Ordu’da aranan şahıslara yönelik operasyon: 17 kişi tutuklandı

Ordu’da polis ekiplerince yürütülen asayiş çalışmalarında, çeşitli suçlardan aranan 25 şüpheli yakalanırken, adliyeye sevk edilen 17 kişi tutuklandı.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde suç ve suçlularla mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürdü. Son bir haftalık süreçte gerçekleştirilen uygulama ve operasyonlarda çok sayıda şüpheli hakkında işlem yapıldı.

83 kişi hakkında işlem yapıldı

Emniyet birimlerince yürütülen çalışmalar kapsamında, farklı suçlardan toplam 83 şahıs hakkında adli ve idari işlem uygulandığı belirtildi. Denetim ve operasyonların özellikle aranan şahıslara yönelik yoğunlaştırıldığı kaydedildi.

Aranan 25 şüpheli yakalandı

Ekiplerin çalışmaları sonucunda, çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan 25 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi.

17 kişi cezaevine gönderildi

Adliyeye çıkarılan şüphelilerden 17’sinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği, diğer şahıslarla ilgili adli sürecin devam ettiği bildirildi.

Emniyet yetkilileri, Ordu genelinde huzur ve güven ortamının korunması amacıyla asayiş çalışmalarının aralıksız sürdürüleceğini kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri