Anahtar Deliği - 20.03.2018

Anahtar Deliği - 20.03.2018

Anahtar Deliği - 20.03.2018
HAYDAR REVİ’DEN ‘SUSUN’ TALİMATI

AK Parti Trabzon İl Başkanlığının kongresine az kaldı.  İl Başkanı Haydar Revi ile devam edileceği kesinleşmeye başladı. Eleştiriler alan Revi ve yönetimi, bu konuda parti içinde ‘zeytin dalı’ hamlesi yapabilir. Bunu kongre sonrasına saklıyor olabilir. Şu anda yerine bir kaç isim gündeme gelmişti. Lakin şu anda rüzgar Revi’den yana esiyor. Yönetiminde ise kimlerin olacağı kesinleşmedi. Bir havuzda toplanan isimler sır gibi saklanıyor. Bu arada Revi A takımını uyardı. Sosyal medyadan kongre öncesi sansasyon yaratacak mesajlar verilmemesini istedi. Elinizi ağzınızı tutun. Medyaya da malzeme vermeyin uyarısında bulundu. Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun son ziyareti sonrası parti içi muhaliflerde sustu. 25 Mart tarihinde yapılacak olan kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. 

DEVLET BAHÇELİ O İSİMLERİ YANINA ALDI

MHP’nin 12. Olağan Kongresinde 75 kişilik Merkez Yürütme Kurulu’nun (MYK)  42’sinin üzerini çizen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni oluşumda Trabzon siyasetinin tanıdığı bir yüze yer verdi. Doğu Karadeniz Bölgesi’nden 2 ismi MYK’ya aldı. 23. Dönem Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu ile Rize Ülkü Ocakları eski Başkanı Recep Bakırcı MHP’nin yeni MYK’sına girdi. 
İl dışında olan Yunusoğlu, bir hafta sonra Trabzon’a geleceği öğrenilirken MHP’nin Trabzon İl Teşkilatında Yunusoğlu’nun görev alması olumlu karşılandı. 

TRABZON HAFTA SONU YOĞUN GEÇECEK 

AK Parti’nin Trabzon’da 25 Mart tarihinde yapacağı il kongresinden bir gün önce İYİ Parti Trabzon’da İl Başkanlığı binasını açacak. Haliyle posterler, dövizler, kongre çağrıları şehirde heryerde mevcut. İyi Parti ve AK Parti kongreleriyle ilgili partililer boş yer bırakmıyorlar şehirde.. Heryerde ya özellikle de meydanda İYİ Parti yada AK Parti flamaları var. Tabi AK Parti kongre yapacağı için şehirde daha fazla kongreye davet ve çağrı mesajları görülebiliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon’da partisinin il kongresine katılacak ve önemli açıklamalar yapacak. İYİ Parti İl Başkanlığı binasını açacak burada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener önemli açıklamalar yapacak. Yani Trabzon bu hafta iki parti liderini ağırlayacak. İkisi de önemli açıklamalar yapacak. 

TRABZONSPOR’DA MUHALİFLER KÖŞEYE SIKIŞTI
Trabzonspor Olağanüstü Kongresi’ne doğru neler oluyor? Kimler aday? Herkes merak ediyor. Herkes bir birine laf çakıyor. Ciddi şekilde Trabzonspor derdi olanlar az konuşmaya kalksa hemen eleştirilip sindiriliyor. Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Nisan ayına kongre kararını alarak adeta muhalifleri köşeye sıkıştırdı. Şu anda Celil Hekimoğlu ve Nuri Albayrak isimleri üzerinde yoğun baskı var. Belli bir kesimde olağanüstü kongrenin iptal edilerek Aralık ayında olağan kongrenin yapılmasından yana. Hatta bazıları Başkan Usta’ya bu yönde taleplerini iletmişler. Son olarak Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın babası Sadık Albayrak ile maç izleyen Mehmet Atalay bir nabız yokladı. Karşılık bulamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler