Anahtar Deliği - 15.03.2019

Anahtar Deliği - 15.03.2019

Anahtar Deliği - 15.03.2019

SÜLEYMAN SOYLU'NUN NEŞELİ MİTİNGLERİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün Rize ve Trabzon’a geldi.
Tam 6 ilçede miting yaptı.
6 defa yağmurun altından geçti.
Rize’de Ardeşen, Fındıklı, Çayeli…
Trabzon’da Of, Araklı, Arsin.
Bakan Süleyman Soylu mitinglerde terör konuların değinirken İstanbul’dan aday olan Ekrem İmamoğlu ve Ankara’dan aday olan Mansur Yavaş’ı ‘taşıyıcı anne’ olmakla suçladı. 
PKK’nın uzantısı olduğunu söylediği HDP’nin kadrolarını meclise taşıyacaklarını, yeni bir senaryo içerisinde olduklarını öne sürdü.
Sandık tarihi yaklaştıkça, söylemlerini sertleştirmeye başladı.
İlçelerde yoğun bir talep yağmuru vardı.
İş isteyen, yakınına iş isteyen, hastasına yardım isteyen, hukuksal sorun yaşayıp mağdur olduğunu düşünüp yardım isteyen.. 
Süleyman Soylu’nun ekibi her talebi aldı.
Bakan Soylu Akşam üzer saat 19. Gibi AK Parti Kadın Kolları ile bir araya geldi.
Ramada Otel’de programa nerdeyse 2 bin kadın katıldı.
Kapıdan girmekte zorlanan Bakan Soylu, “Yahu bir içeri girip üzerimi değişeyim. Mitingden geldik ıslandım” diyerek serzenişte bulundu. 
Of mitinginde seslenirken bir de komik anlar yaşandı.
Süleyman Soylu, sunum yaparken, “Bakın milletvekillerimizde burada” dedi ve kafasını yan tarafına çevirdi.
Ama orada sadece Salih Cora duruyordu. 
Sonra gülerek miting alanına döndü ve dediki;” Adnan kayboldu. Nerdede Adnan (Günnar) Yağmura alışkın değil.  Salih Tonya uşağı biliyor yağmuru” 
Bu sırada Adnan Günnar geldi.
“Burdayım sayın Bakanım” diyerek seslendi.
“Aha da geldi” diyen Soylu gülmeye başladı ve herkesi güldürdü.
Süleyman Soylu iyi siyasetçi.
Mitingleri, sahada olmayı, seçmenle temas kurmayı seviyor.
Hele de memleketinde..
Karadeniz insanıyla kucaklaşmayı seviyor.
Bu nedenle yine gelebilir.

İBRAHİM SAĞIROĞLU ANKET SONUCUNU SÖYLEDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ramada Otel’e girerken Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nu durdurdu.
Diyalogları aynen şöyleydi;
- Nereye?
- Dışarı
- Neden
- Çalışacağız. Seçim çalışması.
- Anketler ne durumda? Aman ha..
- Yüzde 65. İyi durumdayız.
- Hadi eminisin?
- Evet
- Nasıl? Kim yaptı anketi?
- Ortahisar ile ortak yaptık.
- Bak dikkat et
- Kapı kapı tek tek geziyorum. Tek bir hane boş geçmeden. Hepsine gittim tekrar gidiyorum. 

Bu diyalog sonrası yanından ayrıldı. 
Bakan Süleyman Soylu’nun siyasi titizliği inanılmaz.
Küçük büyük ilçe bakmıyor.
Büyükşehir falan demiyor.
Köy kasaba demiyor.
Ciddi bir seçim çalışması ve takibi yapıyor. 


KANUNİ HASTANESİ’NE NİHAYET ATAMA YAPILDI

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine Prof. Dr. Süleyman Türedi atandı.
Doç. Dr. Hülya Kılıç Yılmaz'ın Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine tayin olmasıyla birlikte yaklaşık 5 aydır vekaleten yürütülen Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine KTÜ Tıp Fakültesinde akademisyen olarak görev yapan Prof. Dr. Süleyman Türedi atandı. Türedi, potansiyeli ve sunduğu hizmet kalitesiyle bölgeye hitap eden Kanuni Hastanesinde kendisine yüklenen sorumluluğun farkında olduğunu ve bütün enerjisini insana hizmet odaklı kullanacağını ifade etti. Başhekim ayrıca, Eğitim Araştırma Hastanesinin önemli bir görevinin  de camiaya doktor yetiştirmek olduğunu vurgularken, önümüzdeki süreçte bu yöndeki çalışmalara ağırlık verileceğini ifade etti.

 ÇAYKUR VATANDIR SATILAMAZ!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, “ÇAYKUR Rize'dir, Karadenizdir, vatandır. Satılamaz. Gün artık ÇAYKUR'a ve geleceğimize sahip çıkma günüdür" diyerek Varlık Fonunun satışa çıkarılmasına sert tepki gösterdi. Varlık Fonuna alınan ÇAYKUR'un, Varlık Fonunun satışa açılmasıyla satılma aşamasına eldiğini ifade eden Deniz'in açıklamalrı şöyle: "Daha önce de uyarmıştık.Varlık Fonuna alınan tüm kuruluşlar satılacaktır.Çünkü Varlık Fonu, ülkenin kalan tüm kuruluşlarını ipotek verme ve ardından satma kuruluşudur. Artık bu durum yayınlanan resmi gazete ile kesinleşti.Bugünden itibaren bir sabah kalktığımızda ÇAYKUR'un satılmış olduğunu görebiliriz. ÇAYKUR Varlık Fonundan çıkarılmalı ve Ülkenin geleceğini ipotek altına alan Varlık Fonu kaldırılmalıdır. Rize'nin ve bölgenin en önemli geçim kaynağı olan çay ve onun koruyucusu ÇAYKUR'un satılması Rize'nin, Trabzon'un,


'BİN 500 KİŞİ İSTİHDAM EDECEK' DEDİ 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren işadamları ve sanayicilerle bir araya geldi.
Beraberinde AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim ile birlikte sanayi bölgesinde gerçekleştirilen toplantıda çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgiler alındı. Tamamlandığında toplamda 300 milyon TL’lik yatırımın olacağı sanayi bölgesinde bin 500 kişinin istihdam edilmesi öngörülüyor. İşadamları ve sanayicilerle görüşen Yazıcı, yatırımcılara gerekli desteği vermeye devam edeceklerini belirtti. Şantiye merkezinde yapılan toplantının ardından faaliyette olan sanayi tesisleri ziyaret edildi. Yazıcı tesislerde çalışan işçilerle bir süre sohbet etti. Firma yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgiler alan Yazıcı, şehrin kalkınması ve istihdam için sanayi ve işadamlarına desteklerinin süreceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar