Anahtar Deliği - Trabzonspor’da yeni bir kriz kapıda!. 12.02.2015

Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Teknik Direktörlük görevine getirdiği Ersun Yanal’dan yaka silkmeye başlamasına rağmen önlemini de alamıyor.

Anahtar Deliği - Trabzonspor’da yeni bir kriz kapıda!. 12.02.2015

TRABZONSPOR’DA YENİ BİR KRİZ KAPIDA!

Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Teknik Direktörlük görevine getirdiği Ersun Yanal’dan yaka silkmeye başlamasına rağmen önlemini de alamıyor.

Peki bu kadar kısa zaman dilimi içinde Başkan’ın, Ersun Yanal’dan yaka silkmesinin nedeni ne?

Hafta içinde takımın başında yer almayarak, antrenmanlara katılmayan Yanal, oynanan tüm karşılaşmaların ardından soluğu İstanbul’da alıyor.

Sadece haftanın son antrenmanına katılan Yanal, hafta boyu kendisi İstanbul’da olduğu için takımın sorumluluğunu sorumsuz yardımcılarına bırakıyor.

Yanal’ın sorumsuz davranışları Hacıosmanoğlu’nun boğazını düğümlemiş ama ona buna laf yetiştirmek ve kafa tutmaktan kafasını kaldıramayan Hacıosmanoğlu, asıl sorumluluklarından uzaklaştıkça uzaklaşıyor.

Başkan ile Yanal arasında ipler kopmak üzere, Yanal’ın özel yaşamını profesyonel görevinin önüne geçirmesi, Trabzonspor takımının sahadaki oyununa direk yansıyor.

Bordo mavili formayı giyerek sahaya çıkan futbolcular sahte koşu yapıyorlar, mücadele etmeye güçleri yetmiyor çünkü takım yeterince idman yapmıyor.

SERGEN YALÇIN’DAN TRABZONSPOR TÜYOLARI

Bilindiği gibi Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın dört büyük takımda futbol oynamış futbolculardan.

Bordo mavi forma altında futbol oynadığı dönemde Trabzon’da kalıcı dostluklar edinmiş bir futbol adamıdır.

Trabzonspor-Sivasspor arasında Avni Aker’de oynanan Federasyon Kupası karşılaşması öncesi, karşılaşmaya takriben iki saat kala, Trabzonspor Kulübü’nde önemli görevler üstlenmiş bir isim, Sergen Yalçın’a hoş geldin ziyaretinde bulunur.

Eski günler yad edildikten sonra söz dönüp dolaşır iki saat sonra başlayacak maça geldiğinde Sergen Yalçın, takımının maçı kazanıp turu atlayacağını iddia eder, göreceksiniz benim takımım Trabzonspor’u sahadan silecek iddiasında bulunur.

Sergen’in dediği gibi Sivas takımı Trabzonspor’u sahadan silecek bir oyun oynamadı, zaten Trabzonspor her zamanki gibi silik oynadı, mücadele etmedi.

Yedek ağırlıklı takımla sahaya çıkan Sivasspor’un Teknik Direktörü Yalçın’ın iddiasındaki gerekçe Trabzonspor takımında gizledir.

Sergen Yalçın Trabzonsporlu dostuna şunu der:

“Trabzonspor takımı idman yapmıyor, takım çalışmıyor, çalışmayan futbolculardan nasıl bir kadro kurarsanız kurun maç kazanması mümkün değil.”

Sergen’in bir başka iddiası şöyle:

Süper Lig’de Trabzonspor’u yenemeyecek takım yok.

SEÇİM BÜTÇESİ 500 BİN TL

Milliyetçi Hareket Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Burhan Bekar, yürütme kurulunu belirledikten sonra yönetim içinde huzursuzluk çıkmış.

Nedenini en iyi Başkan Bekar bilir.

Söylentilere bakılırsa görev dağılımı yaparken, aktif görevler verdiği isimleri tayin ederken adil davranmamış.

Görev dağılımını tevdi ettiği toplantıda tahmini genel seçim bütçesini de yapan Bekar, teşkilata para transferini sağlamak için bir ekip oluşturmuş.

MHP Ortahisar ilçe teşkilatının genel seçim tahmini bütçesi 500 bin lira olarak belirlenmiş.

İl teşkilatından ne kadar para transferi yapılacağı şimdilik gizemini korurken, tahmini bütçeyi denkleştirmek için piyasaya çıkılmak üzere karar alınmış.

GÜNDEMDEKİ İSİM ATALAY

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü döneminde Trabzon’la tanışan hemşerimiz Mehmet Atalay, bu görevinin ardından getirildiği Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü döneminde, yerel basının gündeminden düşmeyen bürokratlardan biri haline geldi.

7 Haziran’da yapılacak genel seçimde milletvekili adaylığı için bürokrasideki görevinden istifa ederek aday adayı olan Atalay, belki de aday adayları arasında mecburi tanıtıma en az ihtiyaç duyacak isimlerin başında geliyor.

Çünkü, Trabzon yerel basını milletvekili Mehmet Atalay’ın sürekli yanında olacak, seçim çalışmalarını yakından takip ederek kamuoyuna haber servisi yapılacak.

AK Parti’nin üst düzeyindekilerle de sıkı dostlukları ve yakın ilişkileri olan Atalay’ın iddialı aday adayları arasında olduğunu söylemeye gerek yok.

MAZHAR YILDIRIMHAN GÖZE GİRMİŞ BİR İSİM

Milli görüş geleneğinden gelen siyasetçilerin rüyalarında Trabzon’daki Ayasofya Müzesi’nin camiye dönüştürülmesi vardı.

Rüyaları gerçekleşti, Ayasofya camiye dönüştü, milli görüşçülerin içi rahat etti.

Bu önemli bir projeydi milli görüşçüler için, talimatı Recep Tayyip Erdoğan vermiş, sorumlusu Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç idi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan’ı Ankara’ya çağırır. Ayasofya’nın camiye dönüştürülme projesinin talimatını dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiğini ve bu işin bitirileceği talimatını verir.

Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan’da Trabzon’a döner ve işe dört elle sarılır.

Şehirde oluşan muhalefetin büyük mücadelesine rağmen Ayasofya’yı camiye dönüştürür.

O camiye ihtiyaç var mıdır, tartışılır.

Yıldırımhan’ın Ayasofya’nın camiye dönüştürülmesinde verdiği çabayı bilenler, kendisine yetki verilsin İstanbul Ayasofya’yı da halleder diyorlar.

AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Mazhar Yıldırımhan iş bitiriciliğiyle Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesinin gözüne girmiş bir isimdir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler