Anahtar Deliği 18.09.2020

Trabzon Kulislerinden yansıyanlar.

Anahtar Deliği 18.09.2020

Karayolları’nda kriz kapıda

Trabzon’da yol inşaatı , ulaşım projeleri gibi konular üst seviyede. Trabzon Karayolları Bölge Müdürlüğü sıkı çalışma içerisinde, her yerde bir proje var. Şehrin en gözde yerlerinde bunlar. E haliyle dikkat çekiyor. Kulağımıza gelen bir bilgi de şu, karayollarında taşeron firmalarda çalışan 100’e yakın işçinin aylardır paraları ödenmemiş! Bu konuda karayolları bölge müdürlüğü harekete geçmeli.
 

Nihayet Trabzon’a gelecek ve soruları yanıtlayacak

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzonlu olduğundan sevinenler hüsrana uğradı. Trabzon’da hemşerilerini üzdü. Çünkü Trabzon’a çok da ilgi göstermediğini, hatta 6 ay olmasına rağmen bir tane bile Trabzon’da projeler konusunda bir çalışma yapmadığı gözlendi. Bakan Karaismailoğlu, demiryolu tepkileri çıkmasından sonra Trabzon’a gelme karar almış! E gelsin bakalım. Basın toplantısı düzenlesin. Trabzon’da büyük tepki var. Bu tepkiler iktidar partisinin her gün yerde yere vurulmasına sebep oluyor. Bu konuda kendi partisi bile hayal kırıklığı yaşamışa benziyor. En son Kemerkaya Mahallesi’nde yapılması düşünülen tünel projesinin bir anda ortaya çıkması da tepkileri artırdı.

Bakan beyin kapsamlı bir toplantı yapması bekleniyor.
 

Siyasi taktikler kongre sürecinde belirginleşiyor

AK Parti Ortahisar İlçe Kongresine doğru favori adaylar öne çıkmaya başladılar. Dündar Ayyıldız mesela.. AK Parti’nin kurmaylarını, kurucularını, eski yöneticilerini ziyaret etmeye başladı. Ortahisar ilçe başkanlığında başkanlık yapan isimleri, emek verenleri, teşkilata hizmet edenleri ziyaret ederek kamuoyuyla paylaşıyor. Resmen “Ben adayım” demiyor ama aday olduğunu gözümüze sokuyor. Bu bir taktiktir. Siyasi bir taktik. Yapıyor mu yapıyor. Diğer taraftan Halil İbrahim Demirtaş, geçmişte ne kadar görev aldığını, verdiği beyanatları, çalışmalarını paylaşıyor. Tek tek ilçeleri geziyor. O da başka bir siyasi taktikle hareket ediyor. Bu iki isim öne çıkmaya başladı. Ankara’da yakın bu iki isimle bir kaç ismi daha genel merkeze çağırır. Biri olacaktır. Bakalım kim? Sürpriz bir isim de olabilir. Buna da hazırlıklı olun.
 

Trabzon’da sağlık çalışanları sadece Trabzon’a bakmıyor!

Trabzon’da sağlık çalışanlarının durumu günden güne ağırlaşıyor. Trabzon’da yoğun bakımların kapasiteleri artık kaldırmıyor. Hastalar artmaya başlamadı! Zirvenin de zirvesine çıktı. Ama buna rağmen sağlık çalışanlarının dertlerine kulak veren yok! Kimse bu konuda bir şey yapmıyor. Trabzon sadece Trabzon’a bakmıyor. Trabzon’da sağlık çalışanları bölgeye hizmet veriyorlar. En yakın illerden onlarca hasta kabul ediliyor. Bu hastalara bakılıyor. Pandemi süreci boyunca fedakarca çalışan sağlık personellerine artık kulak verin. Yoksa durum daha da ağırlaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler