Anahtar Deliği 17.08.2019

Anahtar Deliği 17.08.2019

Anahtar Deliği 17.08.2019

BOZTEPE’DE ANIT MEZARI ZİYARET ETTİLER

Ali Şükrü Beyi'n anıt mezarı Trabzon’un Boztepe Çay Bahçesi’nin hemen içinde bulunuyor.

Bu anıt mezar Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakan iken bir konuşması sonrası ortaya çıktı.

Ali Şükrü Bey’in mezarının anıtına ziyaretçiler gelip gidiyorlar.

Yanlız mezarlığın etrafı o kadar pis ki gelen ziyaretçiler burayı temizliyor.

Buna belediye hiç dikkat etmiyor. Buranın her hafta kontrol edilmesi gerekiyor.

Bu anıt mezarı Kurban Bayramı’nda Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Trabzon Büyükşehir Belediye eski Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ziyaret ettiler.

Birlikte ziyaret etmediler hayır.

Ayrı ayrı ziyaret ettiler.

Bakan Bayraktar tek başına geldi.

Hatta anıt mezarın içini görünce, “Burası neden böyle, burayı temizleyin ben belediyeyi uyaracağım” dedi ve gitti sonrası malum yine gelen giden olmadı.

İş kaldı vatandaşlara.

Diğer taraftan eski Başkan Gümrükçüoğlu, görevdeyken yardımcılığını yaptığı Seyfullah Kınalı ve ‘abi’ dediği bir arkadaşı ile anıt mezara uğradı.

Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon medyasından dostlarını bile aramadı.

Haberdar etmedi.

Kimseye söylemedi.

Belediyede görev alırken çalıştığı A takımından sadece Seyfullah Kınalı ile şehri dolaştı.

Tabi bu da dikkatimizi çekti.

Yani başkan buraya 10 yıl belediye başkanlığı yapmış.

Neden gizli geliyor ki..

İnsan gelir herkesle bayramlaşır..

 2 Bakan Trabzon meydanda bayramlaşma töreni yaptı ona bile katılmadı Trabzon’da olduğu halde!

Pes!

Şaşırdık.

Yalnız Orhan Fevzi Gümürkçüoğlu’nun facebook hesabı hala aktif bayram seyran kutlamalar yazıyor.

Herhalde facebook kutlaması ile işini hallediyor Trabzon ile eski başkan..


MURAT ZORLUOĞLU ‘GİDEMEZ’ DENİLEN YERE GİTTİ


Trabzon'un Ortahisar ilçesinde yapılan cami ve külliye, Pazarkapı Mahallesi'nde denize hakim noktada, 182 dönüm rekreasyon alanındaki 26 dönüm arazide inşa ediliyor. Bu cami ve külliye Trabzon’da tartışmaların odağına oturmuştu. 

Tartışmalar son bulmadı ama inşaatın neredeyse tamamı tamamlandı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, göreve başlayalı cami inşaatını ziyaret etmemişti

Belki bu tartışmalardan belki başka nedenlerden ama bir türlü inşaatı ziyarete gitmemişti. Dün gitti ve bu ziyaretini duyurdu. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar eşlik etti. Cami derneğini kuran da Bakan Bayraktar, inşaatı başlatan da o..

Projenin maliyeti bile baya bir konuşulmuştu.

Şu ana kadar 25 milyon lira harcandığı ifade ediliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 25 Ağustos pazar günü  Trabzon’a gelecek. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni Cumhur ittifakı kazandığından teşekkür etmek için Trabzon’a gelecek. Trabzonlulara ‘Teşekkürler yine bize güvendiniz’ diyecek.  İşte bu ziyaretinde de buraya uğraması cami inşaatını incelemesi bekleniyor. Bu arada Kanuni Bulvarı’nın tamamlanması için kendisinden destek istenecek. Çimento Fabrikası’nın yerine ne yapılacağı konusunda destek istenecek. Şehir Hastanesi’nin yapılması ve diğer kentin sorunlarıyla alakalı bilgilendirilecek.

Dikkatimizi çekti Murat Zorluoğlu, cami ve külliye yerine ‘pazarkapı camisi’ ismiyle hitap etti.

Acaba neden?

Böyle mi olacak?

Ya da ismi değişecek mi?

Yakında bir isim tartışması daha koparmasa şaşırmayın.

O SİYASETÇİNİN ZİYARETÇİLERİ 

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Demirtaş, babasına kavuştu. Babası Ömer Demirtaş, bir süre önce Hac görevini yerine getirmek üzere il dışına çıkmıştı. 

Görevini yerine getirdi ve evine Arsin Yolüstü köyüne döndü. 

Döner dönmez ziyaretçi akınına uğradı. 

Sevenleri eşi dostu buraya köyündeki evine geldiler.

Misafirlerini Arsin’deki evinde ağırlayan Ömer Demirtaş’ı şehrin tanınan ünlü simaları da ziyaret ediyor.

Siyasetçi Halil İbrahim Demirtaş’ın dostları da onu yalnız bırakmıyorlar.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar Belediye Başkan Vekili Selahattin Çebi, İçişleri Bakanı danışmanı Ali Faik Hacıoğlu, AK Partili dostları, il yöneticisi arkadaşları…

Trabzon Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu..

Ziyaretçilere geleneksel pilav ve et ile tatlı ikramı yapılıyor.

AHMET AĞAOĞLU’NUN DESTEĞİNİ UNUTMAM DEDİ 

Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon’a Prag maçı için gelmişti. Her zaman olduğu gibi dostu Şevki Çakıroğlu’nun iş yerinde dostları ile buluştu. Şevki Çakıroğlu ile birlikte Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nu kulüpte ziyaret etti. Bu ziyarette hasret giderirken Trabzonspor konusunda görüş alış verişi yaptılar. Ahmet Ağaoğlu’nu İbrahim Hacıosmanoğlu destekliyor. Çünkü Ahmet Ağaoğlu, ibrahim Hacıosmanoğlu’na destek olmuştu.

İbrahim Hacıosmanoğlu, “Ahmet başkanın bana olan desteğini hiç unutmam. Zaten güzel işler yapıyor. Kendisini kutluyorum” dedi. 

Hacıosmanoğlu, kulübün borçları konusunda, “Benim yaptığım borç, hiçbir şeydi! Ben bu borçları hazırladığım projelerle ödeyecektim fırsat bulamadım. Ama sonrasında yapılanları gördünüz” diyor. 

Trabzon’da bazı medya organlarına röportaj veren Hacıosmanoğlu, spor camiasından kopmak istemiyor.

BAKAN SÜLEYMAN SOYLU HANGİ SİNEMA FİLMİNDE ROL ALDI?

Bodrum’da cesedi sahile vuran Aylan Bebek filminin fragmanı yayınlandı. Filmde Hollywood aktörlerinin yanında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve CHP genel başkan yardımcısı Bülent Kuşoğlu da rol aldılar.

. Fragmanı büyük beğeni toplayan film bir çok açıdan ilklere sahne oldu. İlk kez bir Bakan uluslararası bir filmde rol alırken, yine ilk kez Oscar adayı olarak planlanan ve çekimleri devam eden, yönetmenliğini Ömer Sarıkaya'nın yaptığı ‘Aylan Bebek' filminde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve CHP genel başkan yardımcısı Bülent Kuşoğlu'nun yanında bir çok sürpriz oyuncu da yer aldı. Tanınmış oyuncu Wilma Elles, cesur yürek filminin oyuncusu Mike Mitcell'in yanında, Hürriyet yazarı Hande Fırat, gazeteci Talat Atilla, Kadir Süleyman, Ali Sabri Belaid , Aydan Çakır, Dursun Hazerov ,Gonca Yeşil, Mustafa Ayhan, Eymen Kaya gibi oyuncular yer alıyor.  Gelirinin bir bölümünün mültecilere aktarılacağı filmde, Suriye'de iç savaştan kaçan ailenin Yunanistan'a geçmeye çalışırken bindiği botun batması sonucu cansız bedeni Bodrum'da kıyıya vuran 3 yaşındaki Aylan'ın yaşadıklarından yola çıkarak mültecilerin sorunlarına evrensel bir bakış açısı getirmeye çalışılıyor.  Aylan Bebek filminin ilgi çeken karelerinden birisi de, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, başsavcı rolündeki Talat Atilla ile mülteci sorununa çare aradıkları sahne. İçişleri Bakanı Soylu, filmde “Dünya bizi yalnız bıraksa da, biz insanlığı yalnız bırakmayacağız” dediği sahne ile dünyaya mesaj veriyor. CHP genel başkan yardımcısı Bülent Kuşoğlu ise, filmde Milletvekili rolünde Aylan Bebek'e sahip çıkmayan Avrupa'ya “Tüm Dünya'nın yüreği mülteci mi oldu?” sorusu ile itiraz ediyor.   

AMAN NAZAR ALMAYIN

 Trabzonspor Prag’ı eledi. Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun keyfine diyecek yok.

Rekor forma satışı, inanılmaz bilet satışı.. Büyük gelir elde eden Trabzonspor, diğer turu da geçerse yönetim ciddi bir gelir elde edecek. Bu nedenle Trabzonspor yönetimi, ince eleyip sık dokuyorlar.

Maç organizasyonları olsun diğer tüm detaylar elden geçiyor. Şu anda Başkan Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp ve diğer yöneticilerin hepsi Trabzonspor’la yatıp Trabzonsporla kalkıyorlar. Bütün işlerini bıraktılar. Trabzonspor’un en ince detayına kadar eksiksiz ve hatasız sahadan tribüne kadar, çalışıyorlar. Kulüpte tam bir olağanüstü hal ilan edilmiş durumda. Tek bir hataya bile izin verilmiyor. Aman nazar almasınlar. Prag maçında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın sevinç görüntüleri de Trabzonspor yönetimine ayrı bir moral kaynağı oldu. E Türkiye’nin en güçlü bakanlarından biri sevinçle havaya uçtu, videosu rekor izlendi haber yapıldı. Haliyle İstanbul’un 3 büyük kulübünü kıskandırdı bu durum. Aman ha! Trabzonspor yönetimi çok dikkatli olun kem gözler çok.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler