Anahtar Deliği 12.10.2018

Anahtar Deliği 12.10.2018

Anahtar Deliği 12.10.2018

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu canlı yayına çıktı Levent Ustabaşı ve Tuncay Lakot geçer not aldı mı?

Haber61 TV’de gündem programı dün renkliydi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, canlı yayına çıktı. Programı yöneten Tuncay Lakot oldu. Arada sorularıyla programa katılan Levent Ustabaşı, programı hareketlendirmeyi başardı. Şimdi herkes Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ayarlanmış programa çıktı diye verdi veriştirdi. Ama izleyenler gördüki hiç de öyle değildi. Haber61 TV’yi takip edenler Haber61 de öyle birşey hiçbir zaman olmadığını da bilir. Program 2 saat sürdü.  Gümrükçüoğlu’na ağza ne geldiyse  soruldu. Sorulamaz denenler hatta devamlı kendisini eleştiren Teoman Yılmaz’dan (gerçi bu soruya cevap vermedi) alt yapı trafik sorununa, Boztepe-Çukurçayır yollarının neden böyle oluşuna, kavşakların ne zaman başlanacağına, Kaşüstü alt geçidinden, Reşadiye kavşağına, hafif raylı sistemin ne zaman hizmete gireceğine kadar.

Ustabaşı ve Lakot bu konuda geçer not aldılar. Hatta bir ara Ustabaşı, güzel anlatıyorsunuz. Lakin Kanuni Bulvarı ile Çukurçayır geçişi, Reşadiye Kavşakları yapılmadan önce Değirmendere, Beşirli ve Haçkalı Baba HAstanesi önündeki kavşakların bitirseydiniz, milyonlarca lira harcamadan önce.. Buralar bitseydi trafik rahatlayıp sonra uzun soluklu projelere geçseydiniz. Daha iyi olmaz mıydı? Strateji hatası yapmadınız mı?” Diye lafa bodoslama girdi. Başkan buna, “Evet haklısın” diyerek cevapladı.

Bu arada Gülcemal Projesi konusunda da İnşaat Mühendisleri Odası’nın açıklamasını eleştirdi, Çukurçayır’daki yol sorunu ve imardaki çarpık patlamanın sorumlularını da başkan yayında kendine göre buldu söyledi. Yayının tekrarını izlemenizde fayda var. Sosyal medya üzerinden izleyebilir, Haber61 TV’deki tekrar yayınlarına bakabilirsiniz. İzlenme oranına gelince, yine bölgenin en iyi Haber61 TV oldu. GÜndemi belirledi. Yayın verilirken 50 bini geçen izlenme oranı yayından sonra tekrarlarla 100 bini geçti.

Başkan Gümrükçüoğlu’nu da kutluyoruz. Her soruya samimi cevaplar verdi. Biraz kısa cevaplar verse iyiydi ama uzun anlatmayı, adım adım gitmeyin seviyor. Bir konuyu 30 dakika anlatıyor. Seçimlerde tekrar aday olacak. Olmayı istiyor. Aday adayı yani.. Sahada da böyle vatandaşlara anlatırsa doğru olmaz daha kısa anlaşılır net olursa daha iyi olur diye düşünüyoruz.

Son olarak Başkan Gümrükçüoğlu canlı yayına tekrar haftaya katılacak. Gelen okuyucu sorularının çoğu sorulamadı yayın saati yetmedi. Haftaya tekrar aynı stüdyoda buluşacaklar.
 

Burak Yılmaz ceza alır mı?

Emirgan'daki bir eğlence mekanında Arda Turan ile "Berkay" olarak tanınan şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan kavgaya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca şikayet üzerine başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

Soruşturma kapsamında, Arda Turan'ın beyanının alınması için ifadeye çağrıldığı belirtildi. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde ifadesi alınan Arda Turan emniyetten ayrıldı.

İfadelerinde Trabzonspor’u ilgilendiren bir kısım geçti.

“"Burak Yılmaz’la eğleniyorduk, Berkay geldi ensemden çekti. Ne oluyor dedim, dönünce vurdum. Sonradan orada ayrıldık onun eşi bazı iddialarda bulunmuş. Tuvalete giderken kolum ona çarpmış, o gece ben hiç tuvalete gitmedim. Berkay’ın karısını hiç tanımıyorum, hiç tanımadığım konuşmadığım bir kadının evli olup olmadığını nasıl bilebilirim. Olaydan 1 gün sonra hastaneye Berkay’ın yanına gittim. Berkay’a ben kimsenin karısına kızına bakmam, eğer sözlü taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada ne yaparsan yap ben senden şikayetçi olmayacağım.”

Heh işte bu kısım.

Daha önce de Burak Yılmaz aracıyla kaza geçirmişti.

Ölümden döndü.

Yine Arda ve onun tayfasıylaydı.

Kulüpten ceza gelir mi bilemiyoruz lakin daha dikkat olması gerekir diye düşünüyoruz.
 

Akçaabat’ta kim önce çıkar?

Akçaabat Belediye Başkan aday adayları kimler? AK Parti teşkilatlarında kimler dillendiriliyor? Bu sorulara yanıt vereceğiz. Yakında Haber61 TV ekibimiz orada mikrofon uzatacak. Ama AK Parti İl Teşkilatının ve Genel Merkez’de öne çıkan bahsedilen dillendirilen bir isme paragraf açalım. O isim İl başkan yardımcısı Enes Aslan. Peki Enes Aslan, Akçaabat Belediye Başkan aday adayı olur mu? Bizce olur. İsmi il başkanlığında da geçti ama Belediye Başkan aday adaylığı daha yakın gibi duruyor. Akçaabat’ta bir kesim tarafından da ciddi destek görüyor. O destek verenler  ise ilçeye hakim isimler.

Trabzon Üniversitesi’ndeki yapılanma sancılı mı?

Trabzon Üniversitesi Rektörlüğüne Prof Dr Emin Aşıkkutlu, yeni ekibini oluşturuyor. Aslında oluşturmaya çalışıyor. Buradan tatsız şeyler duyuyoruz. Sayın Rektör zor aşamalardan geçiyormuş. Belirli grupların etkisinde kalıyor sağlıksız hareket edemeyebilirmiş. Böyle şeyler geliyor. Tuhaf tabi böyle şeyler duyunca. Trabzon’da batı-doğu dengesi gibi konular böyle yapılanmalarda önce çıkar. Tabiki en başta liyakat da önemli. Yeni bir yapılanma yapılırken sancılı. Sayın Rektör’ün işi zor. Ama bunu başaracağına inanıyoruz.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler