Anahtar deliği. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun hamlesi. (14.09.2014)

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun hamlesi. (14.09.2014)

Anahtar deliği. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun hamlesi. (14.09.2014)
İBRAHİM HACIOSMANOĞLU’NUN HAMLESİ VE ESKİ BAŞKANLAR
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu dün yönetimiyle aldığı karar sonucu, Trabzonspor’un tüm eski başkanlarını maçlara davet etme kararı aldı.
Davet etme görevini de yönetici Köksal Güney’e verdi.
Kulüpten gelen bilgilere göre bunun başkanın talimatı olduğu yönünde fakat aldığımız duyumlara göre yönetimin bu öneriyi gündeme getirdiği Başkan Hacıosmanoğlu’nun da bunu zoraki olarak kabul ettiği söyleniyor.
Zaten eski başkanlardan Sadri Şener, Faruk Özak, Özkan Sümer isimlerine halen ulaşılmadı.
Ulaşılacağını da sanmıyoruz.
Zira ulaşılsa bile bu davete katılırlar mı sizce?
Başkan Hacıosmanoğlu, Sadri Şener’i dava etti.
Her türlü suçlamayla hemde!
E Faruk Özak’a çok ağır ithamda bulundu halen davalıklar.
Özkan Sümer desen hakkında, ‘kulüpten uzaklaştırdım’ bile dedi.
Yani Hacıosmanoğlu bu öneriyi şu nedenle de kabul etmiş ve böyle bir hamle yapmış olabilir.
Kamuoyuna, “Bakın biz davet ettik gelmediler. Biz Trabzonspor’un kenetlenmesini istiyoruz ama o’nlar gelmedi” gibi bir algı oluşturma çabası..
Geçmişte yapılanlara bakılınca, böyle bir hamle ancak bundan ibaret olur.
FARUK ÖZAK NE DEMEK İSTEDİ?
Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar’a ve iş adamı Muharrem Usta’ya yakınlığı ile bilinen Trabzonspor MP Basketbol Kulübü’nün eski 2. Başkanı Gökhan Saral’ın gazetesi Karadeniz’in Sesi Gazetesi’nde geçtiğimiz günlerde tam sayfa bir röportaj yayınlandı.
Trabzon Milletvekili eski Bakan Faruk Özak’ın açıklamalarının yer aldığı röportajda öyle bir kısım varki, Uzunsokakta, Kunduracılarda bu konuşuldu.
İşte o kısmı yeniden hatırlatalım, bakalım siz ne yorumlayacaksınız..
“Geçen 10 yıl içerisinde Trabzon’da 2 gayrimenkul aldım. Sülüklü’de 4 kişilik ve Bostancı’da 5 kişilik kabristan. Bahçecik’ten mezar yeri almak için gitmiştim, çok yüksek fiyat verilince, ‘mezar yeri bu kadar pahalı olur mu’ dedim. ‘Ama yol kenarı’ cevabının aldım. Ben de; ‘o zaman kat karşılığı yapalım burayı’ dedim. Şimdi benim için, Faruk Özak şurayı burayı aldı diye iftira atanlara diyorum ki; ‘15 senede kabiliyetsizliğimden bu kadar yer alabildim ama bu ahlaksızlara ve müfterilere Bostancı’daki mezar yerlerimi kat karşılığı verebilirim.”
DERBİ MAÇ VE SİNİR UÇLARI
Fenerbahçe yine Trabzon Havalimanına aşırı güvenlik önlemiyle indi.
Yine aynı kalemler ‘olağanüstü’ hal varmışçasına yazdı.
Bakın tekrar ediyoruz!
Burası Trabzon!
Bu kentin sinir uçlarıyla oynamayın artık.
Böyle kalemlere de müsaade etmeyin.
Bu sözde kendilerine göre gerginlikten yararlanmak istiyorlar.
Trabzon emniyeti de buna ortam hazırlıyor.
Neden onca polis havalimanındaydı?
Neden?
Ne gerek vardı?
Kim gitti ne görüldü de gidildi güvenlik kordonu alındı?
Biz göremedik 15 kişilik bir grup bile yoktu halbuki..
Bu şekle Trabzon emniyeti getiriyor ve sonrada malum..
Yapmayın!
Tekrar ediyoruz.
Haber61 olarak uyarıyoruz bu kentin sinir uçlarıyla oynamayın.
Fenerbahçe kafilesinde provokatörlük yapan idari ve oyuncuları tespit edin...
Bakın o zaman sorun kalıyor mu?
ALP VE EKİBİ NE YAPTI?
Trabzonspor Basketbol Kulübü’nün eski yönetimi dün Trabzon’daydı.. Mehmet Yiğit Alp ile birlikte…
Önce Haber61’i ziyaret ettiler.
Yayın Danışmanımız gazeteci-yazar Levent Ustabaşı’nı yeni görevinde başarılar dilediler.
Ardından eski yönetimden Sakarya Matbaacılığın sahibi Dursun Ali Sakarya’nın kuzeni DAS Reklam Kurumsal Danışmanlık yöneticisi Melike Savaş’ın ile hayatını birleştirdiği iş adamı Ümran Oyman’ın oğlu Vedat Oyman’ın Novotel’deki düğününe katılan ekip, daha sonra Akçaabat Marina’da Trabzon’daki arkadaşlarıyla hasret giderdiler.
Bu arada Novotel’de bir şey dikkatimizi çekti.
Alp aynı zamanda yapımcı..
Kardeş Payı gibi izlenme oranı çok yüksek önemli dizilerde imzası var.
Dikkatimizi çeken şey Alp’in 23 Ocak tarihinde vizyona girecek olan “Sebahat ve Melahat" ile 31 Ekim tarihinde vizyona girecek olan "Oflu Hoca'nın Şifresi" filmlerinin fragmanlarını bir iki defa izlemesiydi..
Alp ve eki bugün Trabzon’da bir dizi görüşmeler ve ziyaretler yaptıktan sonra Avni Aker’de derbi maçı VIP bölümünden izleyecekler.
ÇARŞIBAŞI’NDA EYLEM VAR!
Geçtiğimiz günlerde acı bir haber aldık. Yayın Danışmanımız Levent Ustabaşı’nın 42 yaşındaki esnaf amcasının oğlu Hasan Ustabaşı derede boğularak can verdi.
Üzüldük..
Bu nasıl olur dedik.
Meğer içinden ihmaller zinciri var.
Dere ıslah çalışması sonrası uyarı tabelalarının konulmaması, dere üzerinde bulunan taş ocakları ve fabrikaların doğal düzeni bozması gibi..
Bu konuları gündeme getirdik bizde..
Uyarıcı görevimizi yaptık.
İşte bu noktada Ustabaşı ailesi ve duyarlı Çarşıbaşılılar, Pazartesi günü sokağa çıkacak.
Berber Hasan için eylem yapacaklar.
Başka Hasanlar ölmesin diyecekler.
Saat 12’de dere üzerindeki en büyük köprü kapatılıp basın açıklaması yapılacak. Bu arada sahil yolu da kapatılabilir. Ayrıca dere boyunca yürünecek slogan atılacak yetkililerin dikkatini çekmeye çalışacaklar. Aile kaymakamlıktan izin aldı.
CHP TRABZON’DA BİR ‘AYŞE SULAKÖSEOĞLU’ ARIYOR
CHP Parti Meclisi 18’inci olağan üstü kurultayın ardından ilk toplantısını yaptı. Rizeli eski muhafazakar Mehmet Bekaroğlu, CHP’nin dine karşı algısının değişmesi gerektiğini belirterek, “Bunun için sol ve sosyal demokrat politikalarda ısrarlı olunması gerekir. Başörtülü milletvekili de olmalı. Sosyal demokratlar insanları, inançları ve kıyafetleri dolayısıyla ayırmaz” dedi. Bu sözler yankılandı. Sosyal medyada, medyada..
CHP Trabzon’da içten içe bu sözler konuşulurken Bekaroğlu’nun bu sözünü ancak Trabzon önce yapar görüşü hakim olmaya başladı.
CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu’nun da bu yönde teşkilata, “böyle bir isim, kentin sorunlarını bilen tanıyan üretken bir isim bulmalıyız, etrafınıza bakın, kafanızı kaldırın” gibi mesaj gönderdiği kulislerde yankılandı.
Şimdi CHP Trabzon’da, AK Parti’deki Trabzon Milletvekili aday adayı olan Ayşe Sula Köseoğlu gibi bir isim bulmak için uğraşıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler