Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Akrep Burcunda yeni ay 01-11-2018

7 Kasım 2018 Çarşamba günü Akrep burcunun 15 derecesinde yeni ay gerçekleşiyor.

Yeni başlangıçları ve müjdelerin göstergesi olan yeni ay enerjileri halk arasında evimize ay doğdu sözüyle anımsanır. Çarşamba günü Akrep burcunda doğacak olan yeni ay; Miraslar, ortak gelir, sigorta, burs, alacak verecek ve ortak kaynaklarda yeni başlangıçlar getirecek. Psikolojik olarak; korkular, travmalar ve ameliyatlarla ilgili konularda da birçok yeni gelişmeleri tetikleyecek sürecide başlatacak olan yeni ayın açıları; daha çok toplumsal ve kitleleri ilgilendiren konularda olabilecek gelişmeleri öne çıkarıyor. Yine Jüpiter’ in Akrep burcunda olan sonlandırıcı konumu, özellikle ticari ve finansal konularda daha yoğunlaşan etkiye dikkat diyor. 7 Kasım doğumlu Akrepler, 4 Şubat doğumlu Kovalar, 6 Mayıs doğumlu Boğalar ve 8 Ağustos doğumlu Aslan burçlarını daha çok etkileyecek olan yeni ay, İlaçlara da vurgu yapıyor.

YÜKSELEN KOÇLAR: Kredi, borç, vergi miras gibi konular. Ameliyatlar, ortak gelir ve eşinizin kazanımları ile ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz Akrep burcu yeni ayının enerjisi ile yeni başlangıçlar yapıyorsunuz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Eş ya da partnerinizin şatları, danışmanlık aldığınız kişiler, anlaşmalar ve varsa davalarınızın yanında çocuklarınızın eğitimi ile ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz; yeni başlangıçlara hazırlıklı olunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: Günlük iş temponuz, yanınızda çalışanlar, beslenme düzeniniz varsa kiracılarınız ve istiyorsanız evcil hayvanlarla ilgili yeni başlangıçlar yapacağınız fırsata hazır olunuz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Çocuklarınız, sanat, spor, aşk, geziler, hobiler ve varsa babanızın geliri ile olan konularda yeni başlangıçlar sizi bekliyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: Ev, aile, kökleriniz, temel alt yapınızla ilgili geliştirici konular ve eşinizin statüsü ile ilgili konularda yeni başlangıçlar sizi bekliyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Eğitim, iletişim, yolculuklar, anlaşmalar, sözleşmeler ve varsa kardeşinizin içinde bulunduğu şartlara yeni ay doğuyor. Akrep burcu yeni ayı en çok size yarayacak.

YÜKSELEN TERAZİLER: Maddi manevi kazanımlar, kazançlarınız ve varsa çocuklarınızın iş statüsü ile ilgili yeni başlangıçlar size iyi gelecek.

YÜKSELEN AKREPLER: Kişisel her türlü konumunuz. Sağlığınız ve içinde bulunduğunuz şartlarınız ve varsa çocuklarınızın yüksek öğrenimi ile ilgili konularda yeni başlangıçlar sizi bekliyor.

YÜKSELEN YAYLAR: Alışkanlıklarınız, hastane okul ya da hapishane gibi her türlü kapalı alanların birisi ile ilgiliyseniz yeni başlangıçlar yapma zamanı.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız, içinde bulunmuş olduğunuz organizasyonlar ve varsa babanızın ameliyatları ile ilgili konularda yeni başlangıçlar zamanı.

YÜKSELEN KOVALAR: İş kariyer, statü ve kendinize koyduğunuz hedeflerinizle ilgili yeni başlangıçlar zamanı.

YÜKSELEN BALIKLAR: Akademik alan, yabancılar, hukukla ilgili konular, uzun seyahatler ve varsa ikinci eş ve torun ile olan konularda yeni başlangıçlar sizi bekliyor.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR