Akçaabat'ta “Arkadaşlar ve Komşular” Sahnelendi

Akçaabat'ta tiyatro günlerinde “Arkadaşlar ve Komşular” adlı oyun sahnelendi.

Akçaabat'ta “Arkadaşlar ve Komşular” Sahnelendi

Akçaabat Belediyesi tarafından 7. düzenlenen Tiyatro günleri 2 Mart Perşembe günü Trabzon Sanat Tiyatrosu tarafından Süleyman Sırtkaya’nın yönettiği “Arkadaşlar ve Komşular” adlı tiyatro oyunu, Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde sahnelendi. Zengin bir oyuncu kadrosuna sahip olan ekip, tiyatro salonunda büyük ilgiyle karşılandı.


Trabzon Sanat Tiyatrosu ekibi tarafından sahnelenen; “Arkadaşlar ve Komşular” adlı oyun kültürlerarası farklılıkları komik bir dille irdeliyor. Londra yakınlarında bir endüstri kasabasında sıradan bir hayat süren Grimshaw ailesi ve komşuları, Rusya’dan gelen iki mühendisi misafir etmeleriyle sıra dışı bir hal alması anlatılıyor.

Oyuna Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Parlayan, Akçaabat Belediyesi Meclis Üyesi Şaban Günaydın, Akçaabat Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turan Bektaşoğlu, Trabzon Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Necati Zengin, okul müdürleri ve birçok tiyatro sever katıldı. 

Akçaabat'ta “Arkadaşlar ve Komşular” Sahnelendi

Oyun sonunda konuşan Parlayan, "Değerli sanat dostları öncelikle hoş geldiniz. Kültür-,sanat ve turizm şehri Akçaabat’ta yedincisini düzenlediğimiz tiyatro günlerine göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Trabzon Sanat Tiyatrosu ekibi muhteşem bir oyun sergiledi. Nice tiyatro günlerinde buluşmak üzere hepinize iyi akşamlar diliyorum.” dedi.

Akçaabat Tiyatro Günleri; 3 Mart Cuma günü Erzurum Medya Sanat Evi "Gece Boyunca" adlı oyunu ile devam edecek.

Akçaabat'ta “Arkadaşlar ve Komşular” Sahnelendi

Akçaabat'ta “Arkadaşlar ve Komşular” Sahnelendi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber