Anahtar Deliği 16.02.2017

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz...

Anahtar Deliği 16.02.2017
TRABZON SAĞLIK CAMİASINI SARSAN GELİŞME

Rize Cumhuriyet başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında Rize Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, örgütün şifreli haberleşme programı ‘ByLock’ kullandıkları iddiası ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Ekrem A. ile öğretim görevlileri A.G. ve A.B., ve A.G. gözaltına alındı. Ev ve iş yerlerinde arama yapılan ve telefon ve bilgisayar yedekleri alınan 4 kişinin emniyetteki sorgusu sürüyor.

Prof Dr. Ekrem A. daha önce Numune Hastanesi Başhekimiydi. Buradan Rize’ye geçmişti. Bu gelişme Trabzon sağlık camiasını da sarstı. Şu anda sağlık camiası bu gözaltıyı konuşuyor. 

MERAL AKŞENER’İN DİRSEK TEMASINDAKİLER

Referandum öncesi Meral Akşener’in çatısı altında ‘hayır’ cephesi ciddi yol katetti. Çanakkale’de 1000 kişinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda tam Akşener konuşurken elektriklerin kesilmesi, konuşmasının engellenmeye çalışması ‘hayır’ cephesinin güçlendiğine işaret ediyor. Akşener cephesinde ciddi isimler var. Tahminleri şu anda ‘hayır’ tercihi yüzde 65 bandını geçti. Trabzon’da Akşener’in direkt telefonla aradığı isimler Muhammet Erkan, Kemal Üçüncü ve Hayriye Nurcan Yazıcı.. Telefonla direkt onlardan bilgi alıyor, istişarede bulunuyor. 

ONUN OFİSİNDE KULİSLER ARTTI

Ak Parti’de referandum öncesi hareketli günler yaşanmaya başlandı. Tabi bu hareketlilik çok kontrollü değil. Yani daha önce gördüğümüz bir il başkanı vardı o orkestra şefi gibi tüm teşkilatı yönetiyordu şu anda böyle birşey söz konusu değil.

Kulislerde haliyle hareketlendi. Bu referandumda Milletvekilleri, ve il yöneticileri ciddi bir sınav verecekler! Bu sınavı geçmeleri onlar için siyasi hayatlarında önemli adımların sesleri olarak belirtiliyor. Kulisler demişken Hasan Aksayan teşkilatın derin isimlerinden bir tanesi.. Arsin girişinde yeni iş yerinde Ak Partilileri ağırlıyor. MÜSİAD Trabzon Şubesi Başkanı Ali Kaan ve yöneticileri ziyaret etti. Önceki gün de gençlik kollarından Hasan Basri Şahin ve arkadaşları ziyaret etti. Ayrıca  İl Başkan Yardımcısı Enes Aslan da ziyaret ederek uzun bir görüşme yaptılar.

Dedik ya Hasan Aksayan’ın ofisi bu aralar oldukça yoğun. Sadece Ak Partililer değil her görüşten insanlar orada buluşup görüşlerini paylaşıyor. Referandum öncesi sahaya Ak Partili il yönetiminden önce inerse şaşırmayın deriz..

TRABZON GÜNEŞİ NE ZAMAN GÖRÜR

Trabzon Meteoroloji Bölge Müdürlüğü verilerine göre Trabzon’da bugün yoğun şekilde başlayan kar yağışı hafta sonuna kadar devam edecek. 

Meteorolojiye göre Trabzon bugün yoğun kar yağışlı geçecek. Yarın ise kar yağışının devam edeceği tahmin edilirken güneş Cumartesi günü yüzünü gösterecek. Trabzon İl genelinde  ilçelerde de dahil Cumartesiden itibaren Pazar ve Pazartesi günleri güneşli bir hava hakim olacak. Trabzon’da önümüzde ki 3 günde hava sıcaklıkları eksi derecelere kadar düşerken Pazar  gününden itibaren hava sıcaklıklarında ise artış olacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler