Cezalı kulüp başkanından maçı izlemek inanılmaz yöntem

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, cezası nedeniyle Ümraniyespor maçını vinç üzerinde izledi

Cezalı kulüp başkanından maçı izlemek inanılmaz yöntem

TFF 1. Lig'in 33. hafta mücadelesinde Ümraniyespor'a konuk olan Adana Demirspor'un başkanı Murat Sancak, cezası nedeniyle mücadeleyi saha kenarındaki vinçten izledi.

TFF 1. Lig'in 33. hafta mücadelesinde Adana Demirspor, Ümraniyespor'a konuk oldu.

Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Adana ekibinin başkanı Murat Sancak, cezası nedeniyle karşılaşmayı tribünden takip edemedi. Sancak bu karşılaşmayı saha kenarındaki vinçten izledi.

EKİM AYINDA CEZA ALMIŞTI

Murat Sancak, Ekim ayında aldığı 421 günlük hak mahrumiyeti nedeniyle mücadeledeki yerini alamadı. Sancak'ın maçı vinç üzerinden takip ettiği anların görüntüleri sosyal medyada dikkat çekti.

"TEŞEKKÜRLER BÜYÜK BAŞKAN"

Adana Demirspor'un resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada ise "Adana Demirspor sevgisini yaşamak için zamanın ve mekanın önemi yoktur. Başkanımız Murat Sancak, C.G Ümraniyespor maçını stadyum dışında vinç yardımı ile oluşturulan platformunüzerinde izledi ve takımımıza destek verdi. Teşekkürler Büyük Başkan" ifadeleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler