Anahtar Deliği 28.02.2018

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz. 28.02.2018

Anahtar Deliği 28.02.2018
SÜLEYMAN SOYLU’NUN ZİYARETÇİLERİ

Osman Cora
Murat Zeki Solak
Dündar Ayyıldız
Semih Peker
Bu isimleri yazmamızın sebebi önümüzdeki il kongresine damga vurabilirler.
Veda krizi sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çok sayıda ziyaretçiyi kabul etti ama bu isimler farklı.
 Kendilerine bu ziyaretin sebebini sorduk,” Kendisinin her zaman yanındayız” cevabını verdiler.
Ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu Osman Cora’nın kardeşi milletvekili Salih Cora da ziyaret etti.
Cora ona diğer vekillere göre ona en yakın vekil.
AK Parti İl Kongresi’nde listenin şekillenmesine Cora’nın etkisi büyük olacak gibi duruyor.

SÜLEYMAN SOYLU MANEVRA MI YAPTI?

Kuzey Ekspres Gazetesi sahibi Hasan Kurt, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun son veda konuşması ve yaşananları kaleme aldı. Bakan Soylu ile ilgili Milli Gazete’nin iddialarına yer verirken Trabzon’da büyükşehir belediyesi ile yaşadığı sorunları da dile getirerek, “Soylu manevra mı yaptı?” Sorusuyla okuyunun karşısına çıktı. Yazısında sonuç olarak Kurt manevra yapmadığını öne sürdü. Kurt şunları yazdı: “Süleyman Soylu’nun eylemi, ne siyasi bir hamle ne de bir manevradır. Soylu, yapılması gerekeni yaptı. Cumhurbaşkanı da siyasi konjonktür gereği kendisine sahip çıktı, Soylu’yu harcamadı. Üstelik daha da güçlendirdi..”
Daha önceki yazısında da Kurt, “Trabzon bakansız kalmamalı Soylu giderse zarar görür” demişti.

EMO SEÇİMLERİNDE BAŞKANLIK TARTIŞMASI VE BİR KADIN!

Elektrik Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi seçimleri bitti ama tartışması bitmedi. Prof Dr İsmail Hakkı Çavdar, rakip listeyi fazla oyla deldi. Ankara delegelerini de aldı. Yanında bir kişiyi de getirdi ve rakip listeye soktu. Bir dönem kendi diğer dönem rakibi Prof Dr İsmail Hakkı Altaş, başkanlık yapsın diyor. Haklı olarak.. Şimdi ne olacak? Bu kriz aşılacak mı? Altaş’ın yöneticileri 5 tane. Çavdar kendisiyle 2 tane. Bu arada EMO seçimlerinde güzel bir detay daha var. Kadınlar gücü desek buna tam kendisi olur. Neredeyse başkan adayları kadar oy alan Dr. Zeynep Hasırcı, EMO seçimlerine damgasını vurmuştur.

CHPLİ BAŞKAN AŞKALE DEDİ

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Önsel Uzun, Çimento Fabrikası’nı hedef aldı. Akoluk’ta neden yapıldığını sorguladı.
Uzun, “Trabzon plansız ve projesiz yönetiliyor. Trabzon üretmeyen hep tüketen bir hal aldı. Çimento Fabrikası yeşilin gözbebeğinde olmamalı. Dışında olmalı. Şu an taşınan yerde 10-15 yıl sonra şehrin ortası olacak” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar