Anahtar Deliği 13.08.2018

Anahtar Deliği 13.08.2018

Anahtar Deliği 13.08.2018

UZUNGÖL’DE NE YAPACAKSINIZ ŞİMDİ?

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Uzungöl konusunda tekrar uyardı. Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında Uzungöl ile ilgili; “Burada bir şey söyleyeceğim. Burada Büyükşehir Belediye Başkanı'nı ilgilendirir, kültür turizmini ilgilendirir, ulaşım altyapıyı ilgilendirir. Uzungöl'ün durumu iyi değil, iyi değil. Burayı daha iyi hale getirmemiz lazım. Bu haliyle olmaz. Onun için adımlarımızı daha kararlı atacağız. Uzungöl ya hiçbir şeye benzemez. “ Şimdi bakalım yerel yöneticiler ne yapacaklar? İmar barışı da geldi. E haliyle neyi yıkacaklar? Nasıl bir düzenleme getirecekler? Yani Başkan Erdoğan uyardı ama yıkımdan baş çare gözükmezken ne yapılacak? Önümüzdeki günlerde göreceğiz. Hatırlatacağız.

SAKLI CENNETE GELDİM SANKİ

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon ziyaretinde bakanlarda bölgedeydi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon’da ayrı bir inceleme gözlem yaptı. Uzun bir aradan sonra Trabzon’a memleketine gelmemişti. Geldiği gibi ilçelerde süren kamu yatırımlarını inceledi. İnşaatları gezdi, projelerine baktı. Hızlandırın talimatı verdi. Özellikle bir yerde çok şaşırdı. Çok beğendi. Burası Araklı’da yeni yapılan turizm merkezi. Arakale Tesislerini gezdi inceledi ve mükemmel not verdi. Hatta dediki; “Burası sanki saklı cennet harika” Soylu’nun yanında Trabzon Valisi Yücel Yavuz, İl Başkanı Haydar Revi, Milletvekilleri, Belediye Başkanı Recep Çebi de vardı. Yatırımcı iş insanı Seza Büyükçulha Bakan Soylu’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

GÜNDÜZ MAÇLARI VERİLİYOR ABİ!

Trabzon’da bazı ana mekanlar ligin yayıncı kuruluşu beIN Sports’u almadılar. Takipçilerimiz bu konuyu bize aktarırken aldıkları cevaplar karşısında da büyük şaşkınlık yaşadıklarını ifade ettiler. Mesela bir gerekçe olarak, “Gündüz maçları veriliyor abi! 30 bin lira bir kutu parası neden vereyim? Yine Trabzonspor’a gündüz maçları verilirse yanarım. O nedenle riske giremem. Çok pahalı. Zaten kiralar dolar ii aldı başını gitti” diyorlar. Trabzonspor’a verilen gündüz maçlarının sebeplerine bakar mısınız? Bir de kiralar falan.. Tabi TFF Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’a yandaşlığını bu saat ayarlamalarında bile gösteriyor. Buna en fazla tepkiyi Şenol Güneş Trabzonspor başındayken veriyordu hatırlarsanız. Şimdi de Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nu uyaralım! TFF yönetiminin çakallıklarına dikkat et başkan! Orada yönetici Trabzon kökenli İbrahim Usta’ya da seslenelim. Trabzonspor’un hakkını yedirtme!

SÜLEYMAN SOYLU TRABZON’DA NERELERİ İNCELEDİ?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, beraberindeki Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ve AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ile Yomra ilçesinde yapımına 2017 yılında başlanan ve içinde 112 Acil Çağrı Merkezi, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezleri ve 112 Yeni Nesil Veri Merkezinin de yer alacağı inşaat alanını gezdi. Büyük kısmı tamamlanan çalışmalara ilişkin bilgi alan Soylu, binalarda da incelemelerde bulundu. Daha sonra Sürmene ilçesine geçen Soylu, maliyeti yaklaşık 7 milyon lira olan Sürmene Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatını inceledi. Soylu, yıl sonunda bitirilmesi planlanan yüzme havuzuyla ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bakan Soylu, bir süre sohbet ettiği işçilerle fotoğraf çektirdi. Of ilçesinde Sosyal Güvenlik Merkezi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü binası inşaatlarını da ziyaret eden Soylu, projelere ilişkin yetkililere çeşitli talimatlar verdi. Bakan Soylu, daha sonra inşaatına bu yıl başlanan ve maliyeti yaklaşık 56 milyon lira olan 100 yataklı devlet hastanesi şantiyesini gezdi. Of Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Şaban Uysal, çalışmalara ilişkin Soylu'ya bilgi verdi. Soylu, Yomra, Sürmene ve Of'da kamu yatırımlarına ilişkin çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi. Of ilçesindeki Solaklı Vadisi Taşkın Koruma ve Rekreasyon Projesi'nin birinci etabındaki çalışmaları da inceleyen Bakan Soylu, esnafla sohbet etti.

TAŞ KIRMAYA SABAH 7’DE BAŞLADILAR

Ramada Otel’in yanındaki inşaat AK Parti Trabzon İl Yöneticisi Aziz Mütezaoğlu’nun. Bu inşaat çalışmaları nedeniyle oradaki otellerin tümü rahatsız. Sabahın köründe taş kırmaya başlıyorlar. Yandaki havuzlardaki turistler toz duman içinde kalıyor konsolosluklara turizm il müdürlüklerine şikayet ediyorlar. Bir de o inşaat nedeniyle sahil yolunun bir kısmı çökmüştü hatırlarsanız. Karayolları 3 kez uyarmasına rağmen Ortahisar Belediyesi bir işlem yapmamıştı. Yada Büyükşehir.. Kime bağlıysa. Ama o inşaata dokunulmaması kafalarda soru işareti bırakıyor. Evet yatırımdır. O da bir yatırım. Ama bu şekilde güçlü benim herşeyi yaparım tarzıyla olmazki. Turizm sezonunda böyle inşaat çalışması nerde görülmüş. Takip ettik Ramada otel’de Başkan Erdoğan’ın olduğu gün asla bir çalışma yapılmadı. Herhalde ancak inşaatı öyle durdurabiliyorlar. Başka olmuyor. Bu sabah da 7’de başladılar taş kırmaya. Oradan bir takipçimiz aradı. “Uykusuz kaldık bu şehrin turizm il müdürü yöneticileri yok mu? Bu ne rezilliktir” dedi. Haklı da..

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler