Anahtar Deliği 09.06.2020

Anahtar Deliği 09.06.2020

Anahtar Deliği 09.06.2020

FEDERASYON ADAYLIĞINI MURAT ZORLUOĞLU’NU ZİYARET EDEREK BAŞLATTI

Türkiye Boks Federasyonuna adaylığını koyan Selçuk Aydın, büyük bir ilgi gördü. Türkiye’nin dört bir yanından aldığı telefonlarla bu görülüyor. Dün 2 saat Haber61 ekibi ile birlikteydi. Trabzon’dan ayrılmadan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti. 
Şu ayrıntıya dikkat çekelim. Selçuk Aydın, boks federasyonuna adaylığını açıkladıktan sonra ilk ziyaretini, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı  yaptı.
Yani çıkışı Trabzon oldu. 
Bunu özellikle istediğini söyledi.

600

SELÇUK AYDIN NEDEN ROCKY’İ ÖRNEK GÖSTERDİ


Dünya Kıtalar Arası ve Avrupa orta siklet boks şampiyonu  olan Selçuk Aydın, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu ziyaretinde konuşmasında bir detay bizi duygulandırdı.
Bu detay da Volkan Canalioğlu döneminde isminin sahile verilmesinden söz ederek, “Ben bazen oraya giderim. Tıpkı Rocky filminde Sylvester Stallone’nın heykeline gitmesi gibi. Oraya gider ismime bakarım. Çok mutlu olurum heyecanlanırım. İçimden, ‘ boşuna yumruk sallamamışım’ derim. İsmimi orada yaşatanlara teşekkür ediyorum. Bu kente boksa vefa borcum var. Bunu ödeyeceğim. Boksa hizmet edeceğim” dedi.
Küçük bir dokunuş, bakın nasıl etkili oluyor. Böyle şeyler bu kentin değerlerinin isimlerinin yaşatılması çok anlamlı ve çok güzel. Tekrar bunu belirtelim istedik.
Daha çok kentin değelerini yaşatmak gerekir. Sanatından sporuna kadar…


TRABZON’DA SPORCU OLMAK AYRICALIKTIR

Dün Selçuk Aydın Trabzon’dan ayrıldı. İstanbul’a gitti. Burada federasyon seçimlerine çalışacak. Zaten 1 yıldır İstanbul’a yerleşmişti. Orada devam edecek. İnşaat işi ve turizm işine girdi. Bir restoranı ile bazı projeleri var. Onları hayata geçiriyor. Bu arada federasyon seçimlerine hazırlanıyor. İyi de destek alıyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Selçuk Aydın’a başarılar dilerken, büyükşehir bünyesinde olimpiyat sporcusu görmek istediğini, bu yönde Spor Çalıştayı yapacaklarını, artık başarılı sporucuların gitmek zorunda kalmayacaklarını söyledi.
Başkan Zorluoğlu’nun bir de bu şehirde sporcu olma ayrıcalığını göstereceklerini sözlerine eklemesi de güzel bir gelişme. Hatta dediki; “Sporcularımız için özel duraklar yapacağı. Onları salonlarına bedava taşımak istiyoruz. Otobüslerimiz olacak. Sadece onlar için. Bu fikirlerimiz yakında hayata geçireceğiM”:
Başkan Zorluoğlu çok güzel bir noktaya temas etti. Bu şehirde sırf ayda bin lira salon masraflarını kazanamadığı için ayrılan ve başka illerde başka renklerle forma giyen yetenekli sporcular olduğunu, Trabzon’u ağlayarak terkettiğini biliyoruz.


ZORLU KAPIYA TERMAL KOYDU

Trabzon’da pandamı sürecinden sonra turizmi sektörünün öncüleri, her türlü detayı göz önüne alarak hizmet vermeye başladılar. Bunların başında Zorlu Grand geliyor. Hemen girişe termal bir cihaz koydular. Bu cihaz kapıdan girenlerin vücut ısısını ölçüyor. Eğer ısı yüksekse hemen uyarı geliyor. Ardından sağlık merkezine yönlendiriliyor.
Diğer taraftan sağlıklı ve güvenli tesis sertifikasyon dönemi devam ediyor. Yani turizm tesisi sağlık bakanlığının belirlediği kriterlere uygunsa denetimlerden geçerek alıyor. 
Bu sertifikalarda olan tesisler hem güvenli hem sağlıklı. Denetimler yapılarak bunlara karar veriliyor. Yakında turizm tesislerinin tümünde bunlardan görebilirsiniz. 


FUTBOL İMAMI! RIDVAN DİLMEN 

Almış sazı eline..
Vuruyor kafasına göre..
Peygamberden örnek veriyor.
Tam Mekke’ye girdiği o andan bahsediyor. 
Aman Allah’ım.
Sanırsın İmam!
Futbol imamı!
NTV’de vaaz ediyor.. 
Canlı yayında Cuma hutbesi okunuyor. 
Nihat Özdemir’in şike konusunda son sözlerine lafı getirecek ya..
Önce böyle bir ayar çekiyor.
Güzelce iktidara yakın kesimlerin dikkatini çekiyor..
Dini bütün insanlara, ‘helalinden konuşuyorum’  nefesini üflüyor.
Sonra devam ediyor. 
TFF Başkanı Nihat Özdemir’in sözlerine getiriyor işi..
Hani 2010’da şike falan olduğunu itiraf eden.
Hoopala diyor.
Bu nereden çıktı?
Rıdvan Dilmen İstanbul’da gündemde oluşan tepkiyi usulca alıyor.
Camiayı sakinleştiriyor.
Irkçılık, şike hepsini halının altına süpürüyor. 
Güzelce verilen görevini yerine getiriyor.
Bugüne kadar Rıdvan Dilmen hep bunu yaptı zaten!
Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar.
Bunların helal kavramını biz çözemedik. 
Çözen bir imam yada dini bütün varsa gelsin bize anlatsın!
Trabzonspor’un hakkı yendiğinde bırak vaaz vermeyi caminin yanından geçmezler!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler