Anahtar Deliği 25.03.2018

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz. 25.03.2018

Anahtar Deliği 25.03.2018

MAĞDURUM DEMEK İSTİYOR!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta istifa etmesinden sonra dün basın toplantısı düzenledi.

İstifa etti ama hala Trabzonspor başkanlığında olmak istiyor. Yani kalmak istiyor! Dünkü basın toplantısı bunun bir adımıydı. Sanki olağanüstü kongre kararı almasından dolayı pişmanlık duyuyor. Basın toplantısında ve sonrasında kankası, en yakın dostu Ahmet Çubukçu yanında yoktu. Araları mı açıktı bilemiyoruz. Gelelim toplantıdan kaçar gibi gitmesine.. Böyle bir rezaleti o makam yakıştıran Muharrem Usta’yı kınıyoruz! Her kim olursa olsun Trabzonspor Başkanlık makamını bu derece zedelememişti! Ayrıca soru almaması da suçlu ve hatalı psikolojisinin bir ürünü gibiydi..

Trabzonspor Başkanı Usta, ilk başkan olduğunda söz verdikleriyle şu an geldiği durum arasında dağlar kadar fark var. Lakin şu bakımdan çok iyi durumda.. İşleri çok iyi! Trabzonspor Başkanı olduktan sonra her işini çözdü. Buna muhalifler, “Trabzonspor başkanlığı makamını işlerini çözmek, büyütmek için kullandı. Başkan olduktan sonra mal varlığının yarısını kulübe bırakmalı” dese de o mali tabloyu açarak, “Ben başarılı oldum. Borcu indirerek gidiyorum. Yusuf ve Abdülkadir gibi 40 milyon euroluk da oyuncu bırakıyorum” mesajı vermeye çalıştı. Halbuki camiada bunun karşılığı bile yok. Usta Kartal Tesisleri’ni Trabzonspor’un en büyük para kaynağı olacak demişti. Kurtuluşu olacak demişti. Usta dünkü basın toplantısında bunu bile unuttu! Yada unutmak istedi. Bu arada İstanbul kanadı yöneticilerinden Gençağa Meriç de yanında değildi! Çoğu şeyde tutarsızlık samimiyetsizlik sergiledi. Lakin bazı konular varki kendini mağdur göstermek için o kelimeleri kullandı diye düşünüyoruz. Mesela ‘darbe’ yaptılar diyor. Halbuki o dönem yapılan yanlışlar, başına buyruk transferler, ‘ben’ merkezli kulüp yönetimi gibi bir çok konudan dolayı artık kendi yöneticileri de istifa edip onu kendine getirmeye çalıştı. Lakin ‘darbe’ cümlesini kelimesini ve diğer ‘Ben bir başkan olarak kulüp borçlarını devlet ödemesin” şeklinde ki açıklamalarını hükümete şirin gözükme, belkide iktidardan ‘beni burdan göndermeye çalışıyorlar, kumpas kuruyorlar. Kurtarın beni.’ deme şekli de olabilir.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN KAÇTA GELECEK?

Bugün saat 15.00’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon’da olacak. AK Parti Trabzon İl Kongresine katılacak. Başkan yine Haydar Revi. En az ekibinden 10 kişiyi daha yönetiminde tutacak. Geri kalanlar değişecek. Kongrenin yapılacak Hayri Gür Spor Salonu bayraklarla AK Parti flamaları ile donatıldı. 3 gün boyunca o salonda yöneticiler ve gençlik kolları uğraştı. Sonrasında Milletvekilleri ziyaret etti. Hepsine tatlı, su ikram edildi.

Son olarak İçişleri Bakanı, Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, çalışmaları sabaha kadar görmek için geldi. İnceledi. Verdiği emeklerden dolayı teşkilata teşekkür etti. Salonu çok beğendiğini söyledi. Ayrıca tavana dev bir Türk bayrağı asıldı. Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Trabzonspor camiasından bir heyet görüşme yapacağı söyleniyor. Trabzonspor Kulübü’nün son durumuyla alakalı. Yalnız Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, son yaptığı açıklamalarla sanki bu heyetin önüne geçmeye çalıştı. “Kulüpler borçlarını kendileri ödesinler. Ben başkan olarak buna hazırım” demesi sanki heyetin mali anlamdaki Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan taleplerini sekteye uğratma çabası gibi… Yani görüntü bu. Gerçi bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Usta da görüşecek diye kucağımıza çalındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da mutlaka Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne uğramalıdır. Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile bir toplantı gerçekleştirip ne oldu şu işler demelidir diye düşünüyoruz.
Ayrıca sayın Cumhurbaşkanımızdan Trabzon adına demiryolu bağlantısının buluşturulmasını istiyoruz. Artık bu kentin demiryolu olmalıdır.

MERAL AKŞENER MUTLU AYRILDI

İyi Parti Trabzon İl Başkanlığının binası meydanda açıldı. Açılış için AK Parti binasının hemen önünde sahne kuruldu. Önce sahne AK Parti binasında çok yakın kuruldu. Sonra İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Hasan Saka’yı arayan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “Biraz uzaklaşırsanız iyi olur. Çok yakın” dedi. Saka da anlayışla karşıladı sahne bir metre daha uzaklaştırıldı.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın da açılışa katıldı. Platforma çıktı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzon’daki kalabalığı görünce çok heyecanlandı ve mutlu oldu. Parkın yarısından fazlası doluydu. Hemen ön taraftaki platformun Cemil Usta arası da doluydu. İYİ Parti iyi bir miting havasında açılış yaptı. İYİ Parti Trabzon Teşkilatlarını tebrik ediyoruz. Başta İl Başkanı Hasan Saka’yı tabiki. İYİ Parti’nin Trabzon kurmaylarından Yavuz Aydın da oradaydı. Parti’de Akşener’e üzerinde ay yıldız olan bir pasta getirildi. Akşener bunu kesmedi. İkram olmak kuymak da ikram edildi. Kuymağın nerden geldiğini öğrendik. Meydanda ev yemekleri yapan meşhur EVCE Restoran’ın sahibi Zeynep Yücesan yapmış. Akşener Trabzon’dan mutlu ayrıldı. Trabzon’a miting için gelecek.

İYİ PARTİ’NİN GİZLİ KAHRAMANLARI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Trabzon’dan mutlu ayrılmasının nedenleri var tabiki..
Arkada görülmeyen kahramanlar var.
Teşkilatta bazı isimler bu açılış için harıl harıl çalıştılar.
İl Başkan Yardımcısı ve Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu Muhammet Erkan, bu konuda çok hassas davrandı. Ekibiyle inanılmaz işler yaptı. Tebrik ediyoruz.
Ortahisar Yöneticileri de parti binasının dizaynı davetlilerin ağırlanmasında çok büyük özveride bulundular.
Dikkatimizi çeken bir detay da Hüseyin Kıran, Nurcan Yazıcı gibi isimlerin açılışta olmamasıydı.

TRABZON’A TREN GELDİ

Yanlış duymadınız.
Evet tren geldi.
Niye şaşırıyorsunuz.
Yıllarca beklendiniz biliyoruz.
Trabzon’a Tren gelsin diye..
E işte geldi.
Gözünüz aydın.
Yahu demiryolu değil ama..
Yanlış anlamayın.
Hani şu ünlülerin takıldığı mekanlardan..
Eğlence mekanı.
Club tarzı.
Yalıncak’ta sahilde Ramada Otel’e bir kaç yüz metrede..
Açıldı.
Tren.
Ha!
Demiryolu değil diye düşünmeyin.
Çuf Çuf diye içine girebilirsiniz.
Eğlenebilirisin.
Tren’i açan Trabzon eğlence sektörünün yakından tanıdığı bir isim.
Onur Kurt.
Tren’de 30 kişi çalışıyor.
Güvenliğinde sadece kapıda 7-8 kişi duruyor.
Localarıyla Trabzon eğlence sektörüne yeni bir soluk getireceğe benziyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler