CHP’li Meclis Üyesinden Belediye Başkanına bayrak cevabı

CHP Ortahisar Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu Başkan Hanefi Tok’un açıklamalarına cevap verdi.

Trabzon'un Çaykara İlçesi Maraşlı Mahallesi'nde 10 Kasım Gecesi kimliği belirsiz kişi veya kişilerce Atatürk büstünün yanındaki direklerde 10 Kasım nedeniyle yarıya indirilmiş halde bulunan bayrakların iplerinden koparılarak yerlere atıldığı iddiası gündeme boma gibi düşmüştü.

Çaykara Belediye Başkanı bu iddia üzerine açıklama yaparak “eskimiş olan bayrak ipinin rüzgar nedeniyle kesilmesiyle böyle bir durum oluşmuştur” demişti.

Tok’un bu açıklamasına CHP Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu cevap verdi.

Zorlu, “Sizden beklenen evet böyle bir durum var ve yapanı araştırıp adli mercilere teslim edeceğiz demektir. Olayı örtbas etmek için çaba sarfetmek değil” dedi.

Zorlu, “Sn. Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, sizde doğru olmadığını bildiğiniz bu açıklamayı niye yapıyorsunuz. İki adet bayrak direği var ikisine de ayrı ayrı bayrak asılmış ve ikisi de yukarıdan değil aşağıdan kesilmiş. Bu şekilde aynı anda iki bayrak direğinin iplerinin kopması ne tesadüf dimi. Sizden beklenen evet böyle bir durum var ve yapanı araştırıp adli mercilere teslim edeceğiz demektir. Olayı örtbas etmek için çaba sarfetmek değil.” ifadelerini kullandı.

Haber61 - Haber Servisi - 

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri