Anahtar Deliği 15.05.2019

Anahtar Deliği 15.05.2019

Anahtar Deliği 15.05.2019

TRABZONSPOR YÖNETİMİ NEREDE HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADI? 


Cumartesi saat 19.00’da Trabzonspor Beşiktaş mücadelesi var. 
Akyazı’da oynanacak olan müsabaka için güvenlik önlemleri artırılmış durumda. 1050 güvenlik personelinin görev alacağı ifade ediliyor. 
Beşiktaş taraftarı da 2 bin kişi kadar gelecekmiş! Geçtiğimiz maçta bir taraftar sahaya girip seline çekilmişti! 
Bu defa güvenlik güçleri buna müsade etmeyecek. Bunu abartıp Trabzonspor’un maçını tarafsız oynayalım diyenler oldular. Trabzonspor-Beşiktaş derbisi için geri sayım başladı. Bu arada Trabzonspor Kulübü üyelik aidatları konusunda son uyarılarını yapıyorlar. Uyarılar sonrası ve 60 gün ek süre verilmesinin ardından aidat yatıranların sayısı 600’ü buldu. Yalnız 10 bin 800 kişinin üyeliği düşürülmüştü. 
Bu sayı da çok az!  Hiç olmazsa 4 bin kişi kadar bekleniyordu. Trabzonspor yönetimi hayal kırıklığı yaşadı diyebiliriz. 

BERAT ALBAYRAK VE BİR TENCEREYE 10 KAŞIK VURMAK 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 23 Haziran tarihinde İstanbul’da yapılacak olan seçimler için sokak sokak, adeta kapı kapı dolaşıyor. Ramazan’da her davet edilen sofraya konuk olmaya, neden 23 Haziran’ın önemli olduğunu anlatmaya çalışıyor. En son katıldığı sofrayı inceledik. 
Öyle çakma tabldot sofralarında değildi. 
Etrafına baktık. 
Yere çökülmesi, sini bezi serilmesi, çorba tabaklarına kadar… 
Hersey doğal ve içten. Karşıda ağaçtan beşik bile vardı. Öğrendikki Berat Albayrak, kendisi istemiş. Herhangi bir eve girmeyi. Kapısı kendi çalmış. Hatta danışmanı öne atılmış, içeri girip güvenlik önlemi konusunda hassas davranmak içni müsade etmemiş. 
Kendisi kapıyı çalmış, müsade istemiş eve girmiş. İçeri sonradan danışmanları güvenlik görevlilerini almışlar. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koruma ordusuyla gezmeyin talimatı nedeniyle yanında bir iki kişi varmış.
Terör ve diğer etkenler nedeniyle zaten bakanlara tahsis edilen korumalar vardı onları da en aza indirmiş.
Berat Albayrak, doğrusunu yapıyor.
Planlı programlı yapmıyor! 
Bazı siyasetçiler gibi davranmıyor! 
İstanbul’daydık bizde.. 
Kendisine basın danışmanı aracılığı ile ulaştık.
“Nasıl gidiyor seçim çalışmaları?” tarzında soru sormak istedik.
“Şu an Ramazan. Komşularımızla, ablalarımız, abilerimiz, kardeşlerimizle iftar açacağız. Bunu sonra konuşalım” diyerek cevap verdi. Sonra bir programda anlaştık.
Bir araya geleceğiz. Sini bezinde sofra başında o akşam iftar programında kendisini bağdaş kurup otururken görünce, aklımıza babasının, “Bir tencereye 10 kaşık vururduk” lafı geldi..

BİZ NEREDE BEKLİYORDUK NEREDE ÇIKTI!

Arsin’in unutulmaz Belediye Başkanı kim desek?
Herhalde her birlikte Erdem Şen deriz.
Doktor kendisi.
Uzun süre doktorluktan uzak kaldı.
E hal böyle olunca herkes gibi bizde merak ediyorduk.
Ne yapacaksın belediye başkanlığını bırakınca diye..
Arsin’de 3 dönem kuralına takıldığından aday gösterilmedi.
E haliyle aday gösterilmemesi sonrası daha da nereye gideceği, ne yapacağı,hayatını nereye taşıyacağı merak konusuydu..
Son aldığımız bilgiye göre çok da uzağa taşımadı!
Biz doktor olduğundan Sağlık Bakanlığında daire başkanı veya daha üst düzey görev alır diye umarken Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü, Personel- Destek Hizmetleri Başkanı olarak karşımıza çıktı.
Yeni görev için imzasını attı.
Hayırlı olsun başkan.
“Yine başkanlığı bırakmadın” diyerek kendisine takılanlar da var.
Haklılar.

AK PARTİ’DE HANGİ İL YÖNETİCİSİ NUMARASINI DEĞİŞTİ

AK Parti Trabzon İl Başkanılığında basın danışmanı Mustafa Sungur, Ramazan ayı da olsa işi elden bırakmıyor. İletişimi hiç koparmıyor. Gerek sosyal medyadan gerekse telefonla eksik hata varsa hemen uyarıyor. Hani bu uyarı böyle dostane kardeşçe. Partilerin vardır böyle iletişim uzmanlar. Her partide vardır yani. Onlar bazen partileriyle alakalı çıkan haberileri derler, bakar, eksik hata bişey olursa, medyada iletişime geçer ve meslektaşlarımızı uyarırlar. Bu uyarı meslektaş çerçevesindedir. CHP, SP, İYİ Parti, MHP’de de vardır böyle isimler. Kimilerinde yöneticiler yapar bunu kimilerinde Mustafa Sungur gibi uzmanlar işin içine dahil edilir. Mustafa Sungur, heybesinde tecrübe biriktire biriktire merdiven basamaklarına sağlam ama atlamadan tırmanan bir arkadaşımız. Başarılar diliyoruz. Asla medyayla bağı kopmaz diye düşünüyoruz. Tabi hayat bu nereye savurur seni bilemiyoruz. Kaderin önünde kime duramaz. Dün bir de o aradı bizi. Tam biz, “Allah Allah ne oldu bu adama.. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Trabzon’da milletvekili iken daha aktifti hiç ortalarda yok şu anda” derken aradı bizi.
O kim biliyor musunuz?
 AK Parti Trabzon İl Yöneticisi Enes Aslan.
Meğer telefon numarasını yenilemiş.
Ondan dolayı arayıp, yenisini verdi.
Evet Enes Aslan numarasını değişti.
Yenisini de zaman zaman dostlarıyla, siyaseten bağlantı kurduklarıyla, iş sektöründe dostlarıyla paylaşıyor. 


TRABZONLULARA SALDIRIP DURMAYIN ARKADAŞ!

Esenler Belediye başkanı ve İBB Meclisi AKP Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, siyaset yapacağım diye Trabzonluları Yunanlılara benzetti!
Yuh artık!
Bu kadar da rezalet olmaz.
İstanbul’da Trabzonlular, 23 Haziran seçimleri için bir o tarafa bir bu tarafa çektiriliyorlar.
İBB Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu “Demirtaş’ın siyasi çizgisini beğeniyorum” dediğinde de Trabzonlulara saldırdılar!
PKK dediler.
Teröristle yan yana dediler.
Yahu taraf bile seçmese Trabzonlular yine kabahatli!
Anlamadık gitti!
Bu nedir arkadaş.
Ne istiyorsunuz bu Trabzonlulardan.
Yeseniz doyamazsınız.
Trabzonlular da herkes gibi İstanbul seçimlerini yakından takip ediyolar.
Alacakları karara saygı duyun.
Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu’na yaranmak için Trabzonlulara saldırıp durmayın.

ARANIZA KARA KEDİ ALMAYIN BEYLER

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen’in İçişleri Bakan Danışmanı Erdem Sürmen’in eşidir. Erdem Sürmen Ankara yoğunluğundan fırsat buldukça Trabzon’a uğrar. Arkadaşları  Aydınlar Oto’nun sahibi Onur Aydın ve Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi ikinci başkan vekili seçilen Mehmet Karaoğlu, ile iftarda buluştular. Onur Aydın misafirlerini evinde ağırladı. Ekonomiden, siyasetten bir çok konudan konuştular desek yalan olur, ordan burdan desek doğru olur! Bu üç eski arkadaş sık sık bir araya gelir. Dostlukları gerçekten örnek alınır. Onur Aydın, Erdem Sürmen ve Mehmet Karaoğlu’nu kutluyoruz. Maşallah çekerek nazar almayın diye de ekliyoruz. Aranıza kara kedi almayın beyler..

ESC’YE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ 

Trabzon’un sevilen simalarından iş insanı ESC Bilgisayar’ın sahibi İbrahim Samat, bir çok yerde şubesi var. Trabzonspor’da Apple firmasının tek yetkili bayisidir. Ankara dahil bir çok yerdede şubesi olduğundan buralara sık sık ziyarete gider. 
Arada bizi arar bilgi verir. Ülke ekonomisini ve Trabzon ekonomisini de çok iyi koklar. Bazı öngörüleri tutar.
Şube ziyaretlerinden birinde büyük bir sürprizle karşılaşmış. Samsun Şube Yöneticisi Enes kendisine dolma kalem ve çakı hediye etmiş. Doğum günü sürprizi imiş. Teknolojiyi en zirvesinin tam ortasında da olsan dolma kalem hediye değişmez. Bizde İbrahim Samat’in doğum gününü kutluyoruz. İbrahim Samat’ın bir çok sosyal sorumluluk projesine imza attığını biliyoruz. Yenilerini de göreceğiz. Bu arada İbrahim Samat’ın babası Abdurrahman Samat, Maçka Öğütlü Mahallesi Muhtarlığına seçildi.  


RECEP TAYYİP ERDOĞAN RİZE’DE ACELE KAMULAŞTIRIN DEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de acele kamulaştırma istedi.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de 1110 sayılı karar numarasıyla yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararıyla Dağsu (Rize Diyanet Eğitim Tesisi) Ayrımı-Isırlık İl Yolu Projesi kapsamında bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi.
Karar, Resmi Gazete'de şöyle yer aldı: "Dağsu (Rize Diyanet Eğitim Tesisi) Ayrımı-Isırlık İl Yolu Projesi kapsamında ekli kroki ile listede güzergahı, bulunduğu yer ve ada/parsel numaraları gösterilen taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü Tarafından acele kamulaştırılmasına, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27. maddesi gereğince karar verilmiştir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler