Atakan Kadıoğlu

Atakan Kadıoğlu

Akşener, Acil Hamle Yapmalı!

Meral Akşener’i “seçimlerden birinci parti olarak çıkacağız” açıklamasıyla, AK Parti’nin alternatifi CHP değil, İYİ Parti’dir mesajının gizli olduğu bu söylem, partinin oy oranlarını yüzde 14 bandından yüzde 20 bandına çıkarmıştı.

Akşener, demokrat kimliği ile merkez sağın lideri olma yolunda ciddi yol almışken, partinin Anadolu’daki teşkilat yapılanmasının ihtiyaca cevap vermediği ortaya konulan performanslarından belli oluyor. Akşener, belli bir yaşta olmasına rağmen kadın başına günde dört il gezerken, İYİ Parti’nin Anadolu teşkilat yöneticileri, oturdukları koltuktan kalkıp ta pencereden bile bakmıyorlar. Akşener’in bir an önce teşkilat yapılanmasını gözden geçirip, en az kendisi kadar çalışkan ve heyecanlı kişileri bu göreve getirmesi lazım! Bu elemenin acil olarak Trabzon Parti teşkilatlarında da yapılması elzem görünüyor!

Ülkedeki yaşam şartlarının bu kadar zorlaştığı, insanların umutla yeni bir iktidar arayışı içine girdiği, muhalefet şartlarının en elverişli olduğu bu süreçte, sahalara inip vatandaşla buluşmayacaksınız da ne zaman bulaşacaksınız!

Bana göre, Meral Akşener parti mensupları dışında çok güvendiği, kimsenin adı ve sanını bilmediği kişilerden oluşan iki ayrı grup belirlemelidir. Bu yöntemle, Anadolu’da halkın yerel teşkilat çalışmalarla ilgili olarak nabzını tutması gerekmektedir. Türkiye’deki iller, bu iki grup tarafından ayrı zaman dilimlerinde gezilmeli ve çapraz ziyaretlerle yapılacak olan tespitlerle teşkilatlar yeniden şekillenmelidir. 

Akşener, bunu yapmaz ise bir yandan muhalefet, bir yandan da teşkilatların yükünü kaldırması çok zor gözüküyor!

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR