Anahtar Deliği 15.05.2018

Anahtar Deliği 15.05.2018

Anahtar Deliği 15.05.2018

AHMET AĞAOĞLU’NUN DEMİRÖREN HAMLESİ 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi TFF Başkanı Demirören’i ziyaret ettiler. Üstüne bir de forma hediye ettiler. Daha önce Trabzonspor eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da Demirören’i desteklemişti. Hatta 2010-2011 sezonu kupasını vereceğini sözünü verdiğini demişti. Ama ne oldu? Demirören sözünde durmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı işaret etti. Demirören her zaman Trabzonspor’a Trabzon’a kazık atmıştır. Şimdi geçmişteki kazıklar ortada dururken Demirören’i hiç de gündemde birşey yokken ziyaret edip forma hediye etmek nerden çıktı? Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi herhalde kulübü normalleşme sürecine sokmaya çalışıyorlar. Ama sokmaya çalıştıkları bu normalleşme süreci Trabzonspor değerlerinden ödün verme sürecine dönüşmesin! Şimdiden uyaralım. Yeni yönetim görevi devraldığında bu değerli ve kulübün hallarına sahip çıkmak konusunda ortaya irade koydular. Bu iradenin dışına çıkmamalılar. Merak ettik ziyarette neler oldu? Kapalı kapılar ardında şu soruldu mu? Şike sürecinde Trabzonspor’un hakkını yediniz rahat uyuyabiliyor musunuz? Sorulduysa amenna.. 

Bu arada karede İbrahim Usta da vardı. TFF Yönetici Usta, guta hastalığına yakalandığını en son öğrenişti. Hani şu olaylı Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde çıkan olaylara verilecek cezaların oylanması ve görüşülmesi toplantısına katılıp katılmadığıyla ilgili kendisini aramıştık. O da hastayım katılmadım demişti. Dün Demirören ziyaretinde o da vardı. Ve sağlıklıydı. İbrahim Usta’ya geçmiş olsun diyoruz hastalığını atlatmış ayağa da kalkmış.

ZORLU’DA ‘KESKİN’ DÜĞÜN

Trabzon’un tanınan iş adamlarından Nejmi Keskin, Aygül Eda ile dünya evine girdi. Önceki gece yapılan program muhteşem bir şekilde gerçekleşirken renkli simalarda burada boy gösterdi. Bunlardan bir tanesi iş adamı Serkan Kılınç oldu. Pek sahneye yaklaşmasa da locada oturmayı tercih etti. Fazla göze batmak istemedi herhalde. Diğer taraftan sahneyi ünlü sanatçılar Ergun Hardaloğlu ile Ali Baran paylaştı. 
Nejmi Keskin, beyaz bir takım elbise giydi. Ayakkabıları da beyazdı. Çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. İş adamı Keskin davetlilerin masasını tek tek dolaştı. 
Gece sonunda damadın arkadaşları muziplikleriyle komik anlara sebep oldular. 

CHP’DE O İSİM ADAY ADAYLIĞINDAN ÇEKİLDİ 

CHP Trabzon Milletvekili Aday adayı Oktay Yavuz, Milletvekili aday adaylığından çekildi. CHP kulislerinde Trabzon’da birinci yada ikinci sıra olduğu belirtilen avukat Oktay Yavuz, CHP Trabzon İl Başkanlığın bu kararını bildirdi. Ankara-Trabzon hattatında neler yaşandığı sırrını korurken Oktay Yavuz’dan açıklama geldi. “Biz daha bu davanın her daim emekçisi olmuş insanlarız” diyerek başladığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;”
“Sevgili CHP örgütleri…. Trabzonlu hemşerilerim… Partime zarar vermemek adına bazı konuları asla açmayacağım.  Bunun böyle bilinmesini istiyorum. Bu konular davamız için ölene kadar benimle mezara kadar gideceğini ifade etmek zorundayım. Mesele ‘ben’, ‘sen’, ‘o’ meselesi değildir. Mesele ülkemizin yaşanılır, huzurlu, refahı yüksek bir yurt olması için CHP örgütlerinin  daha güçlü, dirayetli, eksiksiz mücadele etme meselesidir.  Bu kutsal dava uğruna savaşmaktan vazgeçmeyeceğim. Geçmişte olduğu gibi yine her dönem her an Cumhuriyet Halk Parti’sinin yanı başında olacağım. Sevgi ile…”
İYİ PARTİ TRABZON’DA VİTRİNE ÇIKIYOR

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayları tanıtım töreni bugün yapılacak. Yalıpark Otel’de saat 18.00’da gerçekleşecek tanıtıma 14 vekil aday adayı katılacak.
Bir tek Akif Keskin yer almayacak. Çünkü çekildi. 
İşte vekil aday adaylarının listesi; 
HAYDAR MERAL İŞ ADAMI 
HÜSEYİN KOLOĞLU İŞ ADAMI 
HÜSEYİN ÖRS    AKADEMİSYEN
MEHMET ALİ YILDIZ İŞ ADAMI 
MEHMET ŞÜKRÜ HACIAHMETOĞLU İŞETMECİ
MURAT KELEŞ    İŞLETMECİ
NEŞE AY İŞ KADINI
NİHAN YILMAZ İŞ KADINI
OSMAN AKBULUT İŞ ADAMI 
SERDAĞ ÇAKIROĞLU MÜHENDİS
SERKAN FAİZ    MÜHENDİS
SİNAN DEĞER    İŞ ADAMI
TUĞBA BAYRAKTAR AYDIN DOKTOR
TUNA TAŞKIN    İŞ ADAMI

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler