Anahtar Deliği 10.05.2018

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz. 10.05.2018

Anahtar Deliği 10.05.2018

MEVCUT VEKİLLERE BİR ANKET YAPILSA KİM ÇIKAR?

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adaylarının söylemleri nedense mevcut vekillerin canını sıkmış. Hatta bazı ziyaretlerde yaptıkları paylaşımlarda epey sinirlenmişler. Bu nedenle İl Başkanı Haydar Revi ve Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş aranmış. Ardından uyarılar peşi sıra gelmiş. Vekil aday adayları tek tek uyarılmış. Ne için bu kadar canları sıkıldı bilemiyoruz ama tahmin edebiliyoruz. Birde mevcut vekillerde bir kaçı hatta belki de üç tanesinin bu dönem olmayacağı gelen bilgiler arasında. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat kendisinin yaptırdığı anketler olduğu başkent kulislerinde yansıyanlar arasında…

Milletvekili aday adayları ile mevcut vekiller arasında bir kriz çıkarma derdinde değiliz. Bunu da not edelim de en son sonra öyleydi böyleydi olmasın. Şimdiden söyleyelim. Amacımız teşkilatlarda konuşulan öne çıkanları buraya yansıtmak. Yansıtarak herkesin bilmesini sağlamak. Siyasetçi şeffaf olur değil mi?

SIKI SÜRECE GİRİLDİ

Trabzonspor Kulübü’nde sıkı bir sürece girildi. Hem mali anlamda sıkı bir süreç hemde kulübün idaresi anlamında sıkı bir süreç. Kulüp idaresinde görev alanlar, personellerin bazıları işe geç kalma konusunda rekor kıranlar, başına buyruk olanlar şu anda Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu’nun, “denetiminden” geçiyorlar. Kulp koridorlarında bağırtı cırıltı arada kopuyor. Hacısalihoğlu disiplini seven biri. Bakalım bu sıkı denetimler nasıl sonuç verecek. Bu arada Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu kaynak arayışlarını sürdürüyor. Ya bir kaç tane 50 milyon dolar tutarında sponsor bulacak ya da o da öncekiler gibi banka yapılanması derken borcu yüzde 30 artırarak mecburen ödeme yapacak.

MÜSİAD’A NASIL LAF ÇAKTI?

AK Parti’nin eski yöneticilerinden iş adamı Hasan Taflan, iş adamı Bülent Maraboğlu ile Kalkınma’da güzel bir kafe açtı. Şu sıralar epey bir yoruluyor. Bir de en son ki yeni AK Parti İl Yönetimine girecekken son anda listeden çıkarıldı. Aldığımız duyumlar bu şekilde. Şimdi yine gündemde.. Belediye ile yaşadığı bir sıkıntıdan dolayı.

Bu arada son paylaşımı da çok ilginç! MÜSİAD Trabzon Şubesi’ne gönderme yapıyor. Diyorki;”Trabzon’da ki Müsiad’ın amacı yönetimindeki olan “bazı” kişilerin Kamu kurumlarında Müsiadın adına kurumsal kimliğini kullanarak iş takibi veya ihale takibi yapmak mıdır? Yoksa sivil toplum örgütü olarak üyeleri ile birlikte tüzüğünde yazılı olan görevlerini yapmak mıdır asli görevi. Bu şehirde sadece bu kuruluşta olan firmalar mı ticaret yapacak ….!!”

Aynı paylaşımı iş adamı Levent Enez de yaptı.

Yani bu mesaj akım olarak hortlarsa yakında şaşırmayın!

METİN ATASOY ŞENOL GÜNEŞ’İ AĞIRLADI

Trabzonspor Kulübü’nün 2 önceki genel kurulunda başkan adayı olan bordo mavi camianın yakından tanığı Metin Atasoy, kongrelerde aday olmuyor. ‘Neden?’ sorusuna da cevap vermiyor.  Gönlü kırıldığı kesin! Onun bir meşhur bahçeli evi var. Orada misafirlerini ağırlar. Trabzon’dan dostlarını da orada ağırlar. Atasoy’un son ziyaretçileri Şenol Güneş, Mehmet Kulaksızoğlu oldu. Atasoy geçtiğimiz günlerde bir yağ bezesini aldırmış küçük bir operasyon geçirmişti. Geçmiş olsun diyerek ‘Ne konuştuklarını’ merak ettik.

Şenol Güneş ile son yaşanan olayları ve biraz da Trabzon, Trabzonspor’dan konuştuklarını öğrendik.

ATAsoy,”Trabzonspor bütçe yapmayı başarmalıdır. Bütçe yapamazsa batar gider. Bütçe yapması lazım. Aktif, pasif gelir gideri olacak. Bütçe yapamayan hiçbir kurum ayakta duramaz. Geniş kapsamlı böyle konulardan bahsettim.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler