Anahtar Deliği 19.05.2018

Anahtar Deliği 19.05.2018

Anahtar Deliği 19.05.2018

AHMET AĞAOĞLU İLK SINAVINI GEÇTİ

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ilk sınavını verdi. Trabzonspor’un son kongresinde camianın çoğunun isteğiyle yönetimi eline alan Ağaoğlu, aşırı yüklü mali tablo karşısında şok yaşamıştı. Temaslarını sürdüren ve ciddi sponsor görüşmelerinin bazılarında büyük yol alan Ağaoğlu, ilk mali sınavını bir kaç gün önce verdi ve geçti.  Kulüp genel saymanı Emin Kahraman, yaptığı açıklamada, futbolculara, teknik kadroya ve yurt dışındaki bazı kulüplere olan bonservis taksitlerini kapsayan yaklaşık 80 milyon liralık bir ödeme gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kahraman, futbolculara günü gecikmiş bir borçlarının kalmadığını belirterek, "Herhangi bir sıkıntımız kalmadı. Ödemelerimizi yaptık, geciken her şeyi yatırdık." dedi.

Şimdi ne olacak?

Bundan daha yüksek bir borç miktarı daha Ağaoğlu ve yönetimini bekliyor. Hemde Şu bir iki ay içinde.. Bu konuda Akyazı Şenol Güneş Stadyumu için sponsor görüşmeleri yapıldığı öğrenildi. 
 

OLDU MU BURAK?

Her yerde ‘Beni Trabzonspor yarattı’ diyorsun! 

Her mikrofona ‘Beni yıldızlaştıran Şenol Güneş ve Trabzon’ diyor caka satıyorsun!

E oldu mu şimdi Burak Yılmaz kardeş.

Trabzonspor’un en zor anında kulübe borçlarından dolayı ihtar çekiyorsun!

Hayırdır.

Bu iş ne…

Ayrıca şöyle birşey dikkatimi çekti..

Kulüp idaresi kimseye borcumuz kalmadı derken Burak Yılmaz’ın aynı anda kulübe kendisine olan borçları nedeniyle ihtar çektiği haberi nasıl servis edildi?

Medya buna belgesine nasıl ulaştı?

Bize öyle geliyorki işin içinde iş var!

Burak yolcudur Abbas bağlasan durmaz!

SÜLEYMAN SOYLU TRABZON’DA SAHAYA NE ZAMAN İNECEK?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ne zaman sahaya inecek?

Doğu programlarını bitirmeye çalışan ve son Van ziyaretinde halkın büyük ilgisiyle karşılan Soylu, bakalım bu seçimlerde ne yapacak?

Trabzon’da hala daha hareketlilik yok. AK Parti İl Başkanlığı her gün çıkan değişik krizlerle uğraşmaktan kafasını kaldıramıyor. Arada sokaklarda afişler falan asıyorlar. Afiş işini iyi beceriyorlar. Herhalde adres aynı olunca gidip gelmek kolay oluyor! Neyse bizim merak ettiğimiz Bakan Soylu! Seçime kaldı şunun şurasında ne kadar ki. Hala Trabzon’da sahaya tam anlamıyla inmedi. Geçenler “Ben Trabzon vekiliyim” sözünü yeniledi. Demekki Trabzon’dan birinci sıradan yeniden aday olacağını işaret ediyor. Bu arada Van ziyaretinde Sadık Soylu yanındaydı. Hatırlarsınız Trabzon’da herkes onu Çevre Şehircilik eski Bakan Erdoğan Bayraktar’dan tanır. Onun yanında danışmandı. Trabzon koordinatörüydü. Herkese ulaşımda üstüne yoktur. Ama Trabzon’dan Ankara’ya gittiğinde pek de arkasına baktığı söylenemez. İşte Sadık Soylu Van’da yanındaydı ve şunu yazdı;” Van’da bismillah dedik” Yani Seçim sürecinde yine yanında Soylu’nun hemen arkasında olacak diye tahmin ediyoruz. Diğer Şemdinli gibi değişik bölgelerde ki ziyaretlerine de katılmaya başladı. Daha önce sosyal medya hesabından paylaşım nadir yapıyordu şimdi Süleyman Soylu’nun mesajlarını da artık RT demeye başladı. Ne diyelim bol RTli günler. Seçimden sonra da bol bol …

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler