Anahtar Deliği 10.02.2020

Anahtar Deliği 10.02.2020

Anahtar Deliği 10.02.2020

HABER61 HERYERDE

Gündemi en iyi şekilde yakaladığınız, kulağınız, sesiniz ve gözünüz olan Haber61, her yerde..
Hafta sonu yolların kötü oluşu da Haber61’i durdurmadı.
Trabzonspor’un Spor Toto Süper Lig’in 21. Haftasında Ankara’da Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldiği maçın öncesi ve sonrası yapılan canlı yayınlar, özel röportajlarla müsabakanın tüm detaylarını sizlerle buluşturdu.
Kar kış dinlemeden Trabzonspor ve sizler için yollara düşen Haber61 ekibi zorlu hava koşullarına rağmen size haberi en iyi şekilde, en hızlı ve doğru ulaştırmaya çalışıyor. 
Ekip, Trabzon’a gelir gelmez hemen yolların durumuyla alakalı yayına başladılar.

Anahtar Deliği 10.02.2020

YAPTIKLARININ ALTINDA KALIYORLAR!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yöneticileri, sosyal medya tetikçileri ile medyadaki kuklaları, tam 2-3 haftadır Hazine Bakanı Berat Albayrak’ı Trabzonspor üzerinden hedefe koydular.
Amaçları belliydi!
Bir taşla ikli kuş vurmak!
Bu algı operasyonuna en son Rıdvan Dilmen eklendi.
Ali Koç’un her maç sonrası saçma bir şekilde Trabzonspor’u diline dolaması yetmezmiş gibi, Dilmen de, kelime oyunlarıyla Trabzonspor’u hedef haline getirdi.
Hemen bundan bir iki gün geçmeden Dilmen ağız değiştirdi.
Rıdvan Dilmen: "Ali Koç yarın açıklayabilir. Ali Koç, Temmuz ayında Berat Albayrak'tan bir şey istedi. UEFA'ya gidecek evrakla ilgili bir şey. Bu evrak yetişmeseydi Fenerbahçe belki ligde bile olmayabilirdi. Berat Bey 1 saatte halletti biliyor musunuz ?" dedi. 
Şimdi düştükleri duruma bakın!
Yaptıkları operasyonların bir bir altında kalıyorlar.

SEN BİR DAHA SAKIN ADAY OLMA!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin başını çektiği kurumlar 17+1 lİk bir yeni dolmuş sistemine geçmeye çalışıyorlar.
Bu işi uzatıp duruyorlar. 
Bu iş 30 yıl öncesinden bitmiş olması gerekirdi.
Hatta hafif raylı sistemi tren gibi ulaşım araçlarının bu şehiri büyütmüş olması gerekirdi.
Hem iç bölgelere hem diğer noktalara kadar.
Ama maalesef Trabzon adı gibi Trabzon değil! Adı gibi büyük olmadığından geleceği gören yöneticiler tarafından yönetilmediğinden bu durumda!
Neyse konumuz şimdi şu;
Bakıyoruz gündeme..
Trabzon gündemine..
Şu işi uzatmayın yapın diyenler çok az!
Sırf siyasi nemalanma yada farklı emeller uğruna konuyu başka yerlere çekenleri görüyoruz.
Mesela onlardan bir tanesi bu şehre daha en son seçimde başkan adayı olmuştu.
Millet ittifakının adayı idi.
Normalde kendisini ‘bu işlerin uzmanı’ diye tanımlar. 
Prof Dr Atakan Aksoy, diyorki; “Dolmuşçular karlılık içerisinde değil, geçimlerini zor sağlıyorlar. Araç dönüşümünde dolmuş esnafı mağdur edilmesin”
İnceden duygusallık da katıyor.
İnceden demagoji yapıyor.
Sen nasıl Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oldun be adam!
Nasıl oldun?
Bunu bize biri izah etsene?
Yani sen daha çok “Hadi artık Trabzon halkı bıktı bu dolmuş çilesinden.. bıktı harabe gibi dolmuş araçlarından, dağınık duraklardan, bozuk sistemden.. Düzeltin şunu artık” diyeceğine, ordan bile büyükşehire yada iktidar erkine laf çakma derdindesin.
Olmadı hiç olmadı!
Sakın bir daha aday olma..


SÜLEYMAN SOYLU’NUN ADINI TARTIŞTIR SONRA TARTIŞTIRMAM DE!

Çarşıbaşı İlçesi’nde yaşananları gördükçe gülelim mi ağlayalım mı belli değil. Biz uzak kaldıkça..
Biz o gündemden kaçtıkça..
İlla dönüp dolanıp köşemize giriveriyor.
Son olay malumunuz. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun adının ilçede bir caddeye verilmesini isteyen Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, yeni bir tartışma konusunu açmıştı!
Haliyle onca şehit varkeni gazi varken, yada başka ilçenin tarihinden bir çok isim varken Bakan Süleyman Soylu’yu gündeme getirmesi büyük bir tartışmayı ilçede başlatmıştı.
Hatta bunu içişleri Bakanı Süleyman Soylu bile istemez demiştik. 
Doğuda öyle başarılı işler yaptı ki PKK yuvası dağları temizledi. Dağlara adını vermeye kalktılar. Olur mu? Olmaz tabiki.
Bu isim verme konusuna kendisi bile sıcak bakmayacağını biz daha ilk o an demiştik. 
Başkan Nuhoğlu sonunda geri vites yaptı. “Süleyman Soylu’nun ismini tartıştırmam” diyerek bu konuyu rafa kaldırdıklarını bildirdi.
E başkan!
Sen anladık şirinlik yapmak istedin ama yine Bakan beye zarar verdin.
Bu konu üzerinden. Tartışan tartıştı!
Ne gerek vardı buna.
Hiç mi danışacağın biri yok?
Hiç mi yanında bunu sana diyecek bir tane biler AK Partili yok?
Yada hiç mi birine sormuyorsun?

BUNU TRABZON’DA YAŞAYANLAR BİLSİN İŞTE NE GÜZEL

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Trabzon’da yeterli açık ve kapalı otoparkımız yok. Devraldığımız işlerden olan Tanjant yolu üzerindeki otomatik 311 araçlık çok katlı otopark, Nisan ayı içerisinde faaliyete geçiyor. Meydandaki İskenderpaşa Camii’nin hemen yanındaki mevcut otoparkı yenilemek içi bir kaç hafta içerisinde ihale yapacağız. Bir kaç ay içerisinde başlamayı planladığımız otopark 400 araç kapasitesine sahip olacak. Yine Ankara’da Koruma kurulu ile de görüştüğüm kadın pazarı’nın karşısındaki şu anda açık alan olarak kullandığımız yerin altına girmek suretiyle düşündüğümüz 180 araç kapasiteli otopark çalışmamız var. Kadınlar Pazarı projemizin alt kısmında da 70 araçlık otopark bulunmaktadır. Ayrıca şu anki öğretmenevi ve Cudibey Okulu’nun olduğu alan da bize geçiyor.O alanın üzerinde ve altında Meydan bölgesinin ihtiyacına cevap verecek otopark yapmayı planlıyoruz. 5 yılda 16 otopark yapmayı hedefliyoruz” dedi. İşte Başkanın bu dediklerinin CHPli meclis üyelerinin önerisinin dikkate alındığını görüyoruz.

Çünkü Cudibey ve öğretmen evi alanının hemen altına otopark yapılması fikrini meclise ilk CHPli meclis üyesi Cüneyt Zorlu getirmişti. Böyle şeyleri mecliste söylemekten geri durmayın.
Bir birinizden fikir alıyorsanız teşekkür etmesini de bilin.Ne güzel işte birlikte kenti yönetiyor daha güzel olması için uğraş veriyorsunuz. Bunu Trabzon’da yaşayanlar bilsin.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar