Anahtar Deliği 09.03.2018

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz. 09.03.2018

Anahtar Deliği 09.03.2018
MUHARREM USTA NERDE KARAR ALDI?

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, yöneticilerine sormadan bir karar aldı. Kararı net! Dün gece açıkladı kararını… Nerde bu kararı aldı? Nerde bu kararı verdi? Orası çok merak ediliyordu. Nerede biliyor musunuz? Trabzon’da mı? Hayır. Trabzonspor Tesisleri’nde mi? Hayır. İstanbul’da ofisinde mi? Hayır. İngiltere’ye giderken uçağa tam bindiğinde mi? Hayır. Ankara’da kararı aldı. 
Nisan ayında kongre yapılacak.
Neden Nisan ayı? 
Şimdide neden bu kadar erken olağanüstü kongre kararı alındı? diye soruluyor. 
Hemen istifa edin diyenler de bunu demeye sormaya başladılar.
Ne etse olmuyor.
Ayrıca Muharrem Usta kongrede aday olmayacak.
Yöneticileri de aday olmayacak.

BERAT ALBAYRAK MI İSTİFA ETTİRDİ?

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, yanlış hamleler yapmaya, kulübü kendine göre idare etmeye başladığında aslında ipler kopmuştu! Yanlış transferler Enerji Bakanı Berat Albayrak’ın da tepesinin tasını attırdı. Zira Trabzonspor’un en büyük geliri bu dönem onun pozitif önerileri sayesinde gelmişti. Koyu Trabzonsporlu olduğunu herkes bilir. Yanlış transferler ve hamleler sonrası stadyum sponsorluk konusunda geri çekilmesiyle tamamen ipler koptu. Ardından yöneticiler istifa etti. Sonunda bu duruma gelindi. 

CELİL HEKİMOĞLU NE YAPACAK?

Trabzonspor’un son kongrede en büyük oyu alan Celil Hekimoğlu’na çevrildi gözler. O daha önce ‘ben asla aday olmayacağım’ demişti. Tabi kendisine büyük baskı var. Aday ol yanındayız diye.. Ama hala kararsız. Şu anda ofisi herkes tarafından ziyaret edilmeye başlandı. Yani daha önce de ediliyordu ama Bu defa iki katına çıktı. Hekimoğlu, ciddi anlamda ilgi görüyor. 

MEHMET YİĞİT ALP VE NEVZAT AYDIN İKİLİSİ Mİ GELİYOR?

Trabzonspor eski başkanlarında Sadri Şener’in desteklediği ekipten. Mehmet Yiğit Alp ve Nevzat Aydın ikilisi kolları aylar önce sıvamıştı. Aday olacaklardı. Muharrem Usta’nın bu kararı almasını bekliyorlardı. Mehmet Yiğit Alp başkan adayı olacak Nevzat Aydın yardımcısı olacak. İstanbul kanadı hazır da Trabzon kanadını ne yapacaklar? İşte bu nokta da ne değişecek. Ne hamle yapacaklar? Merak edilen bu. Bir de Ankara bağlantısını Alp yapacak. Şöyle bir senaryoda var. Hekimoğlu ile de birlikte hareket edilmek isteniyormuş şu anda aracılar gidip geliyormuş.
Trabzonspor için hayırlısı olsun.

DAMDA ÖZEL MASADA NE KONUŞULDU?

Trabzon’un önde gelen iş adamlarından Trabzonspor eski yöneticisi son Sadri Şener döneminde de aktif görev alan Recep Denizer, yine dostlarını unutmadı.

Faroz Mahallesi’ndeki kayıkçı damında her çeşit balığı barındıran sofrada dostlarıyla yemekli istişare yapan Recep Denizer’in konukları en az onun kadar öne çıkan isimlerden oluştu.

Trabzonspor efsanelerinden Özkan Sümer, Trabzonspor eski Başkanlarından Erol Tuna, Zorlu Grand Hotel’in yetkilisi Osman Terzi, Mali Müşavir Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği ve Vakfı Başkanı Kenan Atalay, TTSO Başken Vekili Murat İskender, Medya sektörünün yakından tandığı isimlerden İsmail Yavuz, İş adamları Mehmet Karnap, Ziya Yılmaz ve Haber61 İmtiyaz Sahibi Tanju Akıncıoğlu da davette yer aldı.

Trabzon ve Trabzonspor’dan ziyarete Ankara kulislerinin de konuşulduğu masada ayrıca turizm adına da önemli projeler paylaşıldı. Her ay bu toplantıları yenileme kararı alındığı bildirildi.

NEVZAT AYDIN HABERİ NERDE ALDI?

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta’nın istifası dün gece yarısıydı. O saatlerde Usta ile birlikte yola çıkan ve ardından yolları ayrılan Nevzat Aydın’ın yeni yaşına girmesi nedeniyle arkadaşlarıyla İstanbul’da bir otelin restoranında doğum günü partisinde olduğu öğrenildi.

Haberi burada alan Nevzat Aydın’ın, yanında Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Sadri Şener, istifa eden yöneticilerden Mehmet Yiğit Alp, eski yöneticlerinden yine Levent Erkuloğlu, Yalçın Orhan vardı. Nevzat Aydın’ın kulislerde yenide dönemde yer alacağı başkan yada yardımcısı olarak görev alacağı ifade ediliyor.

Anahtar Deliği 09.03.2018

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler