Anahtar Deliği 11.04.2017

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz.

Anahtar Deliği 11.04.2017
O GOL REZERVASYONU İPTAL ETTİ

Trabzonspor Beşiktaş maçı derbisi sonrası bir detay dikkat çekti. Trabzonspor’un tecrübeli teknik adamı Ersun Yanal, maç sonrası için Ramada Otel’de 30 kişilik bir kutlama yemeği düzenlemek için yer ayırtmıştı. Bu rezarvasyon maç sonrası iptal edildiği öğrenildi.

30 kişilik programa Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın da katılıp katılmayacağı ise iptal edildiği için öğrenilemedi.

Ersun Yanal’ın nişanlısı İren Ağan’ın da bu programda olacağı ve yakın dostları ile maçı kutlayacakları fakat Trabzonspor talihsiz bir şekilde kaybedince programı iptal etmek zorunda kaldığı öğrenildi.

ASIM AYKAN; ÇİRKİN İFTİRALARININ HESABINI SORACAĞIZ

Cumhuriyet Gazetesi Trabzon eski Milletvekili Asım Aykan’ın oğlu Cemaleddin Aykan için çarpıcı iddiada bulundu.

İddia kısaca şöyleydi;

“AKP’nin İstanbul il yönetimindeki 3 isim belediye ve kamu kurumlarından son 5 yılda 126 ihale aldı. İhalelerin toplam bedeli 145 milyon TL’yi geçiyor. Üç isimden biri AKP Trabzon eski milletvekili, Etik Kurul üyesi Asım Aykan'ın oğlu, İstanbul İl Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Cemaleddin Aykan.”

Konuyla ilgili Aykan Haber61’e, “Böyle bir şey yok! Bazı rakamlar verilmiş alakası bile yok. Referandum öncesi çirkin bir iftira kampanyası bu! Hesabını mahkemede verecekler” dedi.

BÜYÜKŞEHİR GÜLCEMAL PROJESİ DOLGU ALANI ÜZERİNİ HALKA SORACAK?

Trabzon’un Beşirli Sahili’nde denizin doldurulmasıyla başlanılan Gülcemal Projesi’nde neler olacak?

Kültür merkezleri mi?

Camiler mi?

Sosyal tesisler mi?

Falan filan..

İşte bunların hepsini halka sormaya karar veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu kutlarız.

Projenin toplam maliyeti 30 milyon.

800 bin metre kare alan üzerinde olacak!

Yani bir Akyazı kadar daha bir alan demek bu..

Bakalım Trabzon ne isteyecek?

Bu projeyle alakalı bir detay daha verelim.

Şimdi buranın tahkimatı devam ediyor. Dolgusu için kamyonlardan para alınıyor. Vatandaşlarının dolgu sahasına getirdiği döktü kamyon kamyon topraklardan neden para alınıyor? Alınmasın diyoruz. Ev yeri açan, temel açan tahkimatlarını dere boyunca dökmesin getirsinler buraya döksünler ve para vermesinler. Dereler dolmasın! Vadiler dolmasın!

Neden bunlar düşünülmüyor?

Bunu da dikkate sunalım.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar