Anahtar Deliği 28.02.2017

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz.

Anahtar Deliği 28.02.2017
CAS KARARINI VERECEK Mİ?

Son günlerde CAS karar verecek diye haberler ardı ardında gelmeye başladı. İstanbul medyası şikecileri savunurken bu haberleri neden gündeme pompalarlar anlam veremedik.

Ama şüpheliyiz! Bizim kadar Trabzonspor yönetimi de temkinli ve şüpheli.. Mesela Yönetici Gençağa Meriç, “Bize bir bilgi gelmedi. CAS’ın kararı beklenmeli” diyerek taraftarları uyarırken diğer bir yönetici Önder Bülbüloğlu da, “Hukukçularımız takip ediyor resmi evraklar gelmedi” dedi. Yani bu süreçte bilgi kirliliği kafaları bulandırabilir. Aman sakın ha kanmayın.. 

BU 3 İSİM YAKINDA TRABZON GÜNDEMİNİ SARSABİLİR

Trabzon’da her alanda bir lider eksikliği yada ‘önder model’ eksikliği var.

Muhalefet iktidar, yada sivil toplum örgütlerinde lafı sözü geçen isimler kenara çekilmiş. Kargaşa, kavga, ayak sürüme, laf taşıma, dedikodular artmış düzen belli noktalarda bozulmuş. Bu hissediliyor. Gazeteciler olarak bugun bizler daha iyi gözlemliyoruz. Aynı kurumdan çatlak sesler çıkıyor ve bu sadece bir konuda yaşanmıyor. Her konuda yaşanıyor. 

Şimdi yazacağımız isimler bu kargaşada ihtiyaç duyulan isimler olarak gündemin tam ortasına oturacaklar..

Demedi demeyin..
Birincisi AsımAykan..
İkincisi Volkan Canalioğlu..
Üçüncüsü ise Hüseyin Örs.
Bu isimleri iyi takip edin.
Bizden söylemesi..

İSMAİL KANSIZ GÖREVİNE İADE Mİ EDİLECEK?

Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde beklenen karar geldi.

Görevinden alınan İsmail Kansız, tekrar görevine iade edildi. Mahkemeyi kazanan Kansız’ın tayin yazısı ha geldi ha gelecek.

Ankara’dan postayla yola çıktı diyebiliriz. Şimdi ne olacak? Ali Ayvazoğlu belediyeden geçici görevle İsmail Kansız’ın yerine geçici bakıyordu. Asaleten ataması gelmemiş. Şimdi eski görevine dönecek. Bundan sonra ne mi olacak? Bundan sonra gözler yine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya çevrilecek.

ASKF’DE SEÇİM SÜRECİNE GİRDİ

Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Derneği (ASKF) seçim dönemecine girdikçe kulisler artmaya başladı. 

ASKF Başkanı Cahit Erdem’e karşılık Hüseyin Balaban’ın adı geçiyor. Aday olacağı söyleniyor. Spor camiasında konuşulanlara da kulak verdik. Aradığımız kulüp yöneticilerinin çoğu Cahit Erdem, ASKF’ye müthiş bir ivme kazandırdığını, ASKF’yi siyasetten temizlediğini herkese eşit mesafede olduğunu söylüyorlar. Kongre mayıs ayında olacak. Günü henüz belli değil. Belkide Cahit Erdem tek aday olabilir. Balaban ise nabız yokluyor. Bakalım ilerleyen günlerde neler olur..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar