Anahtar Deliği 18.06.2018

Anahtar Deliği 18.06.2018

Anahtar Deliği 18.06.2018

AĞAOĞLU GÜNDEN GÜNE USTA’YA MI BENZİYOR?

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun sosyal medyadan taraftarlarla diyalog kurması her geçen gün daha sıklaşmaya başladı. Hatta öyle ki eski Başkan Muharrem Usta benzerlikte sorular sormaya başladı. Bu nerden çıktı? diyerek çemkirenlerin çıkabilir. O nedenle benzerliği nereyeden akla geldiğini son örnekle anlatalım. Akyazı Stadyumu ile ilgili sosyal medya hesabından soru sordu. “Gençler stadımızda günün belirli saatlerinde rehber eşliğinde ziyaretçi turları yapmayı planlıyoruz. Konuyla ilgili görüşlerinizi paylaşır mısınız?” İfadelerini kullandı. Ardından “Stadyumu ziyaret fikirleri sizler tarafından olumlu karşılandı” diyerek sorusuna cevap da verdi. 

Hatta ilave olarak gelen bazı önerileri de sıraladı. Eski Başkan Usta da transferleri twitter hesabına yazıyordu. “Kimi alalım?” “Kimi önerir siniz?” diye..
Allah aşkına benzemiyor mu?
Biz herhalde geri kafalıyız.
Olabilir öneriler alabilir.
Eskiden başkanlar proje hazırlatırdı.
Basın toplantısında “İşte size en güzel en değerli projeyi getirdik” der anlatırdı. Sonra uyguladıktan sonra stadyumda  taraftarlarla birlikte olur fotoğraf çektirdi ve hatta sosyal medyaya atılmasına da müsade ederdi..

BUZLAR ERİDİ Mİ?

Trabzonspor Basketbol Kulübü ile Futbol Kulübü arasındaki buzlar eridi deniyordu. Ama aksine derinleştikçe derinleşiyor. Bayramlaşma oldu katılmadılar. Bayramlaşma töreninde Basketbol Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu yoktu. 

Trabzonspor Basketbol yöneticisi Selim Emre Ar da sosyal medya hesabından mevcut yönetime eleştirilerini sosyal medyadan sürdürmeye devam ediyor. Son olarak, 

“Mehmet Ekici'den edilen zararın onlarca katını ŞİKEden  ettik ama başkanımız Mehmet kadar konuşmadı bu konuyu. Zira Mehmet konusunda maddi zarar kadar manevi tatmin söz konusu. ŞİKEde? Hem maddi hem manevi bir yıkım... 
Ama başkanın bazı şeyleri anlayabilmesi için. NEYSE…” ifadelerini yazdı. 

Şimdi son durum şu..

Trabzonspor Basketbol Kulübü Futbol Kulübü’nün çağrılarını yanıtsız bıraktı. Olağanüstü kongre kararı almayacaklar. Yollarına devam edecekler. Eski Başkan Muharrem Usta ile Eski yöneticilerinden Gençağa Meriç ile dirsek temasındalar. Sponsor konusunda görüşmeler yapıyorlar. 


BAYRAMDA TRABZON’DA NELER OLDU?


Bir bayramı geride bıraktık.
Olaysız geçti Trabzon’da.
Hatta Rize, Ordu, Giresun, Bayburt, Artvin’de kayda değer üzücü bir olay yaşanmadı.
Binlerce kişi akın etti.
Doğu Karadeniz’de en fazla vatandaşları bunaltan yolları oldu.
Ulaşım sorunu bölgede üst seviyeye çıktı.
Trabzon en fazla sorunu  yaşayan iller arasında yer aldı.
İnanılmaz sıkışıklıklar, bunaltan sıcaklarda adım adım ilerleyen trafik..
Turizm noktaları da aynı şekildeydi.
Boztepe mesela..
Araçlarını yollara çeken, yol kenarlarını dolduran sürücüler trafiği berbat etti.
Zaten dar yollarda ilerlemek normalde güçken yol kenarlarına park edenler nedeniyle adeta trafikte keşmekeşlik yaşandı. Bir tane trafik polisi görevlendirildiğini gördük. Yetmedi! Polis bir oraya koştu bir buraya koştu ama nafile.. Oraya çekmeden araçlar önlem alınmalıydı. Çay bahçeleri tarafında otel yapıyor. Yanında trafiği yoğunlaştıracak cami var, onun yanında yurt var. Siteler var. Herşeyi aynı noktaya yapıp ulaşımını düşünmeden izin verenler bu bayram vatandaşların dualarını aldılar!
Uzungöl trafiği ile Ayder trafiği malum.
Artık bu merkezlere araçla girilmesin.
Ring seferleri düzenlensin. 
Yani bırakın ufak şeyleri radikal önlem alın.

NEYLE NEYİ KIYAS YAPTILAR?

AK Parti Trabzon Milletvekili adayları Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Vehbi Koç, Selçuk Çebi, sahada çalışmaları sürdürüyorlar. Bayramda önce meydanda ki eski tarihi belediye binasında halkla buluştular. Ardından meydan parkında kurulan çadırlarda halka bayramlaşmaya devam ettiler. Bazı AK Partililer, “Faruk Özak, Erdoğan Bayraktar, Süleyman Soylu dönemlerindeki kalabalıkla bu dönemki kalabalığı” kıyaslama yapma yarışına girdiler. Sohbet masalarında hep konuşuldu. Bu arada yaylalarda şenlikler başladı. Milletvekili adayları yaylalara çıkıyorlar. Son olarak Vehbi Koç’u yaylalara gördük. Baya samimi görüntü çizdi. İnsanlarla konuştu, notlar aldı, kimilerini de uzu. Uzun dinledi. Simba Yayla Şenliği ile Kayabaşı Yaylası’nda halka bir araya geldi. Horon tepki. 24 Haziran ile ilgili, “Trabzon’da sandıklar Türkiye ortalamasının çok yukarısında çıkacak” dedi.

 
TRABZON TAMAM RİZE NE ZAMAN OLACAK? O VEKİL ADAYI TARİH VERDİ 


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Rize mitinginde Rize’ye yapılması planlanan Şehir Hastanesinin deniz dolgusu üzerinde 300 dönüme yakın bir alanda yapılacağını belirtmiş ve hastane ile ilgili bazı bilgileri de paylaşmıştı.
AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, Rize Şehir Hastanesi projesinin görsellerini sosyal medya hesabından paylaşarak ihale sürecinin seçim sonrasında başlayacağını açıkladı.


Rize Şehir Hastanesi projesi çalışmalarının tamamlandığını ve projenin Yüksek Planlama Kurulu (YPK) ile Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandığını ifade eden Avcı, Rize Şehir Hastanesi ihale sürecinin Sağlık Bakanlığı tarafından 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri sonrasında başlatılacağı müjdesini verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler