Anahtar Deliği 10.03.2018

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz. 10.03.2018

Anahtar Deliği 10.03.2018
UTANMIYORSUN BARİ LÜTFEN SUS!

Trabzonspor Kulübü İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde büyük transferler yapmak için milyonları harcadılar. Buna rağmen sportif başarı gelmedi. Borç iki katına çıktı. Ciddi hatalar yapıldı. Kulübün geleceği bankalara borçlandırıldı. Sonra Muharrem Usta geldi o daha beterini yaptı.

Hacıosmanoğlu döneminde görev alan Köksal Sadıklar, son söyledikleri inanılmaz!

Yani sanki bu kulübün bu duruma gelmesinde hiçbir katkısı yokmuş gibi öyle ahkam kesiyorki şaşılacak bir durumdan öte trajikomik!

Bordo mavililer, ‘Bari utanmıyorsun sus!’ diyerek tepki bile gösteriyorlar.

Merak ediyorsunuz değil mi? Ne dedi ki bu kadar tepki aldı diye..

Hemen onu hatırlatalım devam edelim.

Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun 7-8 Nisan tarihleri arasında kongre kararı almasının ardından, Trabzonspor'un bir önceki başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetim kurulunda yer alan Köksal Sadıklar, mevcut Başkan Muharrem Usta'nın yeni bir yönetimle yoluna devam edeceğini iddia etti.

Sadıklar, bunla da kalmadı.
Camiaya bir de öğüt verdi.
Böyle bir ortamda Muharrem Usta'nın gideceğini düşünmediğini ifade ederek, "7-8 Nisan tarihleri arasında kongre yapılsa bile, mevcut tüzük gereği Aralık 2018'de yeniden bir kongre yapılması gerekiyor. 8 aylık bir dönem için risk alınıp alınmayacağı tartışılabilir. Başkan Muharrem Usta, yönetimini güçlendirerek, tüzük tadilatı yapıp, seçimleri Mayıs ayına çekerse Trabzonspor'un da önü açılmış olur. Herkes ona destek verir ve karşısına çıkmaz" dedi.
Burada ukalalık var.
Çok bilmişlik var!
Sanki şampiyonluk bir takımda yöneticilik yaptı bir de ‘bakın ha! Yanlış yapmayın’ diyor.
Bitmedi.
Devam ediyor.
Köksal Sadıklar, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise şunları kaydediyor;
"Başkan Muharrem Usta ile Ankara'da kısa bir süre önce sohbetimiz oldu. Meydanı çapulculara bırakıp kaçacağını düşünmüyorum. Yönetimini güçlendirerek Trabzonspor'a yakışır bir tüzük tadilatı yapacaktır. Borcu 500 milyon TL'nin altına düşürüp öyle gidecektir. Kabul edersiniz veya etmezsiniz, kendisi ülkemizin en saygın iş adamlarındandır. Trabzonspor başkanlığından da saygın bir başkan olarak ayrılacaktır"
Bir de muharrem Usta’ya ‘doğru yönetemedin çekil’ diyenlere de göz dağı veriyor.
Hakaret ediyor.
Muharrem Usta’ya kim muhalifse ‘çapulcu’ diyor.
Aslında bizim köydeki su kurnazı dedikleri karakteri ortaya koyuyor.
AK Partililere ‘Çapulculara karşı birleşin’ diye seslenirken kendisine de yer yapıyor.
Usta’ya da selam çakıyor.
Ben burdayım mesajını da araya sıkıştırıyor.
Ama yok artık!
O dönemler geçti.
EY Sadıklar!
Siz değil miydiniz gelirken millete ona buna çapulcu diyen.
Siz değil miydiniz millete meyhaneci bilmem neci diyen.
Sonra Trabzonspor değerlerini ayrıştırdınız.
Belli bir kesime düşman ettiniz.
Geride harabe bıraktınız.
Geride değerleriyle çatışan bir camia bıraktınız.
Trabzonspor’u var edenleri düşman ilan ettiniz.
Trabzonspor’a halen zarar vermeye çalışıyorsunuz.
Bol keseden atmayın susun.
Bir kenara çekilin.

FARUK ÖZAK-ÖZKAN SÜMER-SADRİ ŞENER’DEN TESPİTLER

Trabzonspor kongre sürecine girdi.
Trabzonspor’un önde gelen değerlerinden önemli mesajlar geldi.
 Faruk Özak, bakın ne diyor;
“Ekonomik anlamda tablo gerçekten kötü. Mevcut yönetimin hataları mutlaka vardır. Belki zamanında istişareyi yapsalardı bugün bu durumlara gelinmezdi. Ancak ekip de çok önemli. Aday olurken yanınızda birlikte yürüyeceğiniz ekibin sizi yarı yolda bırakmaması, elini taşın altına koyması elbette önemli. Yönetimin olağanüstü kongre kararı felaketi de beraberinde getirecektir. Kulübün borcunu bırakın telaffuzu yazma dahi yazamıyoruz. Tabloyu iyice gördükten sonra neler olabileceğine ya da yapılabileceğine hep birlikte bakmalıyız.”
Sadri Şener bakın ne diyor;
“Kongre kararı artık bir ihtiyaç haline gelmişti. Bana göre doğru bir iş yaptılar. Bu şekilde takıma bir heyecan da gelir. İnşallah aklı başında birisi çıkar ve iyi bir yönetim kurar. Yıpranmamış, konularına çok hakim, para işini, futbolu bilen bir isim olmalı. Derleyip toplayıp yapmak lazım. ‘Parası olan aday olsun’ demekle olmuyor. Borç ödenir. Üç sene şampiyon ol, UEFA’dan aldığın paralarla borcu ödersin. Ama şampiyon olursan. Ben 39 yaşında başkan olmuştum. Şimdi bu işi gençler yapmalı. Bizim misyonumuz bitti. Ancak arkadaşlara yardımcı olabilirim.”
Özkan Sümer bakın ne diyor;
“Kulübün içinde bulunduğu ağır ekonomik tablonun altından kalkmak da yine camianın önde gelenleri ile olacak. Bunun birinci yolu bilinçli bir farkındalık, ikincisi etkin ve yetkin insanların bu olayda katılımcı, çözücü, yardımcı olması. Bütünleştirmek hepimizin görevi”

O’CU BU’CU DEMEDİLER HEP YANINDA OLDULAR

Onlar her zaman Trabzon’un yanında oldular.
Her dönem Trabzon’a değer kattılar.
Binlerce kişi çalıştırdılar.
Trabzon Müzesini kuran yine onlardı.
Trabzonspor’a ise her sezon katkıları oldu.
“O’cu” “bu’cu” demediler.
Her zaman, ‘Trabzonspor’ dediler.
Tabiki Türkiye’nin en saygın aileleri Oltan ve Köleoğlu ailelerinden bahsediyoruz.
300 milyon dolarlık enerji yatırımları, 200 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımları ile sektörlerinde hep başarılı, önde ve saygın olan bu iki aile Trabzonspor için elini taşın alana koyacaklarına inanıyoruz.
Trabzonspor çok kritik bir kongre sürecine girdi. Olmak yada olmamak!
Çöküş! Kayıp!
İşte bu nedenle;
Oltan ve Köleoğlu aileleri, Trabzonspor Kulübünün layıkıyla temsil edilmesi için öne bir isim çıkarmaları kaçınılmaz oldu.
Bu konuda bir çok kesimden baskı görüyorlar. Bunu biliyoruz. Yakında görüşmeler sonuç verir, Trabzonspor için önemli kazanım olur diye düşünüyoruz.

MİLLİ MUTABAKAT ÖNERİSİ BÜYÜK DESTEK GÖRDÜ

Trabzonspor’da herkes bir şey diyor.
Her kafadan ses çıkıyor.
Bazıları çok boş sırf laf olsun diye konuşurken bazıları ise tam yerine tespitler yapıyor.
Bu doğru tespitlerden birini de Serkan Kılıç yaptı.
“Geçmişte ülkede yaşanan sıkıntıların sonunda Milli Mutabakat hükümetleri kurulurdu. Bu oluşumların içinde de sağcı ve solcu ayrımı olmazdı. Tüm partilerden insanlar bir araya getirilerek sıkıntılı dönemlerde bu tarz hükümetler kurulurdu. Trabzonspor için aynı Milli Mutabakat dönemi gibi bir oluşum kurulmalı. Bu anlamda da çok hızlı bir şekilde bu oluşumun öncülüğünü Trabzonsporlu bakanlarımızın oluşturduğu bir oluşumun oluşturulup hızlı bir şekilde hareket etmeleri lazım yoksa gelecekte çocuklarımıza bırakacağımız bir Trabzonspor olmayacak“ dedi.
İşte budur diyoruz Serkan Kılıç’ı tebrike ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler