Anahtar Deliği 24.10.2018

Anahtar Deliği 24.10.2018

Anahtar Deliği 24.10.2018

Müşteriye yanlış yapana acınmayacak!

Çakara Belediye Başkanı Hanefi Tok, yerel seçim yaklaştıkça sessizliğini bozuyor. Karadeniz’de Son Nokta Gazetesi’nden Hüseyin Terzi’ye açıklamalar yaptı. Röportajda ilginç noktalar tespit ettik. Mesela imarla ilgili, 20’ye yakın ruhsat verdiğini duyururken 18 uygulamasından doğan karmaşıklığa da dikkat çekiyor. Bir de müşterilere yanlış yapan ağır cezalandıracak diyor. Çaykara Belediyesi’ne bağlı olan Uzungöl’de denetimlerin doğru şekilde yapılmadığından herkes yakınıyordu. Şu ana kadar belediye başkanı Hanefi Tok’un sesi çıkmıyordu. E seçim yaklaşıyor ya! Uzungöl ile ilgili devam edelim.

Diyor ki başkan; “Uzungöl şu anda şehirleşti. Vatandaşı durduramıyoruz. Hapse giriyor; özgürlüğünü bir bina için heba ediyor. Ama Uzungöl’de hepimizin. Buraya ihanet etmek kimsenin hakkı değil.”

E buraya en başta şehirleştiyse siz ihanet ettiniz sayın başkan! Günah çıkarmayı bırakın! Yapılanlara nasıl göz yumdunuz? Yada kaçakları neden yıktırmadınız? Neyi beklediniz?

Devamında başkan şunları diyor; “Uzungöl’de bazı kedini bilmezler gerek fiyat konusunda gerek hizmet noktasında gelen müşterinin rengine bakarak ayrımcılık yapıyor. Renge göre fiyat belirliyor. Bu konuda sık sık kontrol yaptık. Gerekli cezaları uyguladık. Allah nasip eder biz devam edersek önümüzdeki dönemde farklı şekillerde cezalar artacak”

Burada da “beni seçim görün” mesajı veriyor.
 

Burak Yılmaz’ın bu halleri ne olacak?

Trabzonspor yıldızı Burak Yılmaz’ın bir iki maç oynayıp sonra performansının düşmesine ne diyeceksiniz? Bir yıldız her maçta en kritik dokunuşu yapar ve takımını kurtarır! Hele de Burak kadar para alan bir yıldız. Ama her ne hikmetse Burak ya par mevzularından yada Arda Turan ile barlarda sabahlamasından performansı bir türlü istikrarlı değil.

Ama Ünal Karaman son idmanda oyuncuları bu yönde uyarmış. İsim vermeden Burak Yılmaz’ı kastederek, "Profesyonel oyuncular uyku saatinin ne olduğunu bilecek bunları biz söylemeyeceğiz" demiş.

Bu uyarı dikkate alınır umarız..
 

AK Parti Trabzon’da ne yapacak?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun da taktik geliştirdiği kulağımıza gelenler arasında yerini aldı. Nasıl bir taktik bu? İşte bu taktik şöyle; “Yarım kalan projelerimiz tamamlamak istiyorum” İşte bu çizgide Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için kolları sıvadı. Kanuni Bulvarı, Gülcemal Projesi, Yatırım Adası, Hafif Raylı Sistem Projeleri bu stratejinin en önemli unsurları olarak göze çarpıyor. Başkan Gümrükçüoğlu şu kararlılıkta, ”Ben başkan olmayı çok tercih etmiyorum. Ama Trabzon için çok istiyorum. Aday olmalıyım ve görevime devam etmeliyim. Çünkü projeleri tamamlamalıyım. Bu kentin bunlara ihtiyacı var” diyecek. Bu stratejisi tutar mı? Başkan Recep Tayyip Erdoğan ona, “Bugüne kadar neredeydin? Neden bunlar olmadı?” Diye sorar mı bilemiyoruz. Yada, “Anketlerde yoksun” diye de sert çıkabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler