Anahtar Deliği - Hacıosmanoğlu’nun gazeli. 25.02.2015

Trabzonspor futbol takımı, Avrupa Ligi rövanş karşılaşması için bugün Napoli’ye uçacak.

Anahtar Deliği - Hacıosmanoğlu’nun gazeli. 25.02.2015

HACIOSMANOĞLU’NUN GAZELİ

Trabzonspor futbol takımı, Avrupa Ligi rövanş karşılaşması için bugün Napoli’ye uçacak.

Kendi sahasında geçtiğimiz hafta oynadığı karşılaşmada rakibinden tarihi fark yiyen bordo mavililerin İtalya seyahati turistik gezi olmaktan öteye geçmeyecek.

Ara transfer döneminde kesenin ağzını açarak bol kepçeden transferi büyük paralar harcayan Başkan Haciosmanoğlu, taraftara vermiş olduğu başarı sözünün hiçbirini yerine getirmeyeceği ortaya çıktı.

Kupada erken havlu atan, Avrupa Ligi’nde de güçlü rakibi karşısında ilk karşılaşmada fark yiyerek şansını mucizeler üstü bir şansa bırakan bordo mavili takımın tek tutunacağı dal olarak Süper Lig mücadelesinde üst sıralara tutunup, önümüzdeki yıl Avrupa kupalarına katılma hakkı olacak.

Oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla taraftarına umut vermeyen Trabzonspor’da Başkan Hacıosmanoğlu aynı gazeli okumaya devam ederken, takım da hedeflerinden uzaklaşıyor.

KORAY AYDIN TRABZON DIŞINA ÇIKMAZ

MHP’nin her kademesinde hizmet eden ve il başkanlığı yaptığı döneme damgasını vuran eski il başkanlarından Muhammet Öztürk, her ne kadar çeşitli çevreler tarafından milletvekili aday adayı gösterilse bile kendisinin böyle bir niyetinin olmadığını söylüyor.

Trabzon’da MHP’nin yıllardan beri Koray Aydın’a göre dizayn edildiğini, teşkilat ve delege yapısının Aydın’ın güçlenmesi doğrultusunda şekillendiğini hatırlatan Öztürk, dar kadro anlayışı partimize zarar vermeye devam ediyor.

Aydın’ın Trabzon dışında başka bir ilden milletvekili adayı gösterilmesinin mümkün olmayacağını da sözlerine ekleyen Öztürk, Aydın neden Trabzon dışına gitsin, zaten Trabzon teşkilatlarını ve delege yapısı kendisine göre şekillendirildi. Trabzon dışında siyaset yapmak isteyen bir siyasetçi bu kadar dar kadro anlayışını partiye empoze etmezdi.

TRABZON CHP’DE NEFESLER TUTULDU

CHP genel merkezinde bugün Trabzon için dananın kuyruğu kopuyor.

Genel merkez ya Trabzon teşkilatlarınca oluşan tepkiye kulak asıp, alınan kararın düzeltilmesi yoluna gidecek veya kararında ısrar edecek, Trabzon’da tam bir kaos yaşanmaya devam edecek.

İl Başkanı Güzide Uzun, taban ve teşkilatlardan gelen yoğun tepkiye duyarsız kalmayarak, Ankara’ya geçtiğimiz hafta bir heyetle çıkarma yapmıştı.

Bir yandan da genel merkezdeki gelişmeleri takip ederek, teşkilatlarıyla paylaşıyor ve bu arada teşkilatları da diri tutmaya çalışıyor.

Merkez Yürütme Kurulu bugün yapacağı toplantıda Trabzon’da yapılmasına karar verilen aday belirleme yöntemini, teşkilatların isteği doğrultusunda değiştirmez ise Milletvekili Volkan Canalioğlu, 2011 genel seçiminde olduğu gibi, tepeden birinci sıraya gelecek, diğer aday adayları da tavşan atlet konumuna bürünecek.

ÇAMOĞLU’NDAN EVLİLİĞE İLK ADIM

Trabzon yerel basınıyla kurdukları İlkhaber Gazetesi ile tanışan ve gazetenin yöneticilik görevinin yanı yazdığı spor yazılarıyla da spor camiasının takdirini kazanan Yakup Çamoğlu İstanbul’a yerleşti.

İstanbul Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları Yönetimi üzerine yüksek lisansa başlamasıyla birlikte basın hayatına nokta koyan Çamoğlu aynı zamanda özel bir şirkette idare sorumlu olarak görev yapıyor.

Birkaç yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı İç Mimar Ayşenur Çokbilir ile geçtiğimiz hafta İstanbul’da aile arasında sözü kesilen Çamoğlu evliliğe ilk adımını atmış oldu.

Okul ile iş hayatının birlikte yürütülmesinin zorluğunu yaşayan Çamoğlu, her alanda başarılı olmaya yelken açmış durumda.

Önümüzdeki Mart ayının ortalarında İstanbul’da aileler arasında yapılacak nişan töreniyle birlikte Çamoğlu ve Çokbilir aileleri mutluluklarına mutluluk katacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler