Anahtar Deliği 01.05.2018

Anahtar Deliği 01.05.2018

Anahtar Deliği 01.05.2018

PASTALI KUTLAMA GELDİ 

Haber61 TV’de yayınlanan Bakış programı bugün 61. yayınını bir sürprizle başladı. Program yapımcısı Levent Ustabaşı ve yorumcusu Turgay Beşyıldız’ı kutlayan bir pasta geldi. Haber Merkezi’nde Doğan Alayoğlu şaşırdı. Emrah Paça, “Ne oluyor bugün işçi bayramı ondan mı?” Diye sordu ama öyle değildi. Girişimci iş adamı Bora Numanğlu’nun 61. Yayın kutlamasıydı. Pastayla jestini yaptı. Ustabaşı ve Beşyıldız teşekkür etti. Bizde ikiliyi kutlayalım. Haaaa yalnız. Nice 61li yayınlara derken yeni projeler de bekliyoruz.

VOLKAN KONAK’IN ÇAĞRISI

Ünlü. Sanatçı dün Maçka’da Özkan Sümer’in tesislerinde basın mensuplarını ağırladı. Trabzon medyasından isimleri çağırırken ona Miraç Özağcı yardımcı oldu.  Konak böyle istedi. Karadeniz Gazetesi’nde sorumlu müdür olan Özağcı, medyadan belirli kişileri davet etti. Her kurumdan bazı kişiler çağırıldı. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Konak, bunu daha sık yapacağını söyledi.


Konak uzun zamandır böyle sıcak değildi. Trabzon medyasıyla buluşmasında uzun süre Trabzon'da kalacak yada sık sık Trabzon’a gelecek havası estirdi. Hatta serzenişte bulundu.
Dediki; 
“Ben buraya küsebilir miyim? Mümkün değil. Ama size çok acı birşey söyleyeyim. Avusturalya’dan Amerika’ya kadar konser yapıyorum. Kıbrıs’ta konser yapıyorum. Ama Trabzon’dan konsere beni çağırmadılar. Volkan Canalioğlu kimdir eniştem. 5 yıl Trabzon’da belediye başkanlığı yaptı. Volkan abi döneminde Koser yaptım mı? Suç benim mi? Vazgeçtim. Ahmet Metin Genç (Ortahisar Belediye Başkanı) “Biz onu seviyoruz ama bizden uzak duruyor” diyor. Peki Ahmet beye soruyorum çağırdın da gelmedik mi? Şu anda desin ki “Volkan festivalim var” ben gelirim diye gelmeyeyim. 
- Üstelik biz buralara ücretsiz de geliyoruz zaten. 15 senedir hiçbir belediye başkanı beni çağırmadı. Buna inanır mısın? İlk defa duydunuz değil mi bunu? 
- Lütfen ya! Gümrükçüoğlu (Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı) Trabzon’da müthiş bir halk konseri yapıyor da ben niye gelmeyeyim ya.. Biz başka ilçelerde, ilçelerde çalıyoruz. AKP’nin, MHP’nin de gidiyoruz. Bizde parti ayrımı olur mu? Biz oraya çıkacağız anne şefkatiyle insanlarımızı kucaklayacağız konser yapacağız. Çağır yıyorlar? Faul yapıyorlar. Ha benim böyle bir ihtiyacım yok. 15 yıldır beni Trabzon’da konsere kimse çağırmadı. Nedenini de onlara soracaksın “
İşte bu sözler ondan geldi.
Daha önce böyle söylememişti.
Hemde hiç!
Bu defa farklıydı.
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin lokali olması gerektiğini de sözlerine ekledi ve dediki basın mensuplarına, “İsterseniz size yardımcı olmak için ben konser vereyim. Sİze meydanda güzel bir lokal yeri bulalım. Misafirleriniz  geldiğinde bizler geldiğimizde orada ağırlayın.”
Güzel bir teklifti.
Herkes Miraç Özağcı’ya takıldı.
Başkan adayı olursun artık proje de hazır diye..
Tabi Konak Trabzon’un yetiştirdiği bir değer ve Trabzon’da her kuruma her kesime yardımcı olmak, bu kentte yaşayanlara bir nebze de olsa nefes olmak istiyor. Bu hassasiyeti taşıyor. Helal olsun.
Taşımayanlar utansın. Örnek olsun.

SÜLEYMAN SOYLU BİRİNCİ SIRA OLUR MU?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu AK Parti Trabzon Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu. Yine Trabzon’da birinci sıradan milletekili adayı olacak gibi duruyor. Lakin İçişleri Bakanlığı görevini bırakmayacak. E hal böyle olunca teşkilatlarda, kulislerde milletvekillerinin seçim çalışmalarında kim etkili olacak? Kimler etkili olacak? Sahada nasıl ilerlenecek. Ak Parti’de bazı kesimler bu süreç zor bir süreç olarak görüyorlar. Lakin tahminimiz Soylu bu işi başkasına bırakmaz. Yani hatta bölgede il il mitinglere falan katılır. Sokağa iner mahalle mahalle dolaşır. Zaten cılız bir yönetim var. Bu riske girmez.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar