Anahtar Deliği - Genel seçim Trabzonspor’daki beklentiyi bastırıyor16.05.2015

Trabzonspor camiası istim üstünde, bir an önce genel seçimin sona ermesi ve olağanüstü genel kurulun sandığının üyelerin önüne gelmesini bekliyorlar.

Anahtar Deliği - Genel seçim Trabzonspor’daki beklentiyi bastırıyor16.05.2015

GENEL SEÇİM TRABZONSPOR’DAKİ BEKLENTİYİ BASTIRIYOR

Trabzonspor camiası istim üstünde, bir an önce genel seçimin sona ermesi ve olağanüstü genel kurulun sandığının üyelerin önüne gelmesini bekliyorlar.

Her gün Yargıtay’dan gelecek kongre kararını beklemekle geçiren camianın tek isteği kulübü büyük oranda borç yükü altına sokmasına rağmen sonuçsal başarı elde edemeyen Hacıosmanoğlu yönetiminin bir an önce kulüp yönetiminden elini çekmesini bekliyor.

Yargıtay’ın vereceği kararın ilkbahar dönemine denk gelmesi ve çıkacak karar doğrultusunda olağanüstü kongre kararının da Haziran-Temmuz aylarında gerçekleşmesi camianın en büyük dileği. Kış mevsimine denk gelecek bir olağanüstü kongre kararının Hacıosmanoğlu’nun güçlenmesine yol açabilir endişesi yok değil.

YURTDIŞINDAYKEN İLÇE BAŞKANI SEÇİLMİŞTİ

Bugünlerde merhum Mustafa Cumur anılıyor, kendisini tanıyanlar hayırla yad ediyor, dostları mevlid-i şerif okutuyor, mezarı ziyaret ediliyor. Kendisi yurtdışında, ABD’de olduğu bir dönemde Akçaabat ilçe başkanı seçilecek kadar özel olan Mustafa Cumur davasına bağlı bir isimdi.

Milli görüş geleneğinden gelmesine rağmen AK Parti saflarında siyaset yaptığI, milletvekili olduğu dönemde çok sayıda insanı parti saflarına katmış, partili partisiz çokları tarafından sevilen siyasetçi olmuştu. Genç sayılacak bir yaşta trafik terörüne kurban gitmesine rağmen siyaset anlayışı herkes tarafından övgüyle konuşulmaya devam ediyor.

REKTÖR’ÜN AVNİ AKER AŞKI

KTÜ Rektörü Süleyman Baykal bir açıklama yaparak bu yılsonu mezuniyet törenini Avni Aker’de yapmayı düşündüklerini ancak YÖK’ün güvenlik gerekçesi ile buna izin vermediğini söyledi.

Türkiye’nin en derli toplu kampüsine sahip olan, kapalı spor salonu ve futbol sahalarıyla donanmış kampus ellerinde bulunmasına rağmen, bu yıla kadar mezuniyet dahil her türlü etkinlik mevcut kampüste yapılırken bu yıl Avni Aker’in tercih edilmesi gerçekten irdelemeye değer.

SABRIN SONU SELAMETTİR!

Milli görüş davasına Trabzon’da hiç aralıksız ve aktif olarak hizmet veren siyasetçilerden birisi de Ergin Aydın’dır.

Partilerde aldığı aktif görevlerin dışında 2009 yılında yapılan yerel seçimde Trabzon Belediye Meclis Üyesi seçilmiş, Belediye Başkan Yardımcısı olarak bir dönem görev yapmıştır. İki dönemdir milletvekili aday adayı olmasına rağmen aday gösterilmeyen, dolayısıyla milletvekili seçilemeyen Aydın’ın siyasetteki hedefleri bitmiş değil.

Siyasete bunca hizmet et ve ondan sonra da her seçim döneminde beklemeye alınmak kolay değildir, sabır ister. Aydın’da bu sabrı azamisiyle gösteriyor.

ŞAHİN YOMRA’DAN BAŞLAYACAK

Anavatan Partisi’nin var oluşunu, yükselmesini ve bitiş sürecini yakından izlemiş biri olarak, partinin son dönemlerinde partide söz sahibi olmuş isimlerin, siyasette olması gereken kişilerden oluştuğuna şahitlik ederiz.

Ancak, Anap’ın erimesiyle hepsi bir tarafa dağıldı. Partinin son etkin isimlerinden Yüksel Şahin’le (Bu ANAP’lı Yüksel Şahin, AK Partili de var, karışmasın) dün ki sohbetimizde ANAP dönemini yad ederken, kendisi de son dönemlerde partide söz sahibi olan isimlerin seçme isimler olduğunu vurguluyordu. Yüksel Şahin kendisi siyaset yapmıyor, aktif iş hayatına da kısa süreliğine ara vermiş, önümüzdeki günlerde inşaat sektörüne giriyor, hayırlısıyla Yomra’dan başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar