Anahtar Deliği 17.06.2018

Anahtar Deliği 17.06.2018

Anahtar Deliği 17.06.2018

ÖZKAN SÜMER VE YİNE NAMAZ İDDİASI

Özkan Sümer siyaset yapmaz. Siyasetle kulübü yönetmez.
Çok böyle şeylere girmez. Lakin görüşü bellidir.
Şimdi ortaya atılan bir iddia var ki yine eski defterlerde yazanlarla örtüşüyor.
İddiaya göre Abdulkadir Ömür’ün kulüpte namaz kılmasından Özkan Sümer rahatsız olmuş.
Bunu da belli etmiş. Abdulkadir de bu durumdan hoşnut olmamış, sıkılmış, bozulmuş..
Bu iddiayı ortaya atanlar Abdulkadir’in yakın çevresi ve arkadaşları.
Böyle bir sohbet ortalar dolanıyor. Ama bu konuda net bir şey yok, pek de inanmadık. Yani asılsız olabilir. Ama konuşulması kulisleri hareketlendirmesi dikkatimizi cezbetti diyebiliriz..

TRABZONSPOR BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE KİMLER VARDI?

Trabzonspor Kulübü Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi. Haber61 TV ekibi canlı yayın aracıyla orada yerini aldı. Tuncay Lakot, Levent Ustabaşı, Ali Altuntaş bu defa kamera arkasında ve önünde nabız yokladı. Milletvekili adayları büyük ilgi gösterdiği bayramlaşma töreninde, “Siyasiler seçim öncesi fırsatı kaçırmadı” homurtularını duyduk. Kokteyl masalarında misafirlere börek ikramı yapıldı. 7’den 77’ye her yaştan bordo mavili buradaydı. Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu yoktu. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile Divan Başkanı Ali Sürmen baş köşedeydi yine.. Kulislerde, “Hacısalihoğlu ile Sürmen kulübü birlikte yönetiyorlar” sözleri  kulağımızda çınlandı.  Eski Başkanlardan kimse katılmadı. Muharrem Usta ve İbrahim Hacıosmanoğlu katılacağı söyleniyordu olmadı. Katılmadı. Aralık Ayındaki kongre öncesi “Herhalde daha aday olmayacaklar” sohbetlerini de artırdı bu durum… Özkan Sümer güneş gözlüğüyle girdiği bayramlaşma töreninde moralliydi. Mutluydu. 85 yaşındaki efsane gençlere taş çıkarırcasına herkesle bayramlaştı. İmzayı yeni atan ve futbolcuları için yönetime hala rapor sunmayan teknik direktör Ünal Karaman ilgi odağı oldu. 
Trabzonspor güzel bir bayramı daha geride bıraktı…
Trabzonspor güzel bir bayramı geride bırakırken seçimlerde kongrelerde salonlara sığmayanları görmeden geri bıraktı.
O coşkulu kalabalıklar bayramlarda neden olmadığını yorumlamak göstermek gerekir.

ŞİKE EYLEMİNİ İSTEMEYENLER Mİ VAR?

FİFA önünde Avrupa’da bir grup Trabzonspor taraftarı eylem yapıyorlar. Eylemler uzun günler sürdü. Yorucu günler. Ara ara gündeme gelen eylemlerle ilgili bazı kulağımıza dedikodular geldi. Serdar İsaoğlu Trabzon’da bu eylemleri yönetenlerden biri. İskenderpaşa Camisi arkasında market işletiyor. Her ordan geçerken bu eylemleri anlatıyor. Şöyle oldu böyle oldu destek görmüyoruz. Arkadaşlarımız Trabzonspor’un hakkını savunuyor ses getiriyor. Evet emekleri büyük. Bu kutsal dava önemli. Bu kutsal dava önümüzdeki yıllarda Trabzonspor’un hakının yenmemesi için önemli. Bu kutsal dava için uğraş verilirken sportif anlamdaki başarı konusunda da gayretler sürecek. Neyse Serdar İsaoğlu geçenlerde Trabzonspor yöneticilerini kastederek, sanki bu eylemleri istemeyenlerin olduğu imasında bulundu. 


Bizi görünce durdu her zamanki gibi selam verdi ve, “İstemiyorlar ama yapacağız. Eylemlerimiz sürecek” dedi. “Kim bunlar?” “Hangi yöneticiler?” “Neden istemezler ki?” diye üsteledik. Ama nafile. Söylemedi. Kulüpten bir yetkilinin de aradığını ama ona da kim olduğunu ve nedenini söylememiş . Kulüpten arayan yetkili ısrar etmiş hatta bir yöneticinin adı geçiyor ama o böyle birşey yapmaz diyede o yöneticiyi savunmuş.


Allah allah diyerek yolumuza devam ettik. Tuhaf bir mini sohbetti yani..
Neyse yakında çıkar kokusu.

SALİH CORA BİZİM ZAMANIMIZDA BAKAN OLURDU

Anavatan Partisi’nin efsane il başkanı Azer Benli bir tespitte bulundu. AK Parti Genel Merkezi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Salih Cora’ya haksızlık yaptığını öne sürdü ve bir de bunu niye söylediğinin gerekçelerini sıraladı.
Bakın ne diyor;


“Bizim dönemimizde genel olarak TBMM’deki komisyonlarda görev alanlar hatta hepsinde önemlisi plan bütçe komisyonunda görev alanlar daha sonra bakan olurdu. Fahrettin Kurt, Eyüp Aşık plan bütçe komisyonundan sonra bakanlık yaptılar. Seçim bölgelerinde ilk sırada yer aldılar. Salih Cora seçilir seçilmez onu bilmem. Salih partide ve TBMM’de üstlendiği görevler nedeniyle Trabzon’da ilk iki sırada yer almalıydı”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler