Anahtar Deliği 23.10.2018

Anahtar Deliği 23.10.2018

Anahtar Deliği 23.10.2018

Ahmet Metin Genç’e yapılanlar anketler

Trabzonspor - Erzurumspor maçı öncesinde Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, esprili, doğal bir paylaşımda bulundu. Şöyle seslendi;

“Elektriği, suyu dert etmeyin. O iş bende.

Siz maça odaklanın çocuklar.

Bu akşam takımımızı yalnız bırakmıyoruz.

Hep birlikte daha güçlüyüz.

En büyük Trabzonspor”

Bu binlerce takipçiye ulaştı.

Doğal, samimi, içten bulundu.

Güzel bir nokta bu.

Gençler tarafından da yakın bulunmak.

Bu arada Ahmet Metin Genç ile ilgili birileri Anket yapıyor. Ya kendisi yaptırıyor ya başkası! Ya da Ak Parti Genel Merkezi? Ankette şu sorular var. Ahmet Metin Genç’i nasıl buluyor sunuz? Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak görmek ister misiniz?

Anketin 3 bin kişi tarafından cevaplandığını öğrendik. Ne kadar daha sürecek bilmiyorum. Bizde size aynı soralım cevabınız ne olurdu?

Meydanda Murat Türköz’ün buluşmaları

Trabzon’un eski belediye binası yanındaki tarihi bina restore edildi. Sonra ihaleye çıkıldı. Company firması aldı. Murat Türköz asıl sahibi. Murat Türköz aynı zamanda Trabzonspor eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde yönetici idi. Şimdi onun olduğu restoran - cafe tarzı yerde yani Coffeshop Company, herkesin uğrak yeri oldu. Özel misafirlerin, siyasi kulislerin, spor camiasının buluşma noktası haline geldi. En son misafirleri Ak Parti’nin konuşulan isimlerinden Mehmet Soylu, Sadık Soylu, Ali Faik Hacıooğlu, Mazhar Yıldırımhan oldu. İş insanı Murat Türköz, şimdilerde bazı projeler peşinde. Yine Trabzon’a güzel bir eser kazandıracağa benziyor. Azar Yıldırımhan büyükşehir adaylığı konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Sadık Soylu, Ankara’dan gelmesinin nedeni dinlenmek ve arkadaşlarıyla hasret gidermek. Ama kimine göre Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar için nabız yoklamak! Yerel seçimler öncesi ama bu iddianın doğru olduğunu düşünüyoruz.

Büyükşehir’in mezbahane alanını kim aldı?

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Şana’daki atıl durumdaki mezbahaneyi verdi. Trabzon’un tek özel üniversitesi Avrasya Üniversitesi’ne kampüs olarak verildi. Ama satıldı. 20 milyon civarında paraya Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı burayı aldı. Şimdi üniversitesinin kampüsü olacak. Çalışmalar başladı. Eski binalar yıkılıyor. Orada en az 5 milyon liralık iş var. Bakalım ortaya ne çıkacak.Yakında görürüz

Salih Akyüz adaylığını resmen açıklayacak

CHP Ortahisar Belediye Başkanlığı aday adaylığını daha önce duyuran Salih Akyüz, şimdi partisinde resmen adaylığını açıklayacak. Duyurusunu şu şekilde yaptı; “Sevgili Dostlarım, Arkadaşlarım ve Saygıdeğer Hemşehrilerim.. 24 Ekim Çarşamba günü saat 12.00'daCHP Ortahisar İlçe Başkanlığı Salonunda ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI'na day adaylığımı basına ve kamuoyuna bir toplantı ile açıklayacağım.Toplantımıza katılarak verecek olduğunuz destek, motivasyonumuzu ve çalışma arzumuzu yükseltecektir. Sevgi ve saygılarımla…”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler