Anahtar Deliği 06.06.2018

Anahtar Deliği 06.06.2018

Anahtar Deliği 06.06.2018

AHMET KAYA KAZANMASIN DA!

CHP Trabzon İl Başkanlığında tuhaf şeyler olmaya başladı. Kulislerde ilginç şeyler kulağımıza geliyor. Hayır inanmak istemiyoruz ama malum yazmasak da içimiz rahat etmiyor! Aldığımız duyumlara göre Murat Özçilingir’in istifası ardından listede yaşanan git-gel krizleri, İl Başkanı Güzide Uzun’un Haluk Pekşen’i aday göstermemek için başkentte 2 hafta genel merkezi sıkıştırdığı iddiaları falan… Yani öyle şeyler geliyor ki kulağımıza.. Volkan Canalioğlu’nu da hatırlarsanız Güzide Uzun büyük çaba sarfetti aday göstermemek için. Neyse şimdide Ahmet Kaya’nın parti programları, bazı temasları sabote edildiği gerçek şekilde sahaya inilmediği il başkanlığında bazı isimlerin parti disiplinini bilerek bozduğu söyleniyor. CHP örgütleri bunları biliyor herşeyi söylüyorlar. Üzüldüklerini görüyoruz. Aslında CHP Trabzon’da Ahmet Kaya gibi birinci sıra adayını bulmuşken daha iyi çalışmayla Kaya’nın yanında bir iki ismi de başkente götürebilecek fırsatı bulmuşken bu kadar seçim çalışmasında hatalar bilinçli gibi.. 

Anlayış, “Ahmet Kaya kazanmasın da!” mı acaba? Bu mu yani? İnsan öğütüyorlar eleştirilerini her dönem haklı çıkarmak için neden birileri uğraş verir anlam veremiyoruz! İnşallah bunlar doğru değildir. Seçim çalışmalarında daha dikkatli davranırlar. 

BASKET KRİZİ AĞAOĞLU-USTA RESTLEŞMESİNDEN Mİ DOĞDU

Trabzonspor Basketbol Kulübü ile Futbol Kulübü yönetimi arasında yaşanan kriz boyut değiştirdi. Her yeni bir gün bir başka iddia ortaya atılıyor. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Sadri Şener döneminde basketbolu kapatmak istiyordu. Şu anda da soğuk davranıyor. Gerçi nasıl davranmasın. Borçlar, mali krizleri, küme düşme potasında çaresiz belirsiz bir takım görünümü sergiliyorlar. Bu nedenle endişe hakim..

Son iddiaya göre İstanbul’da bir takıma Başkan Abiş Hopikoğlu tarafından pazarlandığı söyleniyor. Yani Basketbol Kulübü borçlarıyla satılacak ve Trabzonspor ismi değiştirilecek. Alan yönetim birinci ligde bir takımı olacak. Buna her iki taraftan da bir cevap gelmedi. 11 milyon lira sadece Trabzonspor Futbol takımına borcu olduğu gözüken basketbol takımının 20 milyon üzerinde ağır borç yükü olduğu öne sürülüyor. Bordo mavi camiayı tanıyan yakınen takip eden derin bir isim kulislerde bomba etkisi yaratacak bir iddia ortaya attı. Demesine göre Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun eski başkan Muharrem Usta’ya karşı tutumu basketbol krizini daha da derinleştirecekmiş. Usta Abiş Hopikoğlu ile dirsek temasında imiş..
İşte böyle şeyler kulisleri fena karıştıyor.

İYİ PARTİ TRABZON MEDYASINI TAKİBE ALDI

İYİ Parti Genel Merkezi, ülke genelinde tüm yerel basını dinlemeye aldı. Bilgi paylaşımı istişare, sorun ve çözüm önerileri gibi konularda il il basın mensupları ve emekçileri dinlenecek. Buna göre görevli kişiler genel merkeze bilgi verecekler. Ayrıca il başkanlıklarındaki basın birimleri aktif hale getirilerek il başkanlıkları medya konusunda güçlendirilecek.

Bu konuda Trabzon’a genel merkez basın biriminden Yeliz Koray görevlendirildi. Koray, önce İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in Trabzon’da düzenleyeceği miting öncesi yapılan basın toplantısı için hazırlıkları tamamladı. Arından İl Başkanı Azmi Kuvvetli’nin hemen sağına oturdu. Dikkatlice dinleyip not aldı. Akşener’in mesajını basın mensuplarının mail adreslerine kadar alıp pasladı. 

MEYDAN PARKINDA YER İSTEDİK VERMEDİLER

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Meral Akşener’in mitingi öncesi mesajını duyurdu. Ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.  İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Saadet Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu’nun Trabzon’da bir binaya afişinin asılması ve ardından izinsiz denilerek kaldırılmasıyla ilgili sorulan soruya Kuvvetli, “Nedense AKP yapınca birşey yok. YSK’ya başvurduk biz dinliyoruz, onlar ne kadar yasak varsa çiğniyor” dedi. 
Kuvvetli şunları söyledi;


Yüksek Seçim Kurulu’na dilekçeyle başvurduk; ‘Yasak olan yerlere hiç kimse birşey asmasın. Biz de asmayalım’ diye.. Biz kendimiz dedik uygulayalım. Ama baktık ki yasak olan yerlere AKP asıyor. Heryere bayrak flama asıyor. Afişlerini diziyor. Biz de astık Beşirli’de ama hemen gelip kaldırdılar. 
“Anlat hemşerim dertleşelim” projemiz vardı. Bunun için meydandan yer istedik vermediler. Sonra bir yer gösterdiler. Orası da olmadı. Bir sürü problem çıktı. Sonunda Atapark’ta bir yer bulduk. Şimdi herkes standımıza geliyor. Herkes ülkesi için endişelerini, umutlarını antıyorlar. Böyle sorunlar çıkararak önümüzü kesemezler. Kendilerine her türlü devlet imkanı kolaylığı sağlayarak da kendi yanlışlarını hatalarını kapatamazlar. Bu millet neyin ne olduğunu biliyor sandıkta da gerekeni yapar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler