Anahtar Deliği 05.11.2018

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz. 05.11.2018

Anahtar Deliği 05.11.2018

ÜNAL KARAMAN GÖRÜŞME ODASINA!

Akyazı’da yine önemli bir puan kaybı yaşandı. Rakipleri puan kaybettiği haftalarda zirveye ortak hatta birinci sıraya çıkabilecek durumdayken keften püften takımlarla berabere kalan Trabzonspor, taraftarlarının hayallerini yerle bir etti. Dün akşam stadyumda 30 bine yakın taraftar çıldırdı.  Burak’ı oyundan aldı, onun tepkisine komple oyunu dağıttı! Ne yaptın hoca! Ya oyundan almayacaksın ya aldıysan dik duracaksın!

Vahid Halilhodzic  ve Hami Mandıralı da bu hale kalmıştı. Ama senin gibi yapmadı! Kadro dışı bıraktı cezayı kesti. Zokora, Colman ve Malouda’yı hatırlarsın. Sen cezanı keseceksen kararının arkasında dur! Ve Burak! O formayla yıldız oldun, o formayla şampiyonluk oldun, o formayla para kazandın! Hocanın kararını beğenmeyebilirsin. Ama sen katlettin! Bu mudur büyüklük! Yıldız olmak mumudur? Sonuç olarak Ünal Karaman ve Trabzonspor yönetimi bugün yarın görüşecek. Burak ile de görüşülecek. Bakalım sonuç ne olur?

ÖNCE BEĞENDİ SONRA MAÇA GİTTİLER

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ile İYİ Parti’den Ortahisar Belediye Başkan adayı olacağı söylenen Trabzon eski Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yine birlikte görüldü. Akyazı Şenol Güneş Stadyumu Medical Park’ta birlikte maçı izlediler. Geçtiğimiz günlerdede halk ziyaretleri fotoğrafı paylaşan Canalioğlu’nu Örs, yakından takip ederek beğenmişti. Yani yavaş yavaş Canalioğlu’nu aday olacağının kesinleştiğini ifade ediyorlar. İYİ Parti’de Merkez İlçe Başkanı Muhammet Erkan’ın da aday olacağı söyleniyor. 

ŞU ANDA KİM ÖNDE?

Yerel seçimler öncesi ilçelerde kimi başkan adayları belli oldu gibi… Yani kesinleşmedi AK Parti’de öne çıktı diyelim. Hani kulislerde en fazla konuşulan yorum yapılan arasına girdiler. Mesela bunlardan biri Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün’ün adaylığı kesinleşti gibi.. Trabzon Vakıflar Bölge Müdürü Orhan Kahveci karşısına çıkacak en büyük aday olarak gösteriliyordu lakin kulislerde hava söndü. Sıkı çalışıyordu bilemiyoruz tabi de ama mevcut başkan bir tık öne geçti diyebiliriz. Anketlerin bazılarında Kahveci çıkmıştı. Mevcut başkan için de yapılan bir kaç ankette onun öne geçtiği söyleniyor. Sürmene’de her an ne olacağı belli olmuyor. Of Belediyesinde ise AK Parti yine Salim Salih Sarıalioğlu’nu tercih edecek gibi duruyor. Salim Salih Sarıalioğlu’nun eski bakan Erdoğan Bayraktar’a ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yakınlığı da bilinen bir gerçek olunca işaretler onu gösteriyor.

CHPLİ O İSİMDEN DİKKAT ÇEKİCİ MESAJ

İbrahim Karabulut CHP’den..

Son paylaşımı dikkat çekici.

İddiası çarpıcı..

Diyorki; Trabzon Büyükşehir Belediyesi için belediye başkan adayı ‘millet ittifakının adayı Ali Akar, ‘Cumhur İttifakı’nın adayı ise Erdoğan Bayraktar.”

Cümlenin sonuna da eklemiş; “Hadi bakalım kolay gelsin.”

Yurt dışında uzun yıllar yaşayan ardından Trabzon’a sık sık gelen ve bir dönem aday adayı olan İbrahim Karabulut’un bu iddiası çok konuşulacağa benziyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar