Anahtar Deliği - Trabzonspor 3 teknik direktöre maaş ödüyor. 04.11.2014

Günnar 18,5 demişti. Belediye başkanlarından mesleki dayanışma. Turizm'de 15 yıllık altın dönem.

Anahtar Deliği - Trabzonspor 3 teknik direktöre maaş ödüyor. 04.11.2014

TRABZONSPOR ÜÇ TEKNİK DİREKTÖRE MAAŞ ÖDÜYOR

İbrahim Haciosmanoğlu göreve geldiğinde, Trabzonspor’da teknik direktör olarak Tolunay Kafkas görevde idi.

Haciosmanoğlu gelir gelmez Kafkas’ı kovdu, yerine de Mustafa Akçay’ı getirdi, yardımcılık görevini de Hami Mandıralı’ya verdi.

Sezon başında Hami’ye kenara iterek yerine Vahit Halilhodziç’i getirdi ancak, Hami’nin de sözleşmesi devam ediyor.

Tolunay Kafkas, Karabükspor’un Teknik Direktörü olmasına rağmen, mahkeme kararıyla Trabzonspor’dan sözleşmede yazılan maaşını tıkır tıkır alıyor.

İşten el çektirildiği halde Trabzonspor’la sözleşmesi devam eden Hami Mandıralı’da aylıklarını kuruşu kuruşuna alıyor.

Halilhodziç’in keyfine diyecek yok, yüklü miktardaki maaşını sözleşmesinde yazan kurallara göre döviz üzerinden almaya devam ediyor.

Sorumsuz başkanın elindeki Trabzonspor ekonomik olarak batmaya devam ediyor.

GÜNNAR 18.5 DEMİŞTİ

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar’ın 30 Mart yerel seçim öncesi tahmini yüzde 95 isabet kaydetmişi.

Daha ilçe belediye başkan adayları belirlenmeden önce yapmış olduğu tahminde Trabzon’da 19 belediye başkanlığından 18’5 unu kendi partisinin kazanacağını söylemişti, 18 belediye başkanlığı kazandılar.

Buçak olarak da Düzköy’ü göstermiş, aday belirlemede sıkıntılarının olduğunu aşmaya çalıştıklarını ifade etmişti.

Düzköy ilçesinde yanlış aday gösterdiler, bile bile lades dediler ve seçimi kaybettiler.
Günnar’ın bu ilçede seçim kaybetmelerinin en önemli nedeninin ise aslen Çayırbağlı olan ve o cıvadra son derece sevilen, bir kez bağımsız iki kez de farklı partilerden aday olarak üç kez üst üste Düzköy’den il genel meclis üyesi seçilen Bahattin Köroğlu’nun kendisi ve partisi tarafından ihmal edildiğini söylemeye devam ediyor.

Demek ki, vatandaş tarafından sevilen insanları siyasi partiler ihmal etmemesi lazım.
Ve bunu en iye anlayan isim ise İl Başkanı Günnar.

BELEDİYE BAŞKANLARINDAN MESLEKİ DAYANIŞMA

2015 yılının haziran ayında yapılacak genel seçimde AK Parti milletvekili aday adayları arasında mevcut belediye başkanlarından da isimlerin ortaya çıkacağı konuşuluyor.

Her ne kadar belediye başkanları şimdilik erken diyerek isimlerini gizleseler de, milletvekili adaylığı düşünen birçok ismi biliyoruz ve bu isimlerin başında da Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen geliyor.

AK Partili bir belediye başkanı ile konuştuk, adaylık düşüncesinin olmadığını söyledi ancak ilginç de bir iddia ortaya attı.

2015 seçimi öncesi Trabzon’daki AK Partili belediye başkanları arasından bir tane milletvekili aday adayı çıkarsa, partili tüm belediye başkanları o meslektaşlarını destekleme kararı almış.

Alınan karar yazıya dökülüp imza altına alınmamış fakat anlatılana bakıldığında AK Partili belediye başkanlarının Trabzon’da birlikte hareket ettiğini görüyoruz.

Hani derler ya, birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için, tam da bu söze uygun değil mi?

TURİZMDE 15 YILLIK ALTIN DÖNEM

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacisalihoğlu’nun başkanlığında geçtiğimiz günlerde turizm sektörünün tüm katmanları odada bir araya geldiler.

Şehrimize ve bölgemize giderek ilgileri artan Arap turizmini masaya yatıran turizm sektörü temsilcileri, sektörün gelen turistler için ne yapmaları gerektiği üzerinde toplantıda tam bir mutabakat sağlanmış.

Konuyu turizm sektörünün önemli isimlerinden biri olan ve aynı zamanda TTSO Turizm Komisyonu Başkanı Özcan İlarslan’la kunuştuk.

Önümüzde 15 yıl olduğunu söyledi İlarslan, bu süreci Trabzon olarak çok iyi değerlendirmemiz lazım, sektörden kaynaklanan sorunlar devam ederse, Arap turizminden kazanımlarımız beş yılla sınırlı kalabilir.

Şehrimize gelen Arap turistler arasında yapılan bir ankette, memnuniyetin yüzde 90’larda çıkmasına da değinen İlarslan, oranın bu kadar yüksek çıkmasını tahmin etmiyorum, içinde bulunduğuz süreçte Arap turistlerin Trabzon’dan memnuniyet oranı yüzde 60’ı de geçse iyi bir veridir.

Turizm belgeli otellerde Arap turistlerin önemli sorunlar yaşamadığının altını çizen İlarslan belediye belgeli otellerde turistlerle işletme arasında sorunların yaşandığı bize ulaşın en önemli şikayetlerin başında geliyor dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler