Trabzonspor’da Bjelica için bomba iddia! Uğurcan satılırsa Dorukhan Toköz…

Trabzonspor’un eski teknik direktörü Bjelica için bomba bir iddia ortaya atıldı.

Trabzonspor’da sezon başı göreve getirilen ve beklenen verimin alınamadığı teknik direktör Nenad Bjelica ile yollar ayrılmıştı.

Bjelica’nın ayrılışının ardından bomba bir iddia ortaya atıldı.

En ilginç iddia ise Hırvatistan’da yayın yapan Jutarnji gazetesinden geldi.

Gazete, Nenad Bjelica’nın Trabzonspor’dan ayrılmasına neden olan süreci yorumlarken en önemli detay diyerek duyurduğu flaş iddiaları ortaya attı.

TRABZONSPOR KAPTANINI GÖNDERMEYE ÇALIŞTI

Bjelica’nın, takımda tam hakimiyet kurmaya çalıştığı ve bu nedenle kendisine rakip gördüğü futbolcuları göndermeye çalıştığı belirtildi.

Haberde, Bjelica’nın kaptan Uğurcan’ın satışı için rapor verdiği ve bu yönde yönetime görüş bildirdiği iddia edildi.

DORUKHAN TOKÖZ İLE TRABZONSPOR’UN AYRILIĞI

Ayrıca, Kaptan Uğurcan’ın en yakın arkadaşı olan Dorukhan Toköz’ü yanına çekmek için ise ilginç bir teklifte bulunduğu iddia edildi.

Bejelica, satışın gerçekleşmesi halinde Dorukhan’a kaptanlık teklif etti. Kabul edilmeyen teklif sonrası ve Dorukhan’ın oynamak istediği bölgeyi söylemesinin ayrılığı getirdiği belirtildi.

MARC BARTRA’NIN TRABZONSPOR’DAN AYRILIŞI

En ilginç iddia ise Marc Barta konusunda geldi.

Hırvat gazetesi, yıldız ismin Trabzonspor’dan ayrılışını Bjelica’nın maaş takıntısına bağladı.

Bartra’nın, kendisinden fazla maaş aldığını kabullenemeyen Hırvat hoca, Bartra ile yolların ayrılmasını istedi.

Bu ifadeler ise haberdeki en dikkat çekici iddia oldu.

PETKOVİC FİYAKOSU DA UNUTULMADI

Haberde, son olarak sezon başında yılan hikayesine dönen Bruno Petkovic transferi yer aldı.

“Bana güvenin, Bruno Petkovic ile sözleşme imzaladım” diyerek yönetimi zor durumda bırakan Hırvat hocanın bu başarısızlığı da haberde yer aldı.

BJELİCA’NIN TRABZONSPOR KARNESİ

Trabzonspor, Nenad Bjelica ile 18 Nisan 2023 tarihinde 2,5 yıllık bir anlaşma yapmıştı, ancak Hırvat teknik adamla olan sözleşme, 177 gün sonra karşılıklı olarak feshedildi. Kulüp, Bjelica'nın gözetiminde geçen sezonun 30. haftası öncesinde 16 lig maçına çıktı.

Bu süre zarfında 8 galibiyet, 8 mağlubiyet elde ederken beraberlik yaşamadı ve 1,5 puanlık bir ortalama yakaladı. Trabzonspor, özellikle dış saha performansından memnun kalmadı. Bjelica'nın yönetimindeki 9 deplasman maçından 7 mağlubiyet ve 2 galibiyetle ayrılarak 21 puan kaybetti, sadece 6 puan toplayabildi. Trabzonspor, Bjelica yönetiminde dış saha maçlarında 0,66 puan ortalama elde etti. Ancak iç sahada, 7 maçta 6 galibiyet ve 1 yenilgiyle 18 puan kazandı ve 2,5 puanlık bir ortalama ile lige tutundu.

Ne yazık ki, Bjelica döneminde Trabzonspor, puan tablosunda üst sıralara yükselme başarısı gösteremedi. Bjelica'nın takımı, geçen sezonun 29. haftasında 45 puanla 6. sırada bulunurken sezon sonunda 57 puanla 6. sırayı koruyarak Avrupa kupalarına katılma fırsatını yakalayamadı.
Bu sezon ise 8. haftanın sonunda 12 puanla 7. sırada yer alıyor.

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri