Anahtar deliği - Trabzon’da doğalgaz sanayi bölgelerine ne zaman gelir?.26.07.2015

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 2017 yılı sonuna kadar Trabzon’da doğalgaz çalışmalarını tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Anahtar deliği - Trabzon’da doğalgaz sanayi bölgelerine ne zaman gelir?.26.07.2015

TRABZON’DA DOĞALGAZ SANAYİ BÖLGELERİNE NE ZAMAN GELİR?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 2017 yılı sonuna kadar Trabzon’da doğalgaz çalışmalarını tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Gümrükçüoğlu,”2015 yılı için programlanan 50 bin metre doğalgaz hattı döşeme hedefini 80 bin metreye çıkarma ümidi ile çalışmalarını süratle sürdürüyoruz. Muhtemelen yapılan çalışma programlarına göre 2017 yılı sonunda da Trabzon’un doğalgaz hizmetini büyük oranda tamamlamayı planlıyoruz” mesajı verdi.

Organize sanayi bölgelerine doğalgazın ulaşımı bundan sonra ikinci bir adımda yapılacak.

TRABZON’DA ET 60 LİRAYI NASIL BULUR?

Daha önce ilk hatırlarsanız Nihat Usta tepki göstermişti.

Sezon başlarken 18-20 lira olan etin kilosu şimdi 40 buldu demişti.

Trabzon Kasaplar Odası Başkanı Temek Korkmaz endişe veren bir açıklama yaptı.

Kurban Bayramı öncesinde et fiyatlarında artık beklediklerini ifade eden Korkmaz, 50-60 lirayı bulacağını söyledi. Korkmaz, “Şu anda kıyma fiyatları 35-40 lira aralığında. GÜneydoğu’dan özellikle et olmadığı, canlı hayvan olmadığı halde kulak küpeleri yolsuzluğu ile et fazlalığı görülüyor. Türkiye’nin özellikle ihtiyacı 15 milyon büyükbaş hayvandır. Aslında devletin elinde kayıtlı 7-8 milyon büyükbaş hayvan vardır ve bu yarı yarıya açık demektir” dedi. Korkmaz ayrıca gümrüklerdeki kaçak et denetimlerinin artırılması gerekir uyarısı yaptı.

İSTİFA EDEN YÖNETİCİLER NEYİN PEŞİNDE?

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu suyun üzerinde durmakta zorlanmaya başladı.

Nefes almaya çalışıyor!

Bunu da istifa eden kongrelere tutarak yapıyor.

TFF seçimlerinde Demirören’i desteklemesinin ardından istifalarını veren 4 üyeye, “Aralık’a kadar bizi yalnız bırakmayın” dedi ve geri dön çağrısında bulundu.

Hacıosmanoğlu, “2 arkadaşımız da geri döndü. Diğer 2 arkadaşımız da geri dönecek” demesine rağmen Köksal Sadıklar, Tayfun Kahyaoğlu, Ömer Demir ve Ahmet Turan’ın geri dönüş konusunda ne olumlu ne de olumsuz bir tavır ortaya koyduğu öğrenildi. Köksal Sadıklar, geri dönüşünün kendini inkar etmek olduğunu belirterek, “İstifa etmem ya da etmemem önemli değil. Biz her zaman yönetimin ve kulübümüzün yanındayız. İstifamın yürürlüğe konmasını bekliyorum” dedi. Tayfun Kahyaoğlu ise net bir tavrı olmadığını duyurdu.

Nasıl ki transferlerde komediyse istifa süreci de aynı komedide devam ediyor!

Bordo mavi camia neyin peşindesiniz?

Pazarlıklar mı yapıyorsunuz?

Perde arkasında neler konuşuyorsunuz? diye sormaya başladı!

HÜSEYİN BALABAN’IN TEPESİ NİYE ATTI

Türkiye Yol İş Sendikası Trabzon 2 Nolu Şubesi’nin dün gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurulu’nda Genel Başkan Ramazan Ağar ile 2 Nolu Şube Başkanı Hüseyin Balaban kürsüden restleşti. Ağar konuşmasında, “Hüseyin Balaban Ankara’da bizim 16 ayımızı ağlattı” ifadelerini kullanınca Balaban çıldırdı. “Seni oraya ben getirdim. Böyle konuşamazsın” diye çıkıştı. Seçimlerde ise genel merkezin desteklediği liste kazandı. Yeni başkan 61 oy alan Harun Erdoğan oldu. Balaban 28 oyda kaldı.

YAYLA ŞENLİKLERİ SUSKUN

Doğu Karadeniz’de yayla şenlikleri hüzünlü başladı.

Çoğu yerde iptal edilirken bazı yerlerde ise şenlikler suskundu. Bunlardan bir tanesi Akçaabat’ta bu yıl 25.’si planlanan Uluslarası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivali ilk kez sessiz başladı. Ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle festivalin müzik ve eğlence kısmı iptal edildi. Kortej yürüyüşü bile çok sessizce gerçekleştirildi. Yabancı ülkelerden gelen halk oyunları ekipleri ellerinde bayraklarıyla yürüdüler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler