Anahtar Deliği - Trabzonspor’da kongre ateşi alev alev. 12.03.2015

Trabzonspor’da olası bir kongre her an gelebilir. Her an yönetim, ‘Tamam artık direnmeye gerek yok! Herşey ortada’ diyebilir.

Anahtar Deliği - Trabzonspor’da kongre ateşi alev alev. 12.03.2015

TRABZONSPOR’DA KONGRE ATEŞİ ALEV ALEV

Trabzonspor’da olası bir kongre her an gelebilir. Her an yönetim, ‘Tamam artık direnmeye gerek yok! Herşey ortada’ diyebilir. Neyse der demez ama görünen o ki şu anda Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun karşısına resmen adaylığını açıklayıp çalışmalara başlayan iki kişi var. Birincisi Celil Hekimoğlu ikincisi Emin Kahraman. Emin Kahraman için kulislerde bazı eleştiriler yapılıyor.

Kahraman Nuri Albayrak döneminin yöneticilerinden. O dönem ibra edilmeyen yönetimden yani. Sonra Sadri Şener yönetiminde de görev aldı. İşte bu geçişler eleştirileri artıyor. “İbra etmeyenlerin yönetiminde bile görev aldı, şimdide aday oluyor başka bir listeye girmek içindir” gibi şeyler diyenler de bordo mavi camiada az değil. Celil Hekimoğlu ise ciddi anlamda çalışmalarını temposunu yükselterek devam ediyor. Delegelerle bire bir temas halinde çalışıyor.

Diğer bir adı geçen de Oltan Gıda’nın eniştesi Şükrü Köleoğlu. 2 kez bir grup yöneyiciden teklif almış ama reddetmiş diyorlar. Bakalım bir kaç başkan adayı daha çıkar mı? Trabzonspor’un borcu 400 milyon, kimse bu riske girmez, aday olmaz diyenler tabiki yanılmaya şimdiden başladı.

KTÜ REKTÖRÜNÜN GÜNAHI NE?

Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Süleyman Baykal, geçtiğimiz günlerde protesto edildi. Rektörülük binası önüne gelen bir grup öğrenci, ellerinde AK Parti Milletvekili aday adaylarının Rektör Baykal ile olan fotoğrafları ile ‘Yandaş rektör istemiyoruz’ diye bağırarak eylem yaptılar.

Tamam da Rektörün ne günahı var demekten başka birşey gelmiyor içimizden. Çünkü zaten Rektör beyi milletvekili aday adaylarının hepsi ziyaret ediyor. Edebilir de.. Bunda yanlış bir şey yok. Yani muhalif partilerden de ziyaret etmeye gelseler yine de yanlış bir şey yokki… Yalnız orada bir ayrıntı dikkatimizden kaçmadı.

Çünkü eylem yapanların elinde özellikle KTÜ’den aday olan akademisyenlerden Ahmet Ulusoy ile çekilmiş fotoğrafı vardı. Demekki birazda Rektör beye bu yüzden tepki gösterdiler! Ne dersiniz?

AK PARTİ’DE MÜLAKAT SORUNSALI

Trabzon’dan 49 milletvekili aday adayı AK Parti Genel Merkez’inde ter döktü. Trabzon soruldu… Sosyal medyaları soruldu.. Seçim çalışmaları.. Neden aday oldukları.. Hepsi soruldu. Aday adayları da cevap verdi. Kimisi başkente dosya getirdi… Kimisi düzünelerce proje..

Tabi geçmişte Trabzon’da yaşadıkları bazı önemli konularda masaya yatırıldı. İstihbaratlar gitti. Şimdi mülakat sonuçları diye Trabzon medyasına yine kimileri yalan yanlış bilgiler sızdırmaya başladı. Temayülde olduğu gibi! Trabzon’da AK Parti teşkilatları oldukça rahatsız bu konuda.

VOLKAN CANALİOĞLU BUGÜN O TOPLANTIYA KATILIR MI?

CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu aynı zamanda Parti Meclis Üyesi.. Canalioğlu için Trabzon’a bir kontenjan verileceğini duyuran genel merkez örgütün tepkisiyle geri vites yaptı. Eğilim yoklaması yapılacak denildi.

Teşkilat ön seçim diyordu. Yani aslında kimsenin dediği olmadı. Sonra ne oldu. Milletvekili aday adayı patlaması yaşandı. Haluk Pekşen Murat Özçilingir Prof Dr Sami Karadeniz Gürsel Özgür Ali Türen Öztürk Ahmet Kaya Yavuz Karan Mustafa Aydın Müslim Tekgöz Cemil Bozbaş İsmail Kaynar Ferda Kundunoğlu Ramis Uzun Ömer Çoban Umut Topal Osman Şahim Mustafa Kul Ahmet Beşir.

Bu aday adayları bugün ilk kez basın karşısına çıkacaklar. Şimdi merak edilen Canalioğlu bu toplantıya katılır mı? Takipte kalın bunu sizlerle anında paylaşacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler