Anahtar Deliği 19.08.2020

Trabzon kulislerinden yansıyanlar.

Anahtar Deliği 19.08.2020

EREN BÜLBÜL’Ü KİM OYNAYACAK?

15 yaşında Maçka’da şehit edilen Eren Bülbül ile Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayatlarını konu alan bir sinema filmi  yapılacağı Türkiye gündemine oturdu.

Filmi çok basit bir yapım şirketi yapmayacak!

 'Ayla', 'Müslüm', 'Çiçero' ve 'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' gibi biyografik sinema filmlerine imza atan ve filmleri milyonlarca izlenen yapımcı Mustafa Uslu, hazırlayıp beyaz perdeye aktaracak. Mustafa Uslu ciddi bir yapımcı ve her detayı ekibiyle düşünüyor

Bu haberin duyulması Trabzon’da büyük bir yankı buldu.

Eren Bülbül’ü kim oynayacak?

Trabzon’da oyunculardan kimler seçilecek?

Sanatevi Derneği yönetimi de merakla bekliyor.

Henüz onlara da projeyle alakalı birşey gelmemiş.

Gelecek mi?

Hepsi merak ediliyor.
Yakında bu sorular cevap bulur.

Çünkü Eren Bülbül’ün şehit edildiği Maçka’da da sahneler olacak.

SALİH CORA TONYA’YA OTOBÜS SEFERİ BAŞLATTI SIRA DİĞER İLÇELERDE

Trabzon’un Tonya ilçesine hafta içi 3, hafta sonu ise günde 2 sefer Büyükşehir otobüsleri servis yapmaya başladılar. 
AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ve Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel’in talepleriyle ilçeye kazandırılan otobüslerle ilgili vatandaşlar memnun.
 “Otobüsler ulaşımda bizlere kolaylık sağladı. Hemen yanımızdaki Vakfıkebir’e bile dolmuşlar 6,5 lira ücret alıyordu. İşim olsa da Vakfıkebir’e ve merkeze gidemiyorduk. Şimdi 2,5 liraya Vakfıkebir’e gidiyoruz. Trabzon’a da 10 TL’ye gidiyoruz. Saati belli, kliması var. Allah ilçeye kazandıranlardan razı olsun.” yorumunda bulundular.
Milletvekili Salih Cora’ya diğer ilçelerdende çağrılar var.
Otobüs seferlerinin artırılmasını istiyorlar.

O OTELDE HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

İkiçay Çay fabrikasının sahibi Kemal Kahraman’ın motel projesi Şana’da yükseliyor.
Daha önce çay fabrikası olan alanla diğer tarafta bir yerleri vardı. Ardından oraya Adliye sarayı geldi. Kamulaştırmalar derken Sürmene’ye Çay fabrikasını taşımışlardı. Şimdi de Kemal Karaman ve oğlu Orhan Kahraman, turizm sektörüne giriyorlar. Bu sektörüde de tutunup başarılı olacakları kessin. Çünkü bütün turlar mutlaka İkiçay Fabrikasına uğruyor.
Pandamı nedeniyle Şana’daki otel projesi bu yıl tamamlanamadı ama tüm hızıyla devam ettiğini dün öğrendik. Hatta odalarının mobilyalarına kadar siparişleri verildi. Hemen İstikbal mobilya sırasında yer alacak.
Sektöre 5 yıldızlı bir giriş yapmak istiyorlar. Yıl sonu bir açılış yaparlar diye tahmin ediyoruz.
Olmadı bir dahaki turizm sezonuna kesin yetişir.

HAKAN USTA KİMLERE TEŞEKKÜR ETTİ?



Trabzon Sağlık İl Müdürü Hakan Usta, oğlunu geçtiğimiz hafta sonu evlendirmişti.
Düğüne katılan üst düzey devlet erkanı da hazır bulundu.
Hakan Usta, düğün sonrası mesajında teşekkür yayınladı.
Listede yok yok..
Merak edersiniz diye buraya koyuyoruz.
Bakın mesajda kimler var?
“Oğlumun nikah merasiminde bizleri teşrifleri, çiçekleri ya da telgrafları ile yalnız bırakmayan başta İç İşleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ,Sağlık Bakanımız Sayın Dr.Fahrettin Koca, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu ve Eski Bakanımız Sayın Faruk Nafiz Özak olmak üzere Sayın Valimiz İsmail Ustaoğlu,Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu,Millet Vekillerimiz Sayın Muhammet Balta,Sayın Bahar Ayvazoğlu, Sayın Salih Cora, Sayın Dr.Adnan Günnar, Sayın Ahmet Kaya,Sayın Hüseyin Örs, MGK Genel Sekreteri Sayın Seyfullah Hacımüftüoğlu, Sağlık Bakan Yardımcılarımız Sayın Halil Eldemir,Sayın Prof.Dr.Muhammet Güven, Sayın Dr.Şuayip Birinci, Aydın Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy,Niğde Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, Ak Parti İl Başkanımız Sayın Haydar Revi, Trabzon Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof Dr.Emin Aşıkkutlu, Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanımız Sayın Ömer Yıldız,Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Atilla Ataman, Jan.Bölge Komutanımız Sayın Erhan Demir,Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Hüseyin Tuncel, Emniyet Müdürümüz Sayın Metin Alper, Eski Millet Vekilimiz Sayın Ayşe Sula Köseoğlu, Dernekpazarı Belediye Başkanımız Sayın Dr.Mehmet Aşık, Vakfıkebir Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Balta, Of Belediye Başkanımız Sayın Salim Salih Sarıalioğlu,Köprübaşı Belediye Başkanımız Sayın Ali Aydın, Sürmene Belediye Başkanımız Sayın Rahmi Üstün,Arsin Belediye Başkanımız Sayın M.Sait Gürsoy, Maçka Belediye Başkanımız Sayın Ecz.Koray Koçhan,Akçaabat Belediye Başkanımız Sayın O. Nuri Ekim, Beşikdüzü Belediye Başkanımız Sayin Ramis Uzun,Baro Başkanımız Sayın Av.Sibel Suiçmez, Trabzonspor Kulüp Başkanımız Sayın Ahmet Ali Ağaoğlu, siyasi parti temsilcileri,basın mensupları, kurum amirleri,meslektaşlarım,aile büyüklerim,dostlarım, arkadaşlarım,komşularım ve sayamadığım tüm katılımcılar ile nikahımızı kıyma nezaketini gösteren Ortahisar Belediye Başkanımız Sayın Av. Ahmet Metin Genç'e teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.

İSTANBUL’DAN GELEN RENKLİ ZİYARETÇİLER ;

 
İstanbul Sultanbeyli Trabzonspor Dernek Başkanı Alaattin Aksoy ile Karadeniz müziğinin güçlü sesi sanatçı Taner Eyüpoğlu ve arkadaşları Trabzon’a geldiler. 
Önce Hekimoğlu Spor Kulübü’nü ziyaret edip Başkan Celil Hekimoğlu ile kemençeli renkli bir sohbet gerçekleştirdiler. Arından Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret ettiler. B u ziyaret anısına fotoğraf çektirdiler.
Trabzon kamuoyu 
İstanbul Sultanbeyli Trabzonspor Dernek Başkanı Alaattin Aksoy’u bir Trabzonspor kongresindeki konuşmasından tanıyor. 
O konuşmasını şimdi yayınlamayalım. Hatırlamak isteyen internetten bakabilir.

Bu renkli ekip bir kaç yer daha ziyaret ederek Trabzon’dan ayrılacaklar.
Son dönemde İstanbul’dan böyle renkli ziyaretçiler geliyor Trabzon’a..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler