Anahtar Deliği -16.03.2018

Anahtar Deliği -16.03.2018

Anahtar Deliği -16.03.2018
DENETLEME KURULUNDAN NET UYARI; ÖDEMELERİ YAP!

Trabzonspor Kulübü Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’yı uyardı. Mahmut Ören Usta’ya seslenerek, “Olağanüstü kongre öncesi son bir görev mevcut yönetim kuruluna düşüyor. Kulübün daha da zor durumlara düşmemesi için 7 Nisan’a kadar olan zorunlu ödemeleri riske atmadan ödemeli ve sorumluluklarını yerine getirmelidir” ifadeleriyle uyardı. 
Herhalde bu uyarı dikkate alınır! 

***

ÜÇLÜ İTTİFAK ARAYIŞLARI

Trabzonspor kongre süreçlerinde devamlı Ahmet Ağaoğlu’nun adı geçiyor. Nedense bizde anlamıyoruz! Neyse devam edelim. Ağaoğlu ile Mehmet Yiğit Alp ile Celil Hekimoğlu’nun üçlü ittifak yapabileceği gündeme bomba gibi düştü. Bu üç isim üzerinde yoğunlaşanlar oldukça fazla. Hatta eski başkanlardan bir kaçı da bu üçlü oluşuma destek oluruz dedi. Lakin bu üçlü oluşumda Alp ve Hekimoğlu’nun asla aynı listede yer alacağını düşünmüyoruz. 

​***


YUSUF ZİYA YILMAZ NE DEDİ?

Trabzonspor’da Yusuf Ziya Yılmaz’ın desteklediği bir kesim var. Yusuf Ziya Yılmaz Trabzonspor’un bazı köklü isimleriyle kongreye hazırlanıyor bilgisini aldık. 
Yusuf Zİya Yılmaz’a bunu sorduk.
“Benim başkan adayı olmam önemli değil” diyerek söze girdi ve şunları söyledi;
“Camiadan çıkan bir birliktelik sağlamadan birisinin çıkıp, ‘başkan adayıyım’ demesini doğru bulmuyorum. Kişilere göre  başkan adayı olmak yada ‘ben başkan adayı oluyorum’ devri çoktan geçti. Bu işe camia karar verecek. Trabzonspor sıkıntılı bir durumda. Bütün camia ortaya bir karar çıkarmalı. Çıkmak mecburiyetinde.. “
​***

 
SADIK ALBAYRAK HEYETLE KÜLLİYEYE ÇIKACAK

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın Trabzonspor’da kongre sürecine ne kadar etki yapacağı merak ediliyor. Babası Sadık Albayrak ile külliyeye çıkabileceği söylenenler arasında. Trabzonspor camiasını önemli isimlerinden oluşan bir heyeti de yanına alarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecekler deniyor. Bu görüşmede Trabzonspor’un yeni başkanı ve yönetimi de masaya yatırılıp mali durumu da gözden geçirilecek ifadeleri dillerden dillere dolanıyor! 

​***

ÇARE ARAYANLARA ‘KORKAKLAR’ DEDİ

Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yönetiminde yer alan, bunca borçlanmada kendisinin de parmağı olan Köksal Sadıklar, resmen Trabzonspor için çare arayanlara ‘korkaklar’ dedi.
Sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı;

“TS BAŞKANI 
MEYDANI YİĞİTLERE AÇTIM FAKAT MEYDANDA YIGIT GOREMEDIM SADECE YERALTINDA ÇALIŞAN KORKAKLARI GÖRDÜM VE KONGREYI IPTAL ETTIM. 
DIYEBILIR.”

​***

BASKETE 2 MİLYON DOLAR DAHA LAZIMMIŞ!

E biz demedik mi?
Bunlar sadece bir koç transferinde bir milyon lirayı batırmadılar mı?
E biz demedik mi?
Taşıma su ile değirmen dönmez!
Bunca hata, bunca çar-çurlar sonunda yine sistemi tıkayacağını hep uyarmadık mı?
Trabzonspor Basketbol Takımı’na yine 2 milyon dolar lazımmış!
Bunu şimdi söylüyorlar.
E daha önce de bir milyondu.
Yok arkadaş!
Anlamıyoruz!
Trabzonspor Basketbol kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu, neden böyle yapıyor?
Aynı hataları tekrar yapıyor yine kulüp takınıyor. 
Bunu görmüyor mu?
Bu işi artık ne kadar daha böyle aynı şekilde sürdürecek.
Ha bu arada kendisi Erzurumlu.
Trabzon’un en çok kazanan firmalarından biri de Erzurum menşeili Aşkale Çimento.
İki dadaş bir birine yardım eder.
Abiş Başkan Aşkale’ye bir çağrıda bulunsa diyoruz artık. 

​***

HAYDAR REVİ HEDEFTE

AK Parti Trabzon İl Kongresi 25 Mart tarihinde yapılacak. Bu tarih çok önemli. Bu tarihle ilgili herşey ortaya atılıyor. İnanılmaz iddialar var. Bunlardan bir tanesi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun görevden alınacağı söyleniyor. Ama bu ihtimal doğru değil. Bunu AK Parti’nin Ankara kulislerine kada irdeledik olumsuz yanıt aldık. Yani bu iddia kesinlikle doğru değil. Şimdi gelelim kongreye. Daha önce hatta bundan bir iki hafta önce kongreye Haydar Revi’nin hazırlayacağı tek listeyle gidileceği düşünülüyor ama Haydar Revi’nin son aylardaki adımlarının tartışılmaya başlandığını söylemiş hatta yerine isimler düşünüldüğünü de vurgulamıştık. Evet o kulislerden aldığımız bilgilerin ne kadar doğru olduğunu o zaman bizi yalanlayanlar şimdi gazete manşetlerini bizim yaptığımız o haberlere göre yazıyorlar. Neyse  bunu hatırlattıktan sonra AK Parti’de derin volkanik etki zirve yapmaya başladı. Mustafa Tekinbaş, Mustafa Bekar, Mehmet Çevik, Muammer Şahin ve Osman Çavuş gibi isimler şimdiden Haydar Revi’yi hedef aldılar. En çarpıcı eleştiri Osman Çavuş’tan geldi; “2002 ruhu zaman geçtikçe kaybolmuştur” 
Diğer taraftan Revi’ye, “Birilerinin adamı” eleştirisi yaptılar. Bu birilerinin adamı yada birilerinin güdümünde olma yakıştırması neden yapılıyor? Parti içi bazı hamlelerde sadece Milletvekilleri Muhammet balta, Adnan Günnar’ı dinlediği için söyleniyor. Haydar Revi’nin il başkanı koltuğunu bu nedenle dolduramadığı kimseye sözünü geçiremediği çünkü belli bir kesime sadece lafının geçtiği için bu deniyor. Bunu aşamadı! Hatta bir dönemde Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’na sözü geçmediği için eleştirildi. Zaten bu eleştiri devamlı yapılıyor. Ha birde Trabzon’da herkes bürokratlar dahil parti içi istediği gibi konuşabiliyordu bu partiyi yıprattığı halde müdahale edemedi. İl Başkanı Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanı’nın temsilcisidir. Gerektiğinde tavrını ortaya koymalıydı. Bunu yapamadı. Yani şu anda Haydar Revi ismi AK Parti’de hedefte.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar