Anahtar Deliği 25.04.2018

Anahtar Deliği 25.04.2018

Anahtar Deliği 25.04.2018

SAHİ ANKETİN SONUÇLARI NE OLDU?

Ortahisar Kent Konseyi geçtiğimiz sosyal sorumluluk projesi kapsamında kentin sorunları neler bir anketle bulmaya çalıştı. İnternet üzerinden bu anket çalışması yapıldı.
Tıkladığınızda, “Daha güzel bir Ortahisar için fikirleriniz neler?” başlıklı soru metni çıkıyor.
Burada Trabzonlulara yaşadıkları Ortahisar’da neler istediklerini sordu cevap arandı.
Anket ilgi gördü. Herkes düşüncesini özgürce bir platforma yazdı.
Yaklaşık 2 ay oldu.
Ortahisar Kent Konseyi Başkanı Dündar Ayyıldız ise verilerin hepsini toparladı.
Ekibiyle birlikte analiz etti.
Anket sonuçlarını Başkan Ayyıldız önümüzdeki günlerde açıklayacak. Bu anket çalışması seçimler öncesi yerel yönetimlere de ışık tutacak bir çalışma olacağa benziyor.
Merakla bekliyoruz.

KORAY AYDIN İSMAİL KÜÇÜKKAYA’YA NE MESAJ ATTI

FOX TV’de yayın yapan İsmail Küçükkaya, bir mesaj yayınladı. Kısa bir sohbet diyelim. Bu İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı eski bakan Koray Aydın’ın mesajıydı. Canlı yayında duyurduğu mesajda seçimlerle ittifak arayışlarıyla ilgili yorum yapıyor.

Mesajlarında Koray Aydın diyorki;

* Güçlü bir hareket oluşturduk
* Sağdan soldan etrafımızda hareket var.
* YSK bizi seçime sokmayacaktı.
* Bize katılan 15 CHPli vekil demokrasi kahramanıdır.
* AKP’ye karşı ne zaman güçlü bir hareket oluşsa bir merkezden düğmeye basılıyor ve saldırı başlıyor. Abdullah Gül meselesini böyle görüyorum.

REİS YANLIŞ YAPIYOR!

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, son derbi maçta çıkan olaylarla ilgili bir not paylaştı. Cora notunda, “İnanıyorum ki Türkiye Futbol Federasyonu; Fenerbahçe-Beşiktaş kupa maçında seyircilerin müdahalesi sonucu yarım kalan maç nedeniyle tıpkı seneler önce Trabzonspor-Sivasspor maçında çıkan olaylar nedeniyle verdiği o malum kararı hatırlar. İçtihatında ısrar eder.Haksız hukuksuz ve daha da önemlisi vicdanları yaralayacak çelişkili bir karar almaz.” İfadelerini kullanarak daha önce Trabzonspor’a verilen cezadan istedi! Adalet için!
Bu paylaşımına şöyle bir yorum gelmesi dikkat çekti;
“YusufHan Demir Evt salih bey bu konuda reis yanlış yolda tıpkı 2011 de olduğu gibi burda da taraf oluyor ve kararı etkiliyor ne gereği var objektif ol ki senin adaletinden şüphemiz olmasın 2011’de kişiler kurumlar dedi ve futbolu çöplüğe çevirdi hala geriye gidiyoruz. Şimdi de kumpas diyor ve yine aynı senaryolar lütfen adalet tekdir ve değişmez salih bey bunu reise birisinin anlatması gerekiyor evet seviyoruz. Liderimiz ama yanlışını hayatda tasvip etmem söylerim”
Herhalde Cora’ya Reis’e yanlış yaptığını söyle çağrısında bulunuyor!
Herhalde takipçi;
Sayın Cora’ya buraya yazma Reis’e bizzat söyle diyor..

VE TRABZON’DA C18 KRİZİ RESMEN SONA ERDİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı yeni imar planında büyük tartışmalar yaşanmıştı. Trabzon Ortahisar İlçesi’ne bağlı Kutlugün, Gözalan, Düzyurt, Gölçayır ve Çukurçayır Mahalleleri’ndeki değişikliklerde vatandaşların arazileri Kanuni Bulvarı’nın geçtiği noktalarda ya kamulaştırılmadan alınmış ya da Aşkale Çimento’dan alınan yerlere karşılık verilmişti. Vatandaş bir sabah kalktığında Aşkale Çimento’nın kendi arazilerine ortak olduğunu görmüşlerdi. Orada yaşayanlar bu konuda eylem yaptılar. Haklı olduklarını dile getirdileri. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya gittiler. Soylu “Bu iş düzelecek” dedi. Talimat verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu önce “ben birşey yapamam” dedi. Ardından Büyükşehir meclisinde kıyamet koptu. Bu durum devam ederken Başkan Gümrükçüoğlu Ankara’ya gitti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Söylentiler ayyuka çıktı. Sanki görevden alınacağı hissettirildi. Ya da iddialar doğruydu. İşte tam bu noktada Ankara’dan döner dönmez C18 mağduruyuz diyen vatandaşlarla makamında bir araya geldi. “Bu iş tamam çözüyorum” sözünü verdi. Dün vatandaşlara sevindirici haber geldi. Büyükşehir Encümen kararıyla o bölgedeki mevcut planın durdurulmasına, iptal edilmesine ardından da yeni bir çalışma yapılmasına karar verdi. Tarım İl Müdürlüğü’ne yazı gönderildi. Mevcut imar planının genişletilmesi için tarım il müdürlüğünden ‘tarım vasfından çıkartılmış arazi alanının genişletilmesi beklenecek

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler