Yiğit Kirazcı Kimdir?

Hizmetçiler dizisi oyuncularından olan Yiğit Kirazcı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

YİĞİT KİRAZCI KİMDİR?

Yiğit Kirazcı, 17 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Muhasebe Müdürü olan annesi  Açık Hava Reklamcısı olan Midilli göçmeni babası ise İskeçelidir. Kirazcı 17 yaşındaylen babası felç geçirmiştir.

EĞİTİMİ VE KARİYERİ:

2005 yılında Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Bölümü'nden mezun olan Kirazcı bir süre modellik yaptıktan sonra, 2007 yılında yayınlanan Son Tercih adlı dizi ile ilk kez kameralar karşısına geçmiştir. Yiğit Kirazcı Ümit Çırak Modern Oyuncluk Atölyesi'nde eğitim almaya devam etmektedir.

ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

Aşk Tesadüfleri Sever 2, Feride, Yüzleşme, İyi Oyun, Hakan Muhafız, Masal Çiçeği, Baba Nerdesin Kayboldum, 8. Gün, Seni Kimler Aldı, Seviyor Sevmiyor, Tabula Rosa, Güllerin Savaşı, Vicdan, Sudan Bıkmış Balıklar, Mavi Kelebekler, Cin Geçidi, Son Tercih 

Yakışıklı oyuncu şimdilerde ise Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Hizmetçiler dizisindeki Aras Atahanlı karakterine hayat verecektir.

ÖZEL HAYATI:

Genç oyuncu geçmişte; Bestemsu Özdemir,Büşra Develi ile aşk yaşamıştır.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Biyografi Haberleri