Anahtar deliği Trabzon trafiği felç. 24.07.2015

Karmaşık bir yapıda olan Trabzon Trafiği yaz aylarında tamamen felç oldu.

Anahtar deliği Trabzon trafiği felç. 24.07.2015

Trabzon trafiği felç

Karmaşık bir yapıda olan Trabzon Trafiği yaz aylarında tamamen felç oldu.

Kontrolsüz park edilen araçlar ve yeterli kontrol olmaması araç ve yaya trafiğini saç baş yolduracak düzeye getirirken, özellikle Karadeniz sahil yolu güzergahında çalışan dolmuşlarda adeta ölüme davetiye çıkarıyor.

Karadeniz sahil Yolu güzergahını kullanarak şehrin doğu ve batı istikametine giden dolmuş minibüsler son model araçlarla yarış eder nitelikte hız yaparken , her an büyük çapta ölümcül kazalara davetiye çıkarıyorlar.

Şehrin tuzak noktalarında Radar konrtolü yapılırken, emniyet kemeri uygulaması bulunmayan, önündeki aracı daha yüksek hızda gitmesi için çok yakın mesafeden taciz eden bu dolmuş minübüsler için bir hız kontrolü neden yapılmadığı ise Trabzonlular tarafından şaşkınlıkla karşılaşılanıyor.

Bizden uyarması, dileğimiz o dur ki acı bir dolmuş kazası bilançosu ardından "biz yazmıştık" demek zorunda kalmayız.

TRABZONSPOR TARAFTARLARINA YİNE AYNI SANSÜR!

Hatırlayın geçtiğimiz sezon da aynısı yaşandı.

Ne zaman ki Avni Aker tribünleri şikeyi protesto etti o zaman Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yeni atraksiyonlar yaptı.

Ne zaman ki Avni Aker tribünleri başkanı protesto etti o zaman Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yine yeni atraksiyonlar yaptı.

Mesela ne yasak geldi ilk!

Hatırlayın.

Pankartlar stadyuma alınmayacak!

Şimdi gelelim günümüze…

Dün akşam Avrupa Ligi Ön Eleme maçında Lüksemburg takımı Differange ile karşılaştı.

Trabzonspor uzatma dakikalarında bulduğu golle sevinç yaşıyorken o da tribünlerde protesto sesleri!

Hatta bir de beste var.

Önce besteden başlayalım!

Ne seslendirdi taraftarlar;

"Sen misin büyük başkan sen misin doğru olan inanmıyoruz sana herşeyin yalan dolan. Bizleri rezil ettin ümitleri tükettin ogün elbet gelecek sonunda gideceksin ve İbrahim Demirören"

İşte bu sözler sırasında da şu pankartlar açıldı!

“İğreniyoruz gideceksin”

Trabzonspor yönetimini protesto eden Avrupa’daki Gurbetçiler en az 2 bin kadardı!

Şimdi Trabzon’da yasaklar çözüm olmuyor değil mi sevgili Trabzonspor yönetimi?

Ne dersiniz?

Bu arada yayıncı kuruluş yine bordo mavilileri sansürledi.

Bir not: protesto eden taraftar grubu kendi pankartını yönetime tepki için her maçta ters açıyor.

TRABZONSPOR ESKİ YÖNETİCİ LİSTEDE

Trabzonspor MP Basketbol Kulübü’nde büyük revizyon yaşanabilir. Hafta sonu yapılacak olan kongre öncesi yeni yönetimde bazı isimlerin olmayacağı belirtiliyor. Trabzonspor eski futbolcusu ve spor yorumcusu Hamdi Aslan’ın (Küçük Hamdi) kulislerde yönetime gireceği söyleniyor.

Öte yandan mevcut yönetimden İbrahim Kul ve Adnan Bayram’ın banko olacağı ifade edilirken fahri başkan ve sponsor Muharrem Usta’nın ekibinde yer alan Hasan Aktaş’ın durumu belirsizliğini koruyor. Listeyi tamaladığın Kulüp başkanı Abiş Hopikoğlu Muharrem Usta ile tekrar yarın akşam masaya oturup son kez durum değerlendirmesi yapacak.

Mevcut yönetimden Osman Reis’in ise listede olmadığı belirtildi.

BORDO MAVİLİLER O PROGRAMI HANGİ GEREKÇEYLE İPTAL ETTİ

Türk futbolunda yaşanan çirkinlik ve Trabzonspor’a yapılan haksızlıklar nedeniyle İstanbul’da bordo mavi taraftar grubu Gurbetçi Gençlerin düzenlediği protesto programı bu yıl iptal edildi.

Gurbetçi Gençler şu açıklamayı yaptı;

Bu yıl 2 Ağustos Pazar günü 5.’sini düzenlemeyi düşündüğümüz ‘Trabzonspor için 1 meşalede sen yak’ organizasyonumuzu ülkemizde meydana gelen olağan dışı olaylardan bilhassa canımızı yakan asker ve polisimizi şehit olmaları dolayısıyla ülke menfaatlerini herşeyden üstün görerek bu yıl yapmamaya karar verdik. Değerli Trabzonsporlulara tüm spor camiasına ve ülke basınına duyurulur. Vatan sağ olsun mekanları cennet olsun şehitlerimizin.

BELEDİYEDEN SİVRİSİNEK OPERASYONU

Geçtiğimiz ay Ortahisar Meclisinde sivrisinek gündem olmuştu.

Yanlış duymadınız.

Şaşırmayın.

Kentte aşırı sivrisinek olduğu şöyle gündeme geldi… CHP’li Belediye Meclis Üyesi Turgay Şahin, Trabzon’da sivrisinek istilası yaşandığına dikkati çekip eklemişti; “Bu konu Ortahisar’ın mı yoksa Büyükşehir Belediyesi’nin mi yetkisinde onu bile bilmiyoruz. Muhatap bulamıyoruz.”

Sivrisineklerle ilgili çalışmalar yapıldı.

Belediye kentin dört bir yanında ilaçlama çalışması yaptı.

Sivrisinek operasyonu da denebilir buna!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler