Anahtar Deliği 11.12.2018

Anahtar Deliği 11.12.2018

Anahtar Deliği 11.12.2018

BU FOTOĞRAFA MURAT ZORLUOĞLU İYİ BAKSIN!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesine katmak için kadro açmasının ardından şehirde inanılmaz bir talep oluştu. Bu talep inanılmaz. 83 itfaiye, 88 zabıtaya, TİSKİ’ye 51 memur alımı başvuruları dün de devam etti. Toplam 222 memur alınacak.

Yüksek okul mezunları KPSS puanıyla başvurabiliyorlar. Yarın akşam sona erecek olan başvurular için inanılmaz bir talep var. İşte bu fotoğrafa Murat Zorluoğlu özellikle iyi baksın diyoruz.

AK Parti’nin belediye başkan adayı olarak kentin kanayan yarasının ne olduğunu iyi anlar. İkincisi Murat Zorluoğlu, bu alımlar için ne diyecek? Mevcut Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na, “Birkaç ay sabretseydin ben bu sınavı açsaydım daha iyi olurdu” diyecek mi? Konuşulan bazı konulardan biri de bu.. Yani sanki Gümrükçüoğlu bu alımları alel acele başlatarak Murat Zorluoğlu’nun önünü kesti. Sanki bu alımları başlatarak kendisinin başkan adaylığını süreceğini tahmin ediyordu yada bu fikrini güçlendirmek istedi. Ayrıca bu alımlarda en fazla konuşulan mülakatlar. Yani sınav olacakmış KPSS puanına göre de sınıflandırma yapacaklarmış ama mülakat varsa orada torpil mutlaka vardır deniyor. Bu alımlarla ilgili AK Parti İl Başkanlığında bir dosyada isimler hazır deniyor. Bunlara AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi cevap vermelidir. İnsanlar huzursuz. Bu ayrıca kendi partisine de zarar veriyor.

MURAT ZORLUOĞLU BUGÜN NE YAPACAK?

Murat Zorluoğlu’nun da adresi değişmedi. Meydan Cemil Usta. Burada bölge valileri toplantısı sonrası burada oturdular. Buraya TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu da geldi. Bir ara gözümüz bir meclis üyesiyle oturan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun danışman Ali Faik Hacıoğlu’na ilişti. Tesadüf olsa gerek! Mehmet Karaoğlu’nu da gördük. Üst katta oturdular.

Dün yine kent içerisinde belli başlı temaslarda bulundu. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ilk geldiğinde olduğu gibi AK Parti İl Yöneticisi Halil İbrahim Demirtaş, Zorluoğlu’nun yanından bir an olsun ayrılmıyor. Her hafta AK Parti Trabzon İl Yönetiminin yaptığı bir halı saha maçı var. Bahçecik Akbaşlar Halı Saha’da il yöneticileri bir araya gelip koşturuyorlar. İşte bu maça Murat Zorluoğlu’nu da davet eden Demirtaş, onu sahaya indirdi. İl Başkanı Haydar Revi ve il yöneticileri ile halı saha maçı yapan Zorluoğlu şimdiden ‘onu sahalarda hep göreceğiz’ dedirtti. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun pek halı saha falan işi yoktu çünkü. Zorluoğlu başkanı seçilirse halı sahada karşınıza çıkarsa şaşırmayın.

Murat Zorluoğlu bugün Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ve Borsa yönetimini ziyaret edecek. EYOF Parkında ise AK Partili Meclis üyeleri ile bir araya gelecek.

‘ADAY TANITIMI’ YAPILACAK MI DİYE SORDUK ‘BUYURSUN GELSİNLER’ DİYE CEVAP VERDİ

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Halilİbrahim Demirtaş’ı aradık.

Murat Zorluoğlu’na havalimanına karşılama yapıldı da bazı şeyler vardı onları sormak istedik.

“İYİ Parti salonlara sığmadığı söyleniyor. Zorlu Grand’da aday tanıtım töreni yapılmasına ve kalabalığa atıfta bulunarak Murat Zorluğlu’na sizin bir tanıtım töreni yapmayacağını kentin bu ismi kabul etmediği yönünde eleştiriler var. Tanıtım töreni yapacak mısınız? Baya bir dedikodu başladı. Karşılamayla mı bitecek?” dedik..

“Biz başkan adayımızı havalimanından aldık. Karşılama yaptık. Muhteşem bir karşılama oldu. Ayrıca tanıtım törenimizi de yapacağız. Biz aday tanıtımımızı yaparken yanımıza kimse yanaşamaz. Bunları söyleyenler buyursun gelsinler tanıtım töreni görsünler. Yakında programı açıklarız.” diyerek cevap verdi.

CHP’DE “SALİH AKYÜZ ADAY MI DEĞİL Mİ?”

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayını ve Ortahisar Belediye Başkan adayını 20 Aralık tarihinde açıklayacak. Lakin daha öncesinde Ankara’dan Salih Akyüz’ün açıklanan ilçeler arasında Ortahisar’a gösterildiğini öğrendik. Ama ardından İl Başkanı Güzide Uzun, “Yok böyle bir şey 20 Aralık tarihinde açıklanacak” dedi.

Ali Yazıcı, bu nedenle aday adaylığından çekildiğini duyurdu hatta sosyal medya hesabından, “Kutluyorum kendisini” diyerek mesaj yayınladı.

Bu arada Ali Yazıcı’nın da CHP’nin üst sıralarından Ortahisar Meclis üyesi adayı olacağı söyleniyor.

CHP’de en büyük hüsran Beşikdüzü’nde yaşandı. Beşikdüzü’nde Cahit Erdem değil de Ramiz Uzun aday gösterildi. AK Parti rahatladı. Ramiz Uzun burayı asla alamayacak diyenler oldukça fazla. Herkes daha genç dinamik Cahit Erdem’i aday gösterecekler diye bekliyordu. Cahit Erdem, Volkan Canalioğlu’na çok yakın bir isim. CHP’li derin bir isim, “Güzide Uzun, İyi Parti ile Ortahisar’da Volkan Canalioğlu ittifakına yeşil ışık yakmadığını Beşikdüzü’ne gösterdiği adayıyla görebiliriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler