Anahtar Deliği 18.03.2018

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz. 18.03.2018

Anahtar Deliği 18.03.2018
KAVGANIN TARAFI OLMADIM OLMAYACAĞIM!

AK Parti Trabzon İl Kongresi 25 Mart tarihinde gerçekleşecek. Onun öncesinde kulislerde nelerin yaşandığını nelerin konuşulduğunu yazdık. Dün başkent ve Trabzon arasında kulisleri irdeledik ve yazdık. AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu ile ilgili yorumlarda bazı isimler üzerinde yanlış tercihler yaptığını, Akçaabat ve Ortahisar İlçe Başkan adaylarının teşkilatta karşılık bulmadığını, Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ile de arasının açık olduğu gibi kulis haberlerini verdik. Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, her şey normalmiş gibi yine çok sert tepki verdi.

Dediki; “Fitnenden medet umanlar boşa kürek çekerler. Trabzon’da kavganın tarafı olmadın hiçbir zaman olmayacağım da.. Bu böyle biline. Bahar ile aramızı açmaya kimsenin gücü yetmez. Bu beyhude bir çana..!”

Teşkilatta Ayşe Hanım herhalde her şeyin normal gittiğini sanıyor. Ya da öyle bir pembe dünya çizdi kendine öyle hiçbir soruna el atmadan kendince vekilliğine devam ediyor. E bizde ne diyelim. Etsin. Kolaylıklar diliyoruz.

Bahar hanımla arasının açık olmamasına da sevindik. Bunu da son olarak ekleyelim.

ASLAR KAPIŞIYOR LİDERLER SEYREDİYOR

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Demirtaş, İl Başkanı Haydar Revi’nin as kadrosunda yine yönetimde olacak. “Ben yoruldum” dese de yeni yönetimde görev almak istiyor. Yalnız bunun öncesinde Haydar Revi’ye gelen eski yöneticilerin eleştirilerine çok ağır mesaj vermesi teşkilatlarda ciddi tartışmalara neden oldu. Hatta gazete manşetlerine taşındı. Günebakış Gazetesi bugün de bunu irdeledi. Demirtaş’ın, Uğur Aydın ve Hasan Dilekoğlu’nun sert sözlerini manşete tekrar taşıdı ve sordu. Bu arada haberde Osman Çavuş, il yönetimini eleştirdiği için gelen tepkilere de aynen cevap verdi.

Uğur Aydın köpek benzetmesi yapmıştı. “Köpekler afkurur, kemiği atınca durur. Köpektir havlar havlar durur.” Demirtaş, “Birilerinin maşası olmayın. Yazıklar olsun 3-5 kripto FETÖ’cünün ve bazı makam sevdalılarının şehri dizayn etme faaliyetlerine destek oluyorsunuz. Bu partinin size kattıklarına yazıklar olsun.” İşte bu sert eleştiriye eleştiri parafındaki cümlelere Osman Çavuş bakın ne cevap verdi;

“Nefeslerimizle buz dağını eritip çoluk çocuğumuzun nafakasıyla yükselttiğimiz binanın şimdi tepesinde oturanlar üzerimize tükürüyorlar. Bunu kabul edemem, kınıyorum.” dedi. AK Parti kurucusu Mustafa Tekinbaş da, “Kripto fETÖ’cu kimi kastediyorlar?  Büyükşehir Başkanı, yoksa sayın Bakanımızı mı? Bunlar ne biçim laflar. Yönetim başarısızdır. Bunu söylemek de boynumuzun borcudur” karşılığını verdi.

Ünal Çelik de eleştirlerine devam etti.

Şimdi ortada büyük bir sorun var. Bu sorunu daha önce il başkanlığına çağırılan taraflar oturularak medyaya yansımadan çözebiliyorlardı! Lakin şimdi görülen böyle birşey yapılmadığıdır. İl Başkanı Haydar Revi de yapamadı. Beceremedi. Şimdi ne yapacak? Bu arada aslında AK Parti Trabzon il yönetiminde yaşanan kavganın perde arakasında Milletvekili Muhammet Balta, Milletvekili Adnan Günnar, Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu’nun ekiplerinin bir birine girmesiyle çıktı. Bakan Süleyman Soylu’nun tarafı olanlarla diğer taraf bir anda bir birine girdi. Trabzon’da iktidar partisinde herkes kılıcım keskin diyor. Burda bir kaç soru öne çıkıyor. Bakan Soylu ile vekiller anlaşamıyor mu? Trabzon’da Bakan Soylu’yu dinlemiyorlar mı? Bakan Soylu yanlış hamleler mi yapıyor? Her soru bir nehir ve ayrı bir denize açılıyor. Bu noktada il kongresine az kaldı. Şimdi neler olacak? İşte bu karmaşada kongreye gelecek liste değişir. Kimlerin ağırlığı olur? Milletvekillerinin, Bakan Soylu’nun, Büyükşehir Başkanı’nın? Kimlerin?

Yakında sizi aydınlatacağız.

AK Parti her geçen gün daha olağanüstü günlere doğru gidiyor. 

O FOTOĞRAF İHANET DEDİ

Trabzonspor Yöneticisi Ali Rıza Egemen yine istifa eden yönetici Nevzat Aydın’a çaktı. Sosyal medya hesabından Nevzat Aydın’ın Sadri Şener ile çekilmiş fotoğrafına yazdığı, “1 tane ‘Başkanım’ oldu benim. Gerisi hep ‘Başkan’ idi.” Sözü ve fotoğrafı paylaştı. Üzerine de, “İhanetin itirafı” yazdı. Şimdi durur dururken bunu neden gündeme taşıdı bilemiyoruz. Buna karşılık yine bir istifa yöneticiden cevap geldi. Cevap demeyelim de eleştiri diyelim.

O istifa eden yönetici Emre Aksoy.

Aksoy şunu kaydetti; “Bir yönetimiz  dağılmasına sebep olan ve hayatında başarıdan haberi olmayan kulübü bu kadar zarar vermesine rağmen o koltuğu bırakamayan. Hayatında çok şeyleri başarmış arkadaşımız ve bir Trabzonspor aşığı Nevzat Aydın’a laf diyebilecek bir kapasiteye sahip olduğunu düşünmüyorum” 

MUHARREM USTA ‘BANA GİT DEDİNİZ BUYRUN’

Trabzon’da 7-8 Nisan’da yapılacak olağanüstü kongre öncesi camianın önemli isimleri dün ‘kriz toplantısı’ yaptı.  Bu toplantıya davet mi edilmedi yoksa davet edildi de katılmadı mı bilemiyoruz ama Başkana yakın bazıları, ‘Başkan davet edildi ama katılmadı lakin şu mesajı onlara verdi; Şu anda birlik adı altında toplananlar ‘bana bırak git’ diye çağrı yapıp, günlerdir bırakmamız için her şeyi yaptılar. Tamam bıraktım, buyursunlar o zaman’

Muharrem Usta’nın maç sonrası önemli açıklamalar ve kamuoyuyla belge sunacağı ileri sürülüyor. Yöneticisi Gökhan Saral, “Çok önemli açıklamalar geliyor” mesajını verdi. 

Bu arada Divan Başkanı Ali Sürmen, Usta’ya teklifini sundu. Özkan Sümer’i yanına al yoluna devam et. 

Usta’nın ise bu teklife olumsuz yanıt verdiği öğrenildi.

UĞUR AYDIN GÜNEBAKIŞ’A CEVAP VERDİ AK

Parti Trabzon İl yöneticisi Uğur Aydın Günebakış Gazetesi’ndeki habere şöyle cevap verdi;

Kamuoyunun dikkatine:

Sosyal medya hesabımdan paylaştığım, paylaşma gayesi o günlerin gündemlerine bakıldığında anlaşılacak olan bir paylaşımımı, günü, tarihi belli iken bunu İL BAŞKANIMIZ VE İL YÖNETİMİ HAKKINDA YAPTIKLARI AÇIKLAMALARI ASLA TASVİP ETMEDİĞİM AK PARTİ ESKİ YÖNETİCİLERİNE CEVAP OLARAK GÖSTERİP HABER YAPAN GÜNEBAKIŞ GAZETESİNİ, yanlı ve yanlış haber yaptığı için kınıyorum. Gazeteciliği kendilerine öğretecek halim yok ama ahlaki değerler konusunda çok şeyler öğretebilirim. Yalan ve iftiranın yapılmaması konusunda ders verebilirim. Yazdıklarımın her zaman arkasındayım, ama saptırılmasına müsade etmem. Gazeteciliği bir silah gibi kullanan ve bunu her fırsatta sergileyen Günebakış Gazetesi yönetimini bu konu ile ilgili düzeltme yapmaya davet ediyorum. Bu teşkilatta az ya da çok farketmez zerre emeği olan herkese saygım ve hürmetim sonsuzdur. Kendi teşkilat mensubu arkadaşlarımla uzaktan yakından alakası olmayan bir paylaşımın partili arkadaslarıma söylenmiş gibi haber yapılmasından duyduğum rahatsızlığı kamuoyu ile de paylaşıyor, bütün teşkilat mensuplarımıza saygı, hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler