Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Galatasaray’ı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından Onuralp Çakıroğlu ile Abdülkerim Bardakcı arasında yaşanan olaylara ilişkin açıklamada bulundu.
Bordo-mavili kulüp tarafından yapılan açıklamada, karşılaşma sonrası yaşananlara tepki gösterildi.
“SÖZLÜ SATAŞMA VE FİZİKİ MÜDAHALE GİRİŞİMİ”
Açıklamada, “Karşılaşma sonrasında takımımızın galibiyet sevincine eşlik eden müzik sırasında futbolcumuz Onuralp Çakıroğlu, takım arkadaşlarıyla birlikte bu coşkuya ortak olmuştur. Bu esnada Galatasaray futbolcusu Abdülkerim Bardakcı, oyuncumuza yönelik olarak “Kaç yaşındasın lan sen” ifadeleriyle sözlü sataşmada bulunmuştur.” ifadelerine yer verildi.
Kulüp açıklamasında, “Futbolcumuz, söz konusu provokasyona karşılık vermemiş, yalnızca rakip oyuncuya soyunma odasına gitmesi gerektiğini işaret etmiştir. Buna rağmen ilgili futbolcu, sözlü sataşmasını sürdürmüş ve ardından oyuncumuza yönelik fiziki müdahale girişiminde bulunmuştur.” denildi.
“ŞİDDETLE KINIYORUZ”
Trabzonspor, oyuncusuna yönelik yaklaşımı ser...