Anahtar Deliği - Zorluoğlu, Erdoğan ile görüştü - 24.06.2021

Dün Ankara’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin belediye başkanları ile bir araya geldi.

Anahtar Deliği - Zorluoğlu, Erdoğan ile görüştü - 24.06.2021

Beşikdüzü’nde otobüs tartışması

Beşikdüzü Belediyesi’nin MHP’li meclis üyesi Önder Öztürk, belediyeye ait körüklü otobüsün 2 Bin TL karşılığında Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne verildiğini açıkladı.
Öztürk bu otobüsün ilçede günde üç kez öğrencilere ücretsiz hizmet ettiğini ve bu hizmetin hiçbir ilçede olmadığını belirterek otobüsü Büyükşehir Belediyesi’ne veren CHP’li Beşikdüzü Belediyesi’ni eleştirerek “Yazıklar olsun” dedi.
Öztürk’ün bu eleştirisine cevap veren ise CHP’li Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Turgay Şahin oldu. Şahin, otobüsün Beşikdüzü’nde çalışmaya uygun olmadığını belirterek “Beşikdüzünün yol şartlarına uygun olmadığı için yıllardır kullanılamıyor üstelikte trafik sigortaları ödeniyordu. Çürümesin bir işe yarasın diye sembolik bir fiyatla Büyükşehir belediyesine hibe edilmiş kötümü olmuş Trabzon’da da üniversite hattında çalıştırılacak yine öğrenciler yararlanacak ne fark eder” dedi.
Öztürk ise Şahin’e “Beşikdüzü’nde üniversite veya lise öğrencileri yok mu ? Günde üç sefer ücretsiz öğrenci taşırdı bu otobüs, ne demek Trabzon da üniversite hattında çalışacak” şeklinde yanıt verdi.
Anahtar Deliği 24.06.2021600

Zorluoğlu Erdoğan ile görüştü

Dün Ankara’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin belediye başkanları ile bir araya geldi.
Erdoğan toplantıda belediyeciliğin önemine dikkat çekti, şeffaf belediyeciliği vurguladı. Erdoğan başkanlara ihaleleri de canlı yayınla herkese açık olarak yapmaları gerektiğini söyledi.
Bu önemli toplantıya Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da katıldı.
Zorluoğlu, Erdoğan ile bir görüşme yaparak fotoğraf çekildi. Başkan Zorluoğlu o anı sosyal medyadan paylaşırken Sayın Cumhurbaşkanımıza yerel yönetimlerin meselelerini arz etme imkânı bulduğumuz kabullerinden dolayı müteşekkirim…” ifadelerini kullandı.

Anahtar Deliği 24.06.2021

İYİ Parti Trabzon’da Akşener heyecanı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün Trabzon’da olacak.
Partinin il teşkilatında uzun süredir devam eden hazırlıklar yerini bugün liderlerinin ziyaret heyecanına bırakacak.
Akşener ilk olarak geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğrayan Yomra’nın İYİ Partili Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ı ziyaret edecek.
İYİ Parti lideri daha sonra Yomra’da esnaf ziyaretinde bulunacak. Akşener sırasıyla Akçaabat ve Ortahisar ilçelerinde de esnaf ziyaretleri yapacak.
Meral Akşener saat 17.00’de ise Trabzon’dan ayrılacak.


Genç’ten Uğurcan ve Güneş’e destek

Türkiye A Milli Takımı’nın EURO 2020’ye puan alamadan veda etmesinin ardından Milli Takımın teknik direktörü Şenol Güneş ile Trabzonspor ve milli takımın kalecisi Uğurcan çakır eleştirilerin odağı haline getirilirken kendini bilmez bazı kişiler ise söylemlerini hakaretlere kadar vardırmıştı.
Bu söylemlere Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç tepki gösterdi. Genç hem Güneş’e hem de Uğurcan’a destek oldu.

Genç, Şenol Güneş için şu ifadeleri kullandı;

Türkiye’nin uluslararası arenada en prestijli ve şerefli başarılarından birine imza atmış, Türkiye’yi dünya 3.’sü yapmış bir teknik direktörü bu kadar kolay yemeye çalışmak, karalamak haksızlıktır. Dünya kupası grup elemelerinde halen zirvede olan ve turnuvanın en genç kadrolarından biri olarak geleceğe umut aşılayan böyle değerli bir teknik adama yapılan tüm hakaretleri şiddetle kınıyorum. Kötü günlerin ardından insafsızca konuşanlar, başarılar gelince susacaktır muhakkak ama biz susmayacağız. İyi günde de kötü günde de Şenol hocamızın yanındayız. Bu değeri silmeye ve karalamaya kalkmak kimsenin haddine değildir. Güneş, balçıkla sıvanmaz. Bunu herkes böyle bilsin.

Anahtar Deliği 24.06.2021

Uğurcan Çakır’a Genç şöyle destek verdi;

Kötü ve moral bozucu bir turnuvayı geride bıraktık. Yalnız tüm bu acıları hep birlikte paylaşıp evlatlarımızın yanında olacağımıza, onları karalayarak neredeyse futbol hayatlarını bitirmenin derdine girmiş azgın bir zümreyle karşı karşıyayız. Özellikle turnuvanın en dikkat çeken, en fazla kurtarış yapan ve üç maçta da takımın en iyisi olan kalecimiz Uğurcan Çakır’a yapılan tüm eleştirilerin taraflı ve haksız olduğunu düşünüyorum. Bu azgın azınlığa pabuç bırakacak, evladımızı yedirecek değiliz. Herkes haddini bilsin. Şerefli Trabzonspor formasını giydiği için bu kardeşimizi hedefe koyduğunuzu herkes biliyor. Kininizde boğulun. Gencecik, pırlanta yavrularımızın da yakasından düşün.

Anahtar Deliği 24.06.2021


MHP’de sıra meslek odalarına geldi

MHP Trabzon’da bu haftaya spor camiası ziyaretleriyle başlamıştı.
İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve yönetiminin adresleri bu kez şehirdeki meslek odaları oldu.
Tarım ve ekibi, İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası'nı, Trabzon Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası'nı ve Kasaplar ve Celepler Odası'nı ziyaret etti.
Tarım, oda başkanlarıyla sohbet ederek başarı diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler