Haydar Revi: “Rekor katılım ile Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağız”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trabzon ziyareti ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haydar Revi: “Rekor katılım ile Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağız”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi 13 Haziran Çarşamba günü Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşecek olan Mitinge herkesi davet ederek, "Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Cumhur ittifakının Başkan adayı, milletin umudu, ümmetin ümidi Recep Tayyip Erdoğan Trabzon halkıyla buluşuyor. Şehrimiz, Trabzon’a büyük bir sevgi ve muhabbet taşıyan Dünya liderini coşkulu bir şekilde ağırlayacak.”dedi. 

Trabzon’un her zaman kendisine yakışır şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşıladığını ifade eden Revi şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın gönlünde Trabzon’un çok ayrı bir yeri vardır. Bunu kendisi de her seferinde dile getiriyor. Bizler Trabzonlular olarak da Sayın Cumhurbaşkanımızı aynı muhabbetle seviyoruz. Trabzonlular mazlumların hür sesi olarak dünyaya meydan okuyan Cumhur İttifakının Başkan adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir katılımla karşılayacaktır.” 

Trabzon teşkilatlarının özverili çalışmalarla büyük başarılara imza attığını belirten Revi “Trabzonlular, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı her programa büyük ilgi gösterdi. Her mitingde her kongrede rekor üstüne rekor kırdı, yine bir rekor katılım ile Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız en son 25 Martta coşkulu ve yoğun katılımla gerçekleşen İl Kongremizi şereflendirmiş ve Trabzon’dan morali yüksek ve neşe dolu ayrılmıştı. Trabzon teşkilatları her zaman liderine sahip çıkarak bağrına basmıştır. İnşallah 13 Haziran Çarşamba Günü saat:13.30’da 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkında (Meydan Parkında) gerçekleştireceğimiz mitingimizde de katılım bir öncekinden daha yüksek ve daha coşkulu olacaktır.”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler